Find et lille kontor hos The Union

Leder jeres virksomhed efter et lille, men funktionelt kontorlokale?  

Hos The Union forstår vi vigtigheden af at have en inspirerende og effektiv arbejdsplads, uanset virksomhedens størrelse. Vores små kontorlokaler er designet til at imødekomme behovene hos startups, mindre teams og iværksættere, der ønsker en professionel base for deres virksomhed. 

Med vores private lejemål får jeres virksomhed mulighed for at etablere sig i et dedikeret miljø, hvor I kan fokusere på at udvikle jeres forretning uden distraktioner. Vores små kontorlokaler tilbyder alt, hvad I har brug for, så I kan arbejde produktivt. Det gælder moderne mødefaciliteter, højhastighedsinternet og et sundt indeklima. 

Vores erfarne team af ejendomsadministratorer og supportpersonale står altid klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller behov, I måtte have. Vi stræber efter at skabe en behagelig og funktionel arbejdsplads, hvor jeres virksomhed kan trives og vokse. 

Uanset om jeres virksomhed er i opstartsfasen eller allerede etableret, kan et lille kontorlokale hos The Union være det perfekte valg for at skabe en solid og professionel base for jeres virksomhed. 

Erfaren udlejning af kontorer i alle størrelser

The Union har mange års erfaring med udlejning af kontorer i alle størrelser. Uanset om jeres virksomhed har brug for et lille kontor til et nystartet team eller et større kontor til en voksende organisation, kan vi imødekomme jeres behov. Vores brede udvalg af kontorlokaler spænder fra enkelte kontorpladser og små individuelle kontorer i vores kontorhoteller til store, fleksible kontormiljøer i vores kontorhuse.  

Vi forstår vigtigheden af at have den rette plads til jeres virksomhed, uanset om I har brug for et kontor til et enkelt team eller flere etager til hele jeres virksomhed, kan vi hjælpe dig med at finde det rigtige sted. The Union har nemlig stor erfaring at trække på, både når det gælder vores egen professionelle udlejning, og når en af de ejendomsmæglere, vi samarbejder med, fremviser en lokation. Vi ønsker at vores professionalisme og erfaring giver vores lejere en stor portion tryghed. 

Vælg All Inclusive til jeres lille kontor

I et mindre lejemål giver det særligt god mening at have All Inclusive. Her får I rigtig meget for pengene og kan etablere jeres virksomhed på meget kort tid. All Inclusive omfatter et fuldt møbleret lejemål, hvor alle fornødenheder er med i lejen. I kan altså flytte ind i på kontoret og begynde arbejdet mere eller mindre med det samme. Derudover følger også en ekstra fleksibel lejekontrakt og fastlåste fraflytningsomkostninger 

 

Tre kollegaer i et arbejdsmøde.
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Fleksible vilkår til alle kontortyper

Hos The Union prioriterer vi fleksible vilkår i alle vores lejekontrakter. Jeres lejemål skal tilpasse sig jeres virksomhed – ikke omvendt.  

Vores fleksible lejevilkår gør det nemt for jeres virksomhed at skabe det perfekte kontormiljø. Vi tilbyder fleksibilitet til at ændre på lejemålets størrelse, hvis jeres behov ændrer sig. Så har I mulighed for at tilpasse antallet af kvadratmeter til jeres virksomheds udvikling, enten ved at slå flere lejemål sammen til et stort eller måske afskrive dele af jeres lejemål. Med vores fleksible vilkår kan jeres virksomhed tilpasse lejeaftalen til unikke behov og budget, så I kan fokusere på at drive forretning uden at bekymre jer om unødvendige forpligtelser. 

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.