Kontorlejemål i nyt flerbrugerhus i Odense

Midt I Odenses mest ambitiøse erhvervsområde finder du The Union Cortex Business Park. Cirka 14.000 m² er allerede lejet ud til bl.a. EY, Gjensidige Forsikring, KMD og Fynske Bank, men vi har også plads til jeres virksomhed.

Udforsk ledige lejemål - flere lejemål kan samles til ét stort

The Union Cortex Business Park består af to kontorhuse, som begge er indrettet som flerbrugerhuse med attraktive fællesfaciliteter, hvor vi sørger for drift og service. Cortex Business Park 3 byder på større lejemål med god plads til den etablerede virksomhed eller større afdeling på +100 medarbejdere. Cortex Business Park 4 er ideel for mindre virksomheder og lokale afdelinger. 

Lejemål 2

Kontor på 1. sal med tekøkken, mødelokaler og toiletfaciliteter. Fuld adgang til fællesfaciliteter som bl.a. bemandet reception, kantine med frokostordning, stort mødecenter og auditorie. 

Lejemål 10

Kontor på 5. sal med tekøkken, mødelokale og toiletfaciliteter. Fuld adgang til fællesfaciliteter som bl.a. bemandet reception, kantine med frokostordning, stort mødecenter og auditorie.

Lejemål 4

Kontor på 1. sal med tekøkken, mødelokale og toiletfaciliteter. Fuld adgang til fællesfaciliteter som bl.a. reception, mødelokaler og lounge/kantine med frokostordning.

Lejemål 13

Kontor på 4. sal med tekøkken, mødelokaler og toiletfaciliteter. Fuld adgang til fællesfaciliteter som bl.a. reception, mødelokaler og lounge/kantine med frokostordning.

Lejemål 12

Kontor på 4. sal med tekøkken, mødelokale og toiletfaciliteter. Fuld adgang til fællesfaciliteter som bl.a. reception, mødelokaler og lounge/kantine med frokostordning.

Med et kontor i Odense bliver I en del af et blomstrende erhvervsliv

Odenses centrale placering i landet gør, at mange pendler til og fra byen fra hele landet, og derfor er der samlet adskillige stærke ressourcer og kloge hjerner i den fynske hovedstad. 

Cortex Park bliver kaldt Odenses mest ambitiøse erhvervsområde. Det ligger blot fire kilometer fra Odense Centrum, og hvis cyklen ikke virker tillokkende, så kører letbanen til døren ligesom motorvejen kører lige forbi. 

Området er i rivende udvikling og rummer både nogle af landets største virksomheder, forskningsenheder fra Syddansk Universitet og et iværksættermiljø i rivende udvikling

Download prospekt og få flere informationer

The Union Cortex Business Park består af to kontorhuse på adresserne Cortex Park Vest 3 og Cortex Park Vest 4. Download prospekt for hver af kontorhusene (eller dem begge) herunder:

Cortex Park 3

I Cortex Park 3 byder på større lejemål med plads til 50-100+ medarbejdere. Her kan I bl.a. nyde godt af et stort fælles mødecenter, bemandet reception, auditorie og frokostbuffet fra husets eget storkøkken.

Cortex Park 4

Cortex Park 4 er ideel for jer, der har brug for et mindre lejemål uden at gå på kompromis med faciliteter og service. Her er fælles reception, mødelokaler og lounge/kantine med frokostordning. 

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.

Få prospektet på Cortex Park 3 direkte i din indbakke

Hvem skal vi sende prospektet til?

Navn*

Fortæl os, hvad du leder efter

Consent*

Få prospektet på Cortex Park 4 direkte i din indbakke

Hvem skal vi sende prospektet til?

Navn*

Fortæl os, hvad du leder efter

Consent*