Mere end bare kontorlokaler: Mødeforplejning og brasserie

Når det kommer til at skabe et produktivt arbejdsmiljø, er det vigtigt at have alle de nødvendige faciliteter til rådighed.  

Hos The Union tilbyder vi ikke kun moderne kontorlokaler, men også en række services, der gør jeres arbejdsdag mere gnidningsfri.  

Helten duer, som bekendt, ikke uden mad og drikke, så vi tilbyder naturligvis både mødeforplejning og frokost i vores brasserie. I brasseriet kan I både nyde en god frokost og afholde workshops, events eller noget helt tredje. Også når I holder møder, skal forplejningen være i top. Det er altid godt at kunne tilbyde kunder lidt ekstra, når de kommer ind. Om det er små forfriskninger eller større anretninger, kan vores mødeforplejning være med til at sikre, at jeres møder og arrangementer forløber problemfrit, effektivt og med en følelse af lidt ekstra.  

Udforsk vores moderne mødelokaler i både kontorhuse og på kontorhoteller. Se også vores lokationer med brasserie, og læn jer tilbage med tanken om en lækker frokost, som I ikke selv skal stå for.  

Medarbejder i mødelokale. Bag hende er en skærm og p bordet står blomster og sunde snacks.

Fordelene ved et godt mødecenter

Et veludstyret mødecenter er en stor fordel for virksomheden. Hos The Union får I adgang til moderne mødefaciliteter, der er designet til at imødekomme ethvert behov. Vores mødelokaler er udstyret med moderne teknologi, der gør det nemt at have medarbejdere eller kunder med online. Vores lokaler er nemme at booke, og er indrettet med fokus på både akustik, indeklima og generel bekvemmelighed. Det sikrer optimale betingelser for produktive møder. Desuden kan I tilvælge mødeforplejning, og gøre lidt ekstra ud af mødet. Vi står for drift og forplejning, så I kan fokusere på mødernes indhold.   

Book møder på alle vores lokationer

Med The Union får I ikke kun adgang til førsteklasses mødefaciliteter på jeres egen lokation, men også muligheden for at booke møder på tværs af vores forskellige lokationer. Uanset om I har brug for at afholde et vigtigt møde i København, Aarhus eller Odense, kan I med lethed arrangere det via vores fleksible bookningssystem. Dette giver jer større fleksibilitet og mulighed for at samarbejde på tværs af geografiske placeringer, hvilket kan være afgørende for virksomhedens vækst og udvikling. Det er altid en fordel at komme tættere på kunderne, og det bliver muligt med mødebooking på tværs af landet. Det vil også være muligt at booke mødeforplejning, så I heller ikke skal tænke på det, når I afholder et møde på en anden lokation.  

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Øvrige The Union services: Gør flytningen let og bekymringsfri

Hos The Union arbejder vi for, at jeres virksomhed kan have en velfungerende hverdag med gnidningsfri erhvervsudlejning. Det betyder, at vi udover attraktive fællesfaciliteter og gode services i jeres egne kontorlokaler, også vil gøre overgangen fra et lejemål til et andet så gnidningsfri så muligt.   

At flytte en virksomhed involverer ofte en lang række praktiske opgaver og logistiske udfordringer, som kan være overvældende midt i en allerede travl hverdag. Hos The Union forstår vi vigtigheden af at gøre denne proces så nem og hurtig som muligt, så I kan fokusere på jeres kerneforretning uden at bekymre jer om de praktiske detaljer ved en flytning. 

Vi tilbyder professionel flytte- og indretningshjælp, der kan skræddersys til jeres specifikke behov og ønsker. Vores erfarne team af flytteeksperter står klar til at håndtere alt fra nedpakning og transport af inventar til indretning af jeres nye lokaler. Ved at overlade flytte- og indretningsprocessen til os kan I være sikre på, at jeres virksomhed kommer sikkert og problemfrit på plads i jeres nye kontorlokaler, uden at det kræver unødvendig tid og energi fra jeres side. 

Lad os tage os af det praktiske, så I kan fortsætte med at fokusere på det, I gør bedst. 

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.