Erhvervsudlejning med fleksibilitet og trivsel i centrum

Hos The Union er erhvervsudlejning mere end bare kontorer. Vi går et skridt videre for at levere en arbejdsplads, der ikke blot opfylder jeres behov, men også indtænker medarbejdertrivsel.

Det gør vi både i indretningen af vores kontorer, i fleksibiliteten i vores lejemål og i vores services, der sikrer jeres medarbejdere ro til at fordybe sig i kerneopgaverne fremfor at bruge energi på at koordinere alt fra handyman til catering. Derudover prioriterer vi altid stor fleksibilitet for vores lejere i alt, hvad vi gør.

Vores kontorløsninger er designet til at imødekomme jeres virksomheds rejse, med alt hvad det indebærer af skiftende behov, specifikke ønsker og spændende forretningsmål. Vi tilbyder den frihed, som I har brug for.

To kollegaer sidder i et uformelt møde i loungeområde. Kvinden sidder med ryggen til og manden sidder med front mod kameraet og smiler stort. I baggrunden ses et kunstværk og en plante.

Hvad indebærer fleksible vilkår?

Når det kommer til erhvervsudlejning, forstår vi, at ingen virksomhed er ens. Vores fleksible vilkår giver jer mulighed for at tilpasse jeres kontorplads efter jeres præcise ønsker og behov. Vi tilbyder storkontorer, der kan rumme flere 100 medarbejdere, og vi tilbyder enkelte kontorpladser med kortvarig binding i vores kontorhotel The Union Workspaces. Det er også muligt at leje hele, halve og kvarte etager i vores kontorhuse, og senere slå dem sammen til ét stort lejemål. Hos The Union er der plads til både at skalere op og ned. Vi vil altid hjælpe jeres virksomhed på vej mod det perfekte kontor.

Vores kontorløsninger omfatter ikke kun kontorlokaler, men også adgang til moderne mødefaciliteter, fællesområder og meget mere. Vi tror på, at den rette arbejdsplads er nøglen til jeres virksomheds succes, og vi er her for at hjælpe jer med at forme den.

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Besøg vores kontorer med en dygtig erhvervsmægler

At vælge det rigtige kontor er afgørende for jeres virksomheds trivsel. The Union opfordrer dig til at tage ud og se vores unikke kontorlokaler sammen med de erfarne erhvervsmæglere, som vi samarbejder med. Vi er dedikerede til at forstå jeres behov og guide dig gennem hvert trin af processen, men vi tror i særdeleshed på, at jeres fornemmelse er altafgørende. Når I står på lokationen, kan I bedre forholde jer til kvadratmeter og kantine, og selv mærke om lige præcis disse rammer, kunne være dem I skal operere indenfor.

Vi tror på, at en personlig oplevelse er nøglen til at finde den perfekte arbejdsplads. Book en rundvisning med en erhvervsmægler i dag, og opdag hvordan en med rig erfaring på området kan være med til at belyse relevante temaer. Så er I også sikre på at kunne få stillet alle de spørgsmål, der måtte dukke op undervejs i en rundvisning. 

Medarbejdertrivsel som kerneværdi

Vi går ud over standarden for erhvervsudlejning ved at placere medarbejdertrivsel i hjertet af vores tilbud. The Union tilbyder fx sundhedsanalyser som en del af vores engagement i at skabe sunde arbejdsmiljøer. Så kan I tage temperaturen på jeres medarbejderes trivsel og se på hvilke områder, der er plads til forbedring. Fra æstetisk indretning til naturligt lysindfald arbejder vi aktivt på at skabe de bedste rammer for jeres medarbejders fysiske og mentale sundhed. En sund og glad arbejdsstyrke er en produktiv arbejdsstyrke, og det er vores mål at sikre, at jeres virksomhed opnår sit fulde potentiale.

Udforsk Cortex Business Park

Facade af kontorhuset Cortex Business Park i Odense. Bygningen er rød med grønt areal samt parkeringspladser rundt om.

Bo midt i hjertet af Odenses mest ambitiøse erhvervsområde i Cortex Business Park. 

Her får jeres virksomhed en fantastisk chance for at rykke ind i et moderne og DGNB-certificeret kontorhus. Udover at nyde fuld service og en perfekt beliggenhed nær motorvejen samt offentlig transport, åbner dørene sig også op for en skattekiste af attraktive fællesfaciliteter. 

Det bliver ikke bare et sted at arbejde – det bliver et sted, hvor medarbejderglæde, forretningsmål og langsigtede ambitioner forenes med et smil – hver eneste dag.

Vi gør det nemt at drive en sund forretning

Her får I mere end et kontor. Alt fra lejevilkår og værditilbud til faciliteter og services er skabt for at give jeres virksomhed de bedste forudsætninger for at drive en sund forretning

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.