Styrk medarbejdertrivsel gennem erhvervsudlejning

Hos The Union er vi dybt engagerede i at fremme medarbejdertrivsel gennem vores erhvervsudlejningstjenester.  

Vi forstår, at medarbejdertrivsel er en afgørende faktor for både personlig og erhvervsmæssig succes. Derfor stræber vi efter at tilbyde arbejdspladser, der ikke kun er fysisk attraktive og funktionelle, men også aktivt fremmer et sundt og stimulerende arbejdsmiljø. Med et skarpt fokus på velvære og sundhed tilbyder The Union mere end bare arbejdsrum – vi tilbyder rammerne til virksomheder, der værdsætter og plejer deres medarbejdere. 

Akustik og indeklima gavner medarbejdertrivslen

Der er flere måder at sikre medarbejdertrivsel på. Et godt sted at starte er med indeklimaet. For når der er styr på indeklimaet, er der mindre som irriterer og forstyrrer det daglige arbejde. Et godt indeklima kan skabes med grønne planter, gode muligheder for udluftning og god belysning. En anden, men også meget vigtig, ting at fokusere på er akustikken. Med god akustik undgår i hovedpine eller andre typer støjgener. Det vil medarbejderne sætte pris på. 

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Styrk medarbejdertrivslen med attraktive fællesfaciliteter ​

Attraktive faciliteter i hverdagen er med til at styrke medarbejderne jobtilfredshed. De små ting, som måske ikke fylder alverden i hverdagen, er alt sammen med til at påvirke medarbejdernes trivsel. Med gode faciliteter er I som virksomhed allerede kommet langt i forhold at sikre jeres medarbejderes trivsel.  

Velkomstområde: The Union tilbyder reception – enten digital eller bemandet. Så bliver jeres gæster taget godt imod og får et professionelt førstehåndsindtryk af virksomheden. 

Mødecenter: Vores mødecenter har både store og små lokaler, og har udstyret på plads til at kunne afholde professionelle møder – selv med gæster, som er med online. Vi tilbyder high speed Wi-Fi og AV-udstyr, så I ikke skal gå ned på kvalitet.  

Brasserie: Vores brasserie er både stedet, hvor I kan få en dejlig frokost, men også et sted med mulighed for at afholde workshops eller lign. arrangementer. Det er en luksuriøs facilitet at kunne tilbyde både medarbejdere og kunder.  

Lounges og touch down spaces: Særligt I et stort lejemål, kan det være godt med forskellige zoner. Her er det oplagt at skabe mindre områder med behageligt møblement, hvor jeres medarbejdere kan nyde en kop kaffe og lidt kollegial snak.  

Auditorium:  En række af vores lokationer tilbyder auditorium med en stor skærm eller projektor. Det gør, at hele virksomheden kan samles, og det giver mulighed for at afholde større kundearrangementer eller lignende. Det er en ekstraordinær facilitet, som giver et ekstra professionelt løft.  

Online mødebooking: Det skal være nemt og hurtigt at booke fællesfaciliteterne, så den del af arbejdsdagen forløber problemfrit. Det har vi naturligvis sørget for – vi har endda sørget for, at I kan booke forplejning til møderne på de fleste af vores lokationer også. 

Omklædning og bad: Det er en ekstra luksus at kunne tilbyde jeres medarbejdere gode bade- og omklædningsfaciliteter. I en travl hverdag er der flere som vælger at få klaret motionen på vej til arbejde. Så er det rart at kunne få et bad i gode faciliteter, inden arbejdsdagen begynder.  

Parkering til bil og cykel: De fleste af vores lokationer har parkeringspladser til både bil og cykel. Vi tilbyder også el-ladestandere, hvilket er en stor fordel i manges hverdag.  

Gårdmiljø: Tænk at kunne tilbyde sine medarbejde adgang til grønne områder samt mulighed for luft til hovedet og små solrige pauser i løbet af arbejdsdagen. Dét er noget, der højner medarbejdertrivslen og gavner virksomhedens bundlinje.  

Mødefaciliteter på andre lokationer: The Union har lokationer flere steder i landet. Har jeres virksomhed fx hjemsted i København, men har mange kunder i Aarhus-området, kan det være en stor fordel at have muligheden for at afholde møder på the Unions andre lokationer. Det er en god ting at kunne tilbyde kunden, at I kommer til dem.  

Tilbud om sundhedsanalyser​

Som en del af vores engagement i medarbejdertrivsel tilbyder vi sundhedsanalyser til vores lejere i samarbejde med PFA. Disse analyser hjælper virksomheder med at forstå og forbedre de sundhedsmæssige aspekter ved deres arbejdsmiljø, hvilket kan føre til mindre sygefravær og højere medarbejdertilfredshed. Analyserne er en værdifuld ressource for virksomheder, der ønsker at investere i et langsigtet sundt arbejdsmiljø.   

To kollegaer sidder i sofa og snakker sammen. De smiler og har et afslappet kropssprog. Ved siden af sofaen står en stor grøn plante.

Sundhedsanalyser for medarbejdernes velbefindende

Som en del af vores engagement i medarbejdernes sundhed og trivsel tilbyder The Union sundhedsanalyser. Det gør vi med PFA i ryggen, som besidder stor viden på området.  

Disse analyser giver jer mulighed for at få en dybdegående forståelse af medarbejdernes helbred og trivsel. Ved at identificere eventuelle udfordringer og behov, kan I målrette jeres indsats og skabe et endnu sundere arbejdsmiljø. Det vil højne medarbejdernes jobtilfredshed, hvilket er med til både at fastholde og tiltrække talentfulde medarbejdere. I sidste ende vil det også være sundt for virksomhedens bundlinje, da tilfredse medarbejdere er både mere motiverede og  produktive.  

 

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.