Oplev professionel erhvervsudlejning med The Union

Oplev professionel erhvervsudlejning med The Union. Vi skræddersyr kontorlejemål i alle størrelser for at imødekomme jeres virksomheds unikke behov.

Vores passion er at skabe mere end bare kontorlokaler – vi designer arbejdsmiljøer, der inspirerer til kreativitet og produktivitet. Ved at vælge The Union får I ikke blot et kontor, men en partner i erhvervsudlejning, der hjælper dig på hele jeres virksomheds rejse. Vi tilbyder lejemål i alle størrelser, i både kontorhuse og på kontorhoteller. Udforsk vores mange muligheder og få professionel rådgivning. Vi står altid klar til at give jeres virksomhed en behovsafklaring. Lads os hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem.

Lejemål i alle størrelser

Skab dit drømmekontor med fleksible lejemål hos The Union. Uanset om jeres virksomhed er stor eller lille, tilbyder The Union en bred vifte af kontorlejemål, der kan tilpasses præcist efter jeres ønsker. Fra små start-ups til etablerede virksomheder skaber vi rammerne for jeres virksomhedsrejse med vores alsidige og justerbare lejemål. 

Fleksibilitet er nøglen til at imødekomme virksomheders skiftende behov, og med The Union kan I forme jeres drømmekontor i takt med jeres vækst. Lej en kvart, en halv eller en hel etage i vores kontorhuse, og få fleksibiliteten til at slå lejemålene sammen til ét stort, hvis der opstår behov for det med tiden. 

Vi vil også altid være behjælpelige med at flytte jeres virksomhed til et andet lejemål, eller hjælpe jer med at afgive noget af lejemålet, hvis der bliver behov for det. Vi forstår at virksomheders behov hurtigt kan ændre sig, og det vil vi gerne imødekomme.

Kontorpladser med hæve-sænke borde og store vinduer, der giver et flot lysindfald.
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense
To kollegaer sidder i sofa og snakker sammen. De smiler og har et afslappet kropssprog. Ved siden af sofaen står en stor grøn plante.

Medarbejdertrivsel i fokus

Med stærke visioner fra PFA i ryggen vægter vi et sundt arbejdsmiljø højt i vores kontorudlejning.

The Union går dermed ud over traditionel erhvervsudlejning, for vi anerkender medarbejdertrivsel som et vilkår for en stærk virksomhed, der også vil være stærk i fremtiden. En virksomheds succes afhænger af sundhed og trivsel hos medarbejderne, og her kan hverdagen på kontoret gøre en stor forskel. 

For at hjælpe hverdagen på The Unions kontorer til at fungere gnidningsfrit tilbyder vi fuldt servicerede lejemål, der sikrer at medarbejderne får ro til at koncentrere sig om arbejdsopgaverne fremfor fx koordinering af håndværkere eller frokostordning. Vi fokuserer også på trivsel i vores indretning af kontorerne, ved fx at sikre naturligt lysindfald og æstetisk møblering. 

Sundhedsanalyser for lejere hos The Union

Som lejer hos The Union får I ikke kun et kontor, men også adgang til sundhedsanalyser. Sammen med PFA prioriterer vi medarbejdertrivsel som en integreret del af vores tilbud. Vi kan derfor tilbyde vores lejere adgang til PFAs sundhedsanalyser, der kan hjælpe jeres virksomhed på vej mod et sundere arbejdsmiljø. Vi tror på, at glade og sunde medarbejdere skaber en stærkere og mere produktiv arbejdsstyrke, og det vil vi gerne hjælpe vores lejere med at få.

Sundhedsanalyserne er oftest til større virksomheder, men som lejer hos The Union får alle adgang til analyserne, uanset størrelsen på lejemålet. Det er en unik mulighed for at forstå og forbedre medarbejdernes velvære. The Union er dedikerede til at skabe en arbejdsplads, hvor trivsel er i centrum, og hvor jeres virksomhed kan trives og dermed vækste.

To kollegaer går på walk and talk sammen igennem mødecenter. De bærer på computer og kaffe i kaffekopper. De er ved at passere et mødelokale med stort mødebord, der har plads til mange deltagere.

Cortex Business Park i Odense

Et af vores spændende lejemål hos The Union befinder sig i Odense. Her kan jeres virksomhed bo i hjertet af Odenses mest inspirerende erhvervsområde. I Cortex Business Park får jeres virksomhed en enestående mulighed for at indtage et erhvervslejemål i et topmoderne, DGNB-certificeret kontorhus midt i Odenses et ambitiøst erhvervsområde. Med en beliggenhed, der emmer af dynamik og innovation, inviterer vi jer ind i et miljø, hvor hver dag åbner en ny dør for virksomheden.

The Union går ud over det sædvanlige ved at tilbyde ikke blot erhvervslokaler, men et hjem for jeres virksomhed, hvor ambitioner og passion bliver til virkelighed. Udover vores dedikation til fuld service og en optimal beliggenhed tæt på motorveje og offentlig transport, åbner Cortex Business Park dørene til en verden af attraktive fællesfaciliteter, der skaber et arbejdsmiljø, hvor medarbejderglæde, forretningsmål og cirkulære fremtidsambitioner forenes på bedste vis.

Her handler det ikke bare om at drive forretning – det handler om at opleve en følelse af tilhørsforhold, en energi der motiverer og en passion for at skabe noget stort. Vi har lejemål i alle størrelser, og fordelene ved disse lejemål er ikke småting. Velkommen til Cortex Business Park, hvor jeres virksomhed bliver en del af et fordelagtigt erhvervsområde.

Borde og stole i fælles kantine som er indrettet i zoner med opdeling fra høje lounge sofaer.

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.