Skab et sundt arbejdsmiljø

Ved at prioritere et sundt arbejdsmiljø skaber I de bedste omstændigheder for jeres medarbejdere og for jeres virksomhed.  

Hos The Union arbejder vi altid på at sikre optimale betingelser for medarbejdernes trivsel og produktivitet – de to ting hænger nemlig i høj grad sammen. Noget af det, som vi kan tilbyde vores lejere, er All Inclusive. På udvalgte lokationer kan I få et fuldt serviceret lejemål, hvor al drift ligger hos os. Så giver I medarbejderne ro til at fokusere på deres kerneopgaver, og det skaber et mere balanceret arbejdsmiljø.  

Vi skaber rammerne for et inspirerende og sundt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne kan trives og yde deres bedste. Med vores fleksible løsninger og dedikation til medarbejderens velbefindende, tilbyder vi erhvervsudlejning lidt udover det sædvanlige.  

Lad jeres lejemål arbejde for trivslen

Fremtidens kontor er kendetegnet ved fleksibilitet og fællesskab. En nøglekomponent er at skabe nye rum med faciliteter, der understøtter medarbejdertrivsel. Ved at tilbyde forskellige arbejdsrum i kontoret, herunder mødelokaler og kantine, kan I sikre, at jeres medarbejdere har plads til både deres åndelige og fysiske behov. I kan lave arbejdsrum, der har til formål at understøtte samarbejde, tilbyde en rolig plads uden forstyrrelser, eller pauser hvor medarbejdere kan sidde i komfortable møbler og tage en uformel kaffesnak.   

Gennem en fleksibel indretning, hvor kvadratmeterne udnyttes optimalt, imødekommer I bedst muligt medarbejdernes behov. Selvom mange har vænnet sig til hjemmearbejde under corona-pandemien, har det vist sig, at fysisk tilstedeværelse på arbejdspladsen spiller en vigtig rolle for medarbejdertrivslen. Derfor er det afgørende at skabe et kontormiljø, hvor medarbejderne har incitament til at være fysisk på kontoret. Omvendt skal kontoret også gerne kunne rumme, at medarbejderne arbejder hjemmefra af og til. Det kan fx være en god idé at etablere udstyr i mødelokalerne, der gør det muligt for de hjemmearbejdende at deltage ved møder.   

Hvis I skal indrette et nyt erhvervslejemål eller lave justeringer i jeres nuværende, kan I med fordel overveje, om jeres virksomhed kunne have godt af: 

 • Fællesarealer 
 • Åbne arbejdsrum 
 • Loungeområder 
 • Små lukkede arbejdsrum 
 • Moderne mødelokaler 
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense
Fugleperspektiv på kontorområde med lounge, telefonboks/mutebox og grønne planter

Fokus på akustikken

Der er flere måder at sikre et sundt arbejdsmiljø på. Et godt sted at starte er med akustikken. Vi bruger mange timer hver eneste dag på kontoret, så hvis akustikken ikke er god, vil det give hovedpine og andre støjgener. Med fokus på god akustik, kan I undgå sygedage og skabe mere produktivitet som resultat af et sundt arbejdsmiljø. Sørg for, at der fx hænger ting på væggene, eller ligger gulvtæpper forskellige steder. Det kan være med til at absorbere lyden og forbedre akustikken.  

Gode råd til at forbedre arbejdsmiljøet

Selvom arbejdsmiljø kan lyde som en stor opgave at tage hånd om, behøver det ikke være så svært. Der er små ting i kontorlandskabet, som I kan starte med. Er der fx: 

 • Adgang til grønne arealer? 
 • Planter på kontoret? 
 • Udsmykning på væggene? 
 • Gode muligheder for udluftning? 
 • Naturligt lysindfald? 
 • Mulighed for forfriskninger som kaffe, frugt eller lign? 
 • Har I anvendt naturmaterialer såsom sten, træ eller tekstiler, der skaber et beroligende miljø? Her er der også mulighed for at bruge genanvendelige materialer.  

Sundhedsanalyser for medarbejdernes velbefindende

Som en del af vores engagement i medarbejdernes sundhed og trivsel tilbyder The Union sundhedsanalyser. Det gør vi med PFA i ryggen, som besidder stor viden på området.  

Disse analyser giver jer mulighed for at få en dybdegående forståelse af medarbejdernes helbred og trivsel. Ved at identificere eventuelle udfordringer og behov, kan I målrette jeres indsats og skabe et endnu sundere arbejdsmiljø. Det vil højne medarbejdernes jobtilfredshed, hvilket er med til både at fastholde og tiltrække talentfulde medarbejdere. I sidste ende vil det også være sundt for virksomhedens bundlinje, da tilfredse medarbejdere er både mere motiverede og  produktive.  

 

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.