Stort lejemål i København med The Union

The Union åbner dørene til en unik mulighed for etablerede virksomheder med vores store lejemål i hjertet af København. 

Vores dedikation til at imødekomme behovene hos voksende virksomheder afspejles i vores fokus på rummelige og fleksible kontorløsninger. Med disse store lejemål skaber vi rum, hvor jeres virksomhed ikke blot kan trives, men også vokse og realisere sit fulde potentiale. Uanset om jeres virksomhed er på vej mod ekspansion, ønsker større arbejdsområder eller har brug for fleksibilitet til at tilpasse sig skiftende behov, tilbyder vores store kontorlejemål den nødvendige plads til at skabe fremtidens arbejdsmiljø. The Union er din partner i at skabe et kontor, der går ud over standarden og giver jeres virksomhed mulighed for at forme sit eget unikke arbejdsrum.

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Erhvervsudlejning: Hvad skal store kontorlejemål kunne?

Vores overbevisning er, at store kontorer åbner døren til en verden af muligheder for virksomheder, der stræber efter mere end bare arbejdspladser. 

Ved at vælge et stort kontor hos The Union får jeres virksomhed ikke kun ekstra plads, men også en unik mulighed for at skabe et inspirerende arbejdsmiljø. Som en del af PFA forstår vi vigtigheden af et sundt arbejdsmiljø. 

For at kunne præstere som virksomhed, skal medarbejderne trives, og trivslen starter med arbejdsmiljøet. De omgivelser medarbejderne færdes i hver eneste dag har derfor en stor betydning, og her kan vi hjælpe. 

To businesskvinder sidder og snakker i en designsofa i loungeområde i kontormiljø med tekøkken og kaffestation i baggrunden

Indretning der afspejler jeres værdier

Indretningen af store kontorer giver mulighed for kreativ udfoldelse og optimal udnyttelse af rummet. Vores dedikerede designteam arbejder tæt sammen med jeres virksomhed for at skabe en indretning, der afspejler jeres værdier, fremmer samarbejde og skaber en behagelig arbejdsatmosfære. Fordele ved store kontorer er ikke kun ekstra plads til teamudvidelser og mødelokaler, men også fleksibilitet til at tilpasse kontormiljøet i takt med virksomhedens udvikling. Fra moderne møbler til avanceret teknologi sikrer vores store kontorer, at jeres virksomhed er rustet til fremtiden.

Erhvervsudlejning på øverste niveau

The Union går ud over standarden og tilbyder store kontorer, der ikke kun opfylder, men overstiger dine forventninger. Oplev f.eks. de luksuriøse omgivelser og full service i vores nybyggede kontorhus Tromsø i Nordhavn – et af Københavns spændende og hurtigst voksende erhvervsområder. Kontorhuset byder på mange attraktive fællesfaciliteter som f.eks. lounge med barista. 

Udsigt fra tagterrasse ud over København. Her ses Palads bygningen med sine mange farver og resten af Vesterbro.

Kontorplacering i København

Overvejer du, om jeres virksomhed skal have sit hjem i København? Fordelene er mange.

København er et pulserende forretningscentrum, og med The Union som din partner i erhvervsudlejning får jeres virksomhed ikke kun adgang til store lejemål, men også til byens dynamiske energi. Med strategiske beliggenheder og moderne faciliteter hjælper vi jeres virksomhed med at udnytte fordelene ved at have kontor i hjertet af København. Dette giver ikke kun en professionel ramme, men også mulighed for at være en del af byens innovative og inspirerende miljø.

Er du i tvivl om, hvilken lokation, der bedst matcher jeres behov? Så book en 15-minutters uforpligtende behovsafklaring og hør mere om, hvorvidt København eller områderne omkring byen, kunne være en interessant placering for lige præcis jeres virksomheds næste kontor.

Sundhedsanalyse som lejer hos The Union

Hos The Union vægter vi medarbejdertrivsel i alt hvad vi gør. Vi forstår vigtigheden af trivsel i hverdagen. Med vores erhvervsudlejning fokuserer vi derfor ikke kun på store lejemål, men også på at skabe et positivt og trivselsfremmende arbejdsmiljø. 

Fra inspirerende indretning til moderne faciliteter arbejder vi sammen med vores lejere for at sikre, at medarbejderne trives og har rum til at yde deres bedste. 

Som noget helt særligt, får lejere hos The Union også adgang til vores sundhedsanalyse. Analysen kan identificere potentielle sundhedsforbedringer, og levere skræddersyede anbefalinger til at transformere jeres arbejdskultur til det bedre. Det er en investering i jeres medarbejdere og dermed også en langsigtet investering i virksomheden.

To kollegaer sidder i sofa og snakker sammen. De smiler og har et afslappet kropssprog. Ved siden af sofaen står en stor grøn plante.

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.