Medarbejdertrivsel
fremfor alt

Når man skal udbyde fremtidens erhvervslejemål, skal man tænke ud af fortidens standardiserede bokse og leve op til de forventninger, som fremtidens medarbejdere stiller til deres arbejdsplads. Der er ingen fremtid i stressramte medarbejdere eller langvarige sygemeldinger. Ingen fremtid i dårlige aftaler og mangel på medarbejdergoder. Ingen tiltrækning af nye talenter, hvis trivslen er på retur og visionerne forældet. Derfor går The Union forrest, og skaber sunde rammer for en sund forretning. Det er sund fornuft.

Som lejer i The Union får du unikke fordele fra PFA

medarbejdere sidder og arbejder

Sundhedsanalyse af virksomheden

medarbejdere har walk and talk

Pensionsrådgivning

Lad os starte med
en sundhedsanalyse

Er din virksomhed sund? Dine regnskaber udstråler måske overskud, men gør dine medarbejdere også? I The Union står sundhed og trivsel øverst på agendaen.
Medarbejdertrivsel, sund mad i kantinen, godt indeklima, stillezoner og aktive sundhedstilbud er derfor altid en garanteret del af dit lejemål.

Som værditilbud kan vi starte med at tage pulsen på din virksomheds sundhedstilstand med en sundhedsanalyse. En lignende analyse vil i markedet koste mange penge via konsulentbureau, men som lejer er værditilbuddet med i din The Union pakke.

The Unions pensionsfordele
- få en fordelagtig forlomme

Flere og flere medarbejdere efterspørger en ordentlig pensionsaftale, og alle fremtidsanalyser peger på vigtigheden i at kunne tilbyde en attraktiv firmapension, når man vil tiltrække nye talenter til teamet.

Gennem The Union får du en fordelagtig forlomme ind i en attraktiv pensionsaftale fra PFA.
Som mindre virksomhed kan du bruge styrken fra The Union fællesskabet til at indgå i prispakker, som normalt kun hører de store spillere til.
Uanset om du er en lille virksomhed med 3 mand eller en virksomhed på 30-50 mand, får du samme stordriftsfordele, som var du en større virksomhed. Det får du som en del af The Union.
Vi starter med at tilbyde din virksomhed pensionsrådgivning, og herefter træffer du selv beslutningen om, hvorvidt PFA er det rigtige valg for dig og dine ansatte.

kvinde snakker med mand

Medarbejdertrivsel fremfor alt

mand smiler

The Union arbejder systematisk med bæredygtighed

walk and talk forbi arbejdsstation

Fremtiden er fleksibel - det samme er The Union

to personer sidder i sofa

Lån mere end
mel hos naboen

Storrum
eller stillezone?

Vi udfordrer det traditionelle, uambitiøse kontormiljø, og skaber innovative services og faciliteter, der gør en forskel for de mennesker, der skal arbejde der.

Sæt dine medarbejderes trivsel i fokus, og træd ind i en bæredygtig helhedsoplevelse, der kan mærkes på bundlinjen. Sunde rammer skaber sunde virksomheder.

storrum eller stillezone
Sportshal, kaffebar,
fitnesslokale, auditorium eller
grøn have. Hvad skal dit
næste kontor indeholde?
1 of 5
Fleksible
flerbrugerkontorløsninger med
unikke mødelokaler
og fællesfaciliteter.
2 of 5
The Unions
specialdesignede symboler
i kontorlandskabet, skaber et
sammenhængende, overordnet
og eksklusivt brand.
3 of 5
Alle nye
erhvervslejemål er certificeret
med DGNB, og opført med et
fokus på bæredygtighed
og et sundt indeklima.
4 of 5
Lad dine
medarbejdere tage en
meditativ pause. De bedste
idéer kommer, når vi giver
plads til dem.
5 of 5

Det perfekte match?
Lad os finde et kontor,
der matcher dine behov

  • Dine oplysninger
u logo pos