Erhvervsudlejning hos The Union

The Union byder virksomheder velkommen til erhvervsudlejning, hvor fleksibilitet og en deleøkonomisk tankegang er centralt 

Vi forstår, at ethvert firma er unikt, og derfor tilbyder vi lejemål med vilkår, der kan tilpasses jeres behov. Vores deleøkonomiske tankegang ligger bag flerbrugerkonceptet, som alle vores kontorhuse er opbygget efter. Her får virksomheder adgang til unikke fællesfaciliteter, men deler udgifterne med de andre virksomheder i kontorhuset. Hos os får I et dynamisk forretningsmiljø, hvor ressourcer deles, synergier opstår og medarbejdere trive

Fordele ved at besøge lejemål med en ejendomsmægler

Når I udforsker vores lejemål med en erfaren ejendomsmægler ved jeres side, åbner der sig en verden af fordele. Ejendomsmægleren guider jer gennem hvert lejemål, deler indgående viden om faciliteter og tilbyder professionel rådgivning. Vi stræber efter gennemsigtighed og sikrer, at I træffer informerede beslutninger, når I vælger et erhvervslejemål. 

Vi anbefaler altid, at I tager ud og besøger lokationen. Det gør vi fordi, vi ønsker at lade jeres mavefornemmelse spille en rolle. Få information i det prospekt der er tilknyttet hver lokation, og tag derefter ud og besøg stedet i virkeligheden. Med en ejendomsmægler, der kender alt til lokationen, kan I få svar på spørgsmålene, imens de opstår. Det er vigtigt med den rigtige følelse, når I vælger jeres virksomheds hjem, og derfor er det altid godt at have sat fødderne på adressen.  

To kollegaer sidder i et uformelt møde i loungeområde. Kvinden sidder med ryggen til og manden sidder med front mod kameraet og smiler stort. I baggrunden ses et kunstværk og en plante.
Dronebillede af Cortex Park 4

Bo centralt i Odenses spændende erhvervsområde

Cortex Business Park er mere end bare et sted at arbejde – det er jeres virksomheds adgang til et pulserende forretningsliv i hjertet af Odense. Her venter der jeres medarbejdere en unik oplevelse i et hypermoderne kontorhus, som naturligvis er DGNB-certificeret og sikrer et domicil med både stil og visioner for fremtiden.  

The Union tilbyder fuld service i dette lejemål, og I vil desuden indgå i et community af ligesindede virksomheder, der også ønsker at skabe et inspirerende og sundt arbejdsmiljø. Forestil dig at have din virksomhed centralt placeret, tæt på motorveje og offentlig transport – det er mere end blot en placering, det er en strategisk fordel for forretningen. Lokationens fællesfaciliteter er designet til at skabe mere end bare et arbejdsrum – det er stedet, hvor idéer får luft under vingerne, for der er nemlig plads nok til dem – både mentalt og fysisk. Glem kedelige kontorlandskaber og få adgang til effektivt udnyttede kvadratmeter og attraktive fællesfaciliteter.  

Tag skridtet ind i Cortex Business Park, hvor arbejde harmonerer med trivsel, og hvor din virksomhed bliver en del af noget større. 

Oplev Odense: En by fyldt med muligheder

The Union Cortex Business Park har en god placering i det pulserende erhvervsområde i Odense, som er en by fyldt med kulturelle skatte, historiske seværdigheder og et blomstrende erhvervsliv. Fra den charmerende bymidte til moderne forsknings- og erhvervsområder – Odense har det hele. Oplev en by, der kombinerer tradition med innovation og skaber det ideelle miljø for jeres virksomheds vækst. 

Kombiner fleksibilitet med Odenses charme og vælg erhvervsudlejning med The Union 

Billede af kantine i Cortex Park 3
Fodboldbord med OB logo

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.