Professionel kontorudlejning tilpasset virksomheder i vækst

Find det ideelle erhvervslejemål hos The Union og oplev en unik kombination af fleksibilitet, konkurrencedygtige priser og et stærkt fokus på medarbejdertrivsel.

Jeres kontor skal danne rammerne om en velfungerende hverdag. Kontoret skal være et sted, hvor I kan forfølge jeres forretningsmål uden store bindinger, og hvor jeres medarbejdere oplever et sundt arbejdsmiljø og trives – hver eneste dag.

Business kvinde i jakkesæt gør klar til præsentation i mødelokale.

Fleksibilitet i vores lejemål

Fleksibilitet er en af hjørnestenene i vores kontorudlejning. Når I vælger at leje hos The Union, får I en lang række fordele, men fleksibiliteten er vi stolte af at kunne tilbyde på det niveau, som vi kan. Vores fleksible lejemål giver jer frihed til at tilpasse jeres arbejdsplads efter jeres virksomheds skiftende behov. Uanset om det er at udvide, samarbejde eller transformere, tilbyder vi jer den nødvendige fleksibilitet. Her får I desuden adgang til en masse fællesfaciliteter, som giver jer et billigere kontor sammenlignet med, hvis I skulle etablere og drifte de samme faciliteter i eget lejemål. 

I vores kontorhuse kan I leje både hele, halve og kvarte etager, alt efter jeres behov. Skulle jeres virksomhed vokse sig større, kan vi slå jeres lejemål sammen til ét stort. Bliver jeres virksomhed så stor, at den har brug for endnu mere plads, kan vi sammen finde et storkontor med moderne faciliteter, der understøtter jeres vækst.

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Det ideelle valg for virksomheder i vækst

For virksomheder i vækst er det afgørende at have en arbejdsplads, der kan tilpasse sig hurtige ændringer og udvidelser. Hos The Union tilbyder vi den nødvendige smidighed og skalérbarhed, der gør os til det ideelle valg for virksomheder i vækst.

Når I lejer et kontor hos os, behøver I ikke kende jeres behov om 5 år, og I er fri for at bekymre jer om ejendomsforvaltning. I kan fokusere fuldt ud på jeres virksomheds kerneaktiviteter, mens vi tager os af jeres kontorbehov. Vores skalérbare løsninger giver jer mulighed for at udvide eller formindske jeres plads efter behov, hvilket gør det let at imødekomme de skiftende krav, der følger med vækst.

Vi forstår, at virksomheder i vækst ofte oplever usikkerhed, og vores mål er at fjerne bekymringerne omkring kontorplads, så I kan fokusere på at nå jeres forretningsmål. Ved at leje et kontor hos The Union får I ikke kun et sted at arbejde – I får en partner, der forstår og støtter jeres vækstrejse.

Servicerede lejemål – så I kan bruge tid på jeres forretning

The Union forstår vi, at tid er en uvurderlig ressource for enhver virksomhed. Derfor tilbyder vi servicerede lejemål, der ikke kun skaber et optimalt arbejdsmiljø, men også frigiver tid for jeres medarbejdere

Ved at overlade en række administrative opgaver og facilitetsstyring til os, kan jeres medarbejdere bruge mere tid på det, de er bedst til. Det kan mærkes på bundlinjen. Vores servicerede lejemål inkluderer alt, lige fra rengøring til frokostordning. Det betyder, at jeres medarbejdere ikke behøver bekymre sig om praktiske detaljer og kan fokusere på at være produktive og engagerede i deres arbejde.

Vi stræber efter at skabe et arbejdsmiljø, hvor hver eneste medarbejder kan trives og udfolde sit fulde potentiale. Ved at tage os af de daglige opgaver frigiver vi ikke kun tid, men vi skaber også et rum, der giver selvtillid og inspirerer til innovation og kreativitet. Mere frihed og hos medarbejderne, skaber plads til initiativer.

På den måde bliver vores servicerede lejemål mere end blot et sted at arbejde – det bliver en platform, der styrker jeres virksomheds kerneforretning. Få mere ud af jeres arbejdsdag ved at lade The Union håndtere de praktiske detaljer, så jeres medarbejdere kan fokusere på det, de gør bedst.

Vi gør det nemt at drive en sund forretning

Her får I mere end et kontor. Alt fra lejevilkår og værditilbud til faciliteter og services er skabt for at give jeres virksomhed de bedste forudsætninger for at drive en sund forretning

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.