Erhvervsudlejning i Birkerød

Birkerød danner rammen om en enestående mulighed for erhvervsudlejning med The Union.  

Vores visionære tankegang samt fokus på trivsel skaber det ideelle arbejdsmiljø for jeres virksomhed. Alt dette kombineret med gode og fleksible vilkår udgør en erhvervsudlejning udover det sædvanlige. Med Birkerøds charme og vores engagement i jeres medarbejderes sundhed får I ikke blot et erhvervslejemål, men en unik mulighed for at blomstre og udvikle jer. Præcis som det gøres lige ude foran jeres dør med beliggenheden i naturskønne Birkerød.  

Arbejd med naturen ved jeres side

Oplev The Unions erhvervsudlejning i hjertet af det charmerende Birkerød. Her, hvor byen møder forretning, tilbyder vi mere end bare kontorlokaler; vi præsenterer jer for en dynamisk forretningsoplevelse i et naturskønt miljø. Vores erhvervslejemål er ikke blot et sted at arbejde, men et sted, der inspirerer til vækst og trivsel. Vi opfordrer altid vores lejere på naturskønne beliggenheder at invitere naturen ind i hverdagen. Det kan være ved at tage et internt møde udenfor på en gåtur, eller ved at skabe et gårdmiljø, der inviterer til at tage kaffen udendørs. Det har mange positive effekter at bruge naturen, så giv jeres medarbejdere mulighed for det, ved at vælge erhvervslejemål i Birkerød.  

Atrium og fællesareal på The Union Banevænget. Fællesarealerne er præget af en masse grønne planter og træer, stole, borde og en smuk spiraltrappe.
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense
Fugleperspektiv på kontorområde med lounge, telefonboks/mutebox og grønne planter

Fleksibilitet er væsentligt hos The Union

Fleksibilitet er en af grundpillerne i vores erhvervsudlejning, fordi vi er opmærksomme på, at virksomhedernes behov ofte skifter. Hos os får I friheden til at tilpasse jer disse forandringer gennem vores fleksible vilkår, hvor I har mulighed for at vælge et lejemål, der ikke låser jer. Vores lejemål er ikke bare firkanter på et kort de repræsenterer jeres udgangspunkt, hvorfra I kan vokse, ændre retning eller kaste jer ud i nye eventyr. Vi giver jer friheden til at gribe mulighederne i realtid. Oplev en erhvervsudlejning med muligheder, der skabes af vores fleksible vilkår.  

Sundhedsanalyser for et sundt arbejdsmiljø

I Birkerød får I ikke kun adgang til forretningslokaler, men også en lokation, der emmer af idyl og nærhed til naturen. Byen tilbyder en perfekt balance mellem det urbane og det naturskønne, hvilket skaber et unikt arbejdsmiljø. Hos The Union forstår vi vigtigheden af at skabe rammer for erhvervsudlejning, der ikke kun opfylder forretningsbehovene, men også styrker medarbejdernes trivsel. 

Udover den idylliske beliggenhed prioriterer vi hos The Union jeres medarbejderes sundhed og velvære. Som en del af vores service tilbyder vi sundhedsanalyser, der ikke blot identificerer potentielle sundhedsforbedringer, men også leverer skræddersyede anbefalinger til at styrke jeres arbejdsmiljø. Det er vores bidrag til en sund og trivselsfremmende arbejdsplads, der gør lidt mere end traditionel erhvervsudlejning. 

Oplev professionel erhvervsudlejning, hvor forretning og trivsel forenes i det charmerende Birkerød med The Union. 

To kollegaer sidder i et uformelt møde i loungeområde. Kvinden sidder med ryggen til og manden sidder med front mod kameraet og smiler stort. I baggrunden ses et kunstværk og en plante.

Deleøkonomi med The Union

Alle The Unions kontorhuse er indrettet som flerbrugerhuse, hvor deleøkonomi er en integreret del af vores forretningsfilosofi. Vi tror på, at virksomheder kan opnå mere ved at dele ressourcer, og dermed få adgang til faciliteter der går ud over traditionelle kontorlejemål. I vores flerbrugerhuse er det ikke kun kontorlokaler, I lejer – det er adgang til unikke fællesfaciliteter og værditilbud, der deles med andre virksomheder. Der er store økonomiske fordele at drage af denne ordning. 

Fra inspirerende mødelokaler og loungeområder til moderne kantineområde, der også kan bruges til afholdelse af fx workshops – deleøkonomien i vores flerbrugerhuse går hånd i hånd med vores vision om at skabe et velfungerende arbejdsmiljø, der fremmer innovation og trivsel.  

Så når I vælger et lejemål hos The Union, får I ikke kun et kontor. I får adgang til et kontor, der har en lang række ekstra faciliteter og services, og hvor deleøkonomi bliver en katalysator for vækst og succes. Velkommen til en ny måde at arbejde og dele ressourcer på i The Unions flerbrugerhuse. 

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.