Erhvervsudlejning med fleksible vilkår i Odense

Træd ind i en verden af forretningsmuligheder i Odense, hvor The Union tilbyder erhvervsudlejning med fleksible vilkår og unikke muligheder.  

Vores dedikation til fleksible vilkår skaber en unik ramme for udlejning, der tilpasser din virksomheds unikke behov. Vi forstår, at hvert erhverv er forskelligt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der gør det muligt for din virksomhed at vokse og trives uanset udviklingens retning. Udforsk vores brede udvalg af erhvervslejemål og oplev, hvordan The Union kan være et skridt på vejen mod jeres virksomheds succes. 

Odense som forretningsdestination

I hjertet af Odenses hurtigt voksende erhvervsområde åbner The Union døren til en ideel forretningsdestination. Vores erhvervslejemål i Cortex Business Park har et helt særligt forretningsmiljø. Odense, med sin dynamik og vækst, tilbyder det perfekte fundament for din virksomheds udvikling. Vores moderne kontorfaciliteter og inspirerende fællesområder er skabt til at understøtte jeres medarbejderes velbefindende i dagligdagen. Oplev synergien mellem en unik by og The Unions forretningsløsninger, og lad jeres virksomhed vokse og trives i Odense. 

Fodboldbord med OB logo
To kollegaer går på walk and talk sammen igennem mødecenter. De bærer på computer og kaffe i kaffekopper. De er ved at passere et mødelokale med stort mødebord, der har plads til mange deltagere.

Besøg vores lokationer med en erhvervsmægler

Overvejer du en ny forretningsadresse? Hos The Union tilbyder vi erhvervsudlejning i både Aarhus, Odense og København, samt en række øvrige lokationer på Sjælland.  

I Odense kan I opleve Cortex Business Park, der befinder sig i et yderst ambitiøst erhvervsområde. Hvis I overvejer Odense som hjemsted for jeres virksomhed, har det vores varmeste anbefaling. Tag ud og se lokationen med en erhvervsmægler, som kan fortælle mere om stedet, belyse relevante temaer og svare på jeres spørgsmål. Vi anbefaler altid, at I tager ud og besøger lokationen. Det er kun jer, der for alvor kan mærke, om det her sted skal blive jeres. Er stemningen rigtig, ser her ud som I ønsker, og hvordan var turen hertil? Det skal føles rigtigt for jer for at blive rigtig for jeres virksomhed.   

The Union samarbejder med erhvervsmæglere rundt i landet, der alle er erfarne, og har et grundigt kendskab til lokationerne. Vi tilbyder dermed ikke kun erhvervslejemål, men også ekspertise og rådgivning, der skal sikre et ordentligt fundament for jeres virksomhed – både nu og i fremtiden.  

Planlæg et besøg i dag og opdag, hvordan mæglere kan hjælpe jer på vej med beslutningen om jeres virksomheds hjem.  

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.