Find det rette startup kontor med The Union

Er du på udkig efter det perfekte sted at lade din startup slå rødder? Hos The Union tilbyder vi skræddersyede løsninger til startups, der ønsker en solid start på deres forretningsrejse.  

Vores startup kontorer er designet til at imødekomme behovene hos nystartede virksomheder og skabe det rette miljø for vækst og succes. Vi sikrer fleksibilitet og et professionelt arbejdsmiljø. 

Tre kollegaer i et arbejdsmøde.

The Union Workspaces: Luksus og fleksibilitet samlet ét sted

Et helt ideelt sted at etablere sig som startup, er The Unions kontorhoteller, The Union Workspaces. Vi har samlet to vigtige ting for en startup virksomhed, service og fleksibilitet, og tilføjet en stor portion luksus.  

Træd ind i The Union Workspaces, hvor komfort, stil og funktionalitet forenes for at skabe den ultimative arbejdsoplevelse. Vi er gået all in på luksus, så jeres virksomhed kan udfolde sig i professionelle og eksklusive omgivelser. Vores kontorpladser og kontorer i premium kontorhotellerne er udstyret med alt, hvad jeres virksomhed har brug for – lige fra god kaffe til designermøbler og friske blomsterbuketter. Vi står for driften af lejemålet og vores office managers håndterer stort og småt i det daglige.  

Nyd godt af hotelservice kombineret med den fulde fleksibilitet til at vælge den løsning, der passer til dine behov. Hvad end det er et privat kontor, en fast plads i vores co-working eller måske en flex plads med adgang et par gange om ugen. Vi har skabt et levende og inspirerende arbejdsmiljø, hvor I kan fokusere på jeres forretning, mens vi tager os af resten. 

Udforsk The Union Workspaces i København, og find den rette kontorløsning for jer. 

Fleksible lejevilkår tilpasset startup

Vi forstår vigtigheden af fleksibilitet for startups og små virksomheder. Derfor tilbyder vi fleksible lejevilkår, der kan tilpasses din virksomheds unikke behov og udvikling. Uanset om du har brug for en midlertidig løsning eller en langsigtet plan, er vi klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning. 

I vores kontorhoteller kan du leje én enkelt plads, eller et kontor med plads til flere medarbejdere. Er du ene mand i en virksomhed, kan det være rart med en åben kontorplads, hvor den kollegiale følelse kan skabes på tværs af virksomheder. Er I derimod lidt flere medarbejdere og har brug for at kunne lukke døren, kan et kontor være den rette løsning for jer.  

I mindre virksomheder er der måske ikke behov for at sidde på kontoret hver eneste dag, og er det tilfældet, skal I selvfølgelig ikke betale for en fast plads. Vi tilbyder forskellige kontorpladser, så I vi kan imødekomme jeres behov bedst muligt. 

 

Vælg mellem: 

  • Loungeplads: Free seating i loungeområder, café og ved lange arbejdsborde. Adgang 8 hverdage om måneden samt mulighed for tilkøb af klippekort til mødelokaler.  
  • Flexplads: Free seating ved hæve/sænke-bord i coworking-område. Adgang 8 hverdage om måneden samt mulighed for tilkøb af klippekort til mødelokaler. 
  • Fast plads: Fast plads ved hæve/sænke-bord i coworking-område. Adgang 24/7 og fri adgang til mødelokaler.  
  • Kontor: Lukket kontor med mulighed for selv at indrette jer. Adgang 24/7 og fri adgang til mødelokaler.  

 

Atrium i kontor som er indrettet med forskellige zoner og store grønne planter. Her er både cafeborde og stole samt lounge med sofaer. I baggrunden ses store kontorlejemål, indgang til kantine med storkøkken samt indgang til mødecenter med fælles mødelokaler.
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Nordhavn og Vesterport: Ideelle steder at drive virksomhed

I kan finde The Union Workspaces på to adresser I København: Nordhavn og Vesterport. Derudover åbner vi snart et kontorhotel i Aarhus beliggende helt centralt på Kalkværksvej. 

Områderne i København, hvor vi tilbyder The Union Workspaces, har masser af fordele for forretningsdrivende. København er nemlig kendt for sine dynamiske forretningsområder, og Nordhavn og Vesterport er ingen undtagelse. Nordhavn, beliggende ved Københavns havnefront, har gennem de seneste år oplevet en markant udvikling med tiltrækning af både nationale og internationale virksomheder. Med sin moderne infrastruktur og innovative arkitektur tilbyder Nordhavn et inspirerende miljø for virksomheder i vækst. 

På samme måde er Vesterport, centralt placeret i København, et yderst attraktivt område for virksomheder. Med sin nærhed til offentlig transport, kulturelle institutioner og pulserende byliv tilbyder Vesterport et ideelt miljø for både etablerede virksomheder og startups. 

Både Nordhavn og Vesterport er kendetegnet ved deres dynamiske atmosfære, hvor innovation og forretningsmæssig udvikling blomstrer. Med deres unikke karakteristika og ideelle placeringer er begge områder perfekte steder at etablere og udvikle en virksomhed. 

Lounge med bløde møbler og store planter
Kontor med loungesofa og skriveborde samt stole i nordisk design. Store vinduer lukker sollys ind i rummet

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.