the_union_logo_pos
Vil du vide mere om The Union?

Giv dine medarbejdere mere at smile af

Medarbejderglæde og sundhed hænger uløseligt sammen. Derfor har vi et stort fokus på sundhed i vores kontorhuse, så det er nemt for dig og dine kollegaer at få en sundere hverdag. Ikke kun i løbet af arbejdsdagen, men gennem hele arbejdslivet. 

Som lejer i The Union får du adgang til en sundhedsanalyse af dine medarbejdere og attraktive pensions- og forsikringspakker fra PFA. Samtidig kan du tilbyde dine medarbejdere en lang række sunde medarbejdergoder lige fra sunde måltider med årstidens friske råvarer til trænings- og badefaciliteter. Og fra et godt og sundt indeklima til indretningsdesign, der skaber velvære og sunde vaner.

Attraktive pensions- og forsikringspakker fra PFA

medarbejdere sidder og arbejder

Sundhedsanalyse af dine medarbejdere

moedelokale i Engsoehus

Bæredygtige byggerier med sundt indeklima

Fokus på velvære og sunde vaner

Lad os starte med
en sundhedsanalyse

Dine regnskaber udstråler måske overskud, men gør dine medarbejdere også? I The Union står sundhed og trivsel øverst på agendaen. 

Som værditilbud kan vi starte med at tage pulsen på din virksomheds sundhedstilstand med en sundhedsanalyse. En lignende analyse vil koste mange penge via konsulentbureau, men som lejer er værditilbuddet med i din The Union-pakke.

Attraktive pensionsfordele
- få en fordelagtig forlomme

Flere og flere medarbejdere efterspørger en ordentlig pensionsaftale. Og alle fremtidsanalyser peger på vigtigheden af at kunne tilbyde en attraktiv firmapension, hvis du vil tiltrække nye talenter til teamet. 

Som lejer hos The Union får du en fordelagtig forlomme ind i en attraktiv pensions- og forsikringsaftale fra PFA, der stiller dig stærkere i kampen om talenterne. Som lille eller mellemstor virksomhed kan du bruge styrken fra The Union-fællesskabet til at indgå i prispakker, som normalt kun hører de store spillere til.

Vi starter med at tilbyde din virksomhed pensionsrådgivning, og herefter træffer du selv beslutningen om, hvorvidt PFA er det rigtige valg for dig og dine ansatte.

Bæredygtighed og indeklima, der kan mærkes i det daglige arbejdsliv

Et godt indeklima er afgørende for dine medarbejderes trivsel og sundhed. I alle vores kontorhuse er der derfor fokus på en god akustik og et sundt indeklima, som kan mærkes i dagligdagen. 

kvinde snakker med mand

Medarbejderglæde frem for alt

mand smiler

The Union arbejder systematisk med bæredygtighed

walk and talk forbi arbejdsstation

Fremtiden er fleksibel - det samme er The Union

to personer sidder i sofa

Få mere for mindre

Storrum
eller stillezone?

Vi udfordrer det traditionelle, uambitiøse kontormiljø, og skaber innovative services og faciliteter, der gør en forskel for de mennesker, der skal arbejde der.

Sæt dine medarbejderes trivsel i fokus, og træd ind i en bæredygtig helhedsoplevelse, der kan mærkes på bundlinjen. Sunde rammer skaber sunde virksomheder.

storrum eller stillezone
Sportshal, kaffebar,
fitnesslokale, auditorium eller
grøn have. Hvad skal dit
næste kontor indeholde?
1 of 5
Fleksible
flerbrugerkontorløsninger med
unikke mødelokaler
og fællesfaciliteter.
2 of 5
The Unions
specialdesignede symboler
i kontorlandskabet, skaber et
sammenhængende, overordnet
og eksklusivt brand.
3 of 5
Alle nye
erhvervslejemål er certificeret
med DGNB, og opført med et
fokus på bæredygtighed
og et sundt indeklima.
4 of 5
Lad dine
medarbejdere tage en
meditativ pause. De bedste
idéer kommer, når vi giver
plads til dem.
5 of 5