Erhvervsudlejning hos The Union – Sundhed i fokus

The Union går ud over traditionel erhvervsudlejning. Vores vision er at skabe sunde rammer om en sund forretning.

Vi tror på, at et arbejdsmiljø, der inspirerer og styrker dine medarbejderes trivsel, er godt givet ud for jeres virksomhed. Derfor er vores erhvervsudlejning mere end blot kontorlokaler eller en skrivebordsplads. Alt fra lejevilkår og værditilbud til faciliteter og services er udviklet med henblik på at give både den menneskelige og økonomiske bundlinje et sundt løft.

Skab rammerne for et sundt arbejdsmiljø

Et sundt arbejdsmiljø starter i omgivelserne. Hvis dine medarbejdere får de rette rammer til at udfolde sig og præstere i hverdagen, kan de udleve deres fulde potentiale. Et sundt arbejdsmiljø handler bl.a. om indeklimaet på kontoret. Hjernen fungerer bare bedre i frisk luft, god akustik og med naturligt lysindfald. Disse elementer kan tænkes ind i kontoret indretning, ligesom grønne planter også kan gøre en forskel på dette område.

Hos The Union tror vi på, at et tilfredsstillende arbejdsmiljø er nøglen til produktivitet og medarbejdertrivsel. Gennem vores erhvervsudlejning tilbyder vi moderne faciliteter, æstetisk indretning og inspirerende design. Dine medarbejdere vil opleve et arbejdsmiljø, der ikke kun opfylder deres professionelle behov, men også skaber en sund atmosfære, der giver dem mulighed for at udleve deres potentiale. Dét er noget, der gavner enhver virksomhed.

Eksempel på atrium på Tromsø i Nordhavn, København Ø
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense
Fugleperspektiv på kontorområde med lounge, telefonboks/mutebox og grønne planter

Sundhedsanalyse til din virksomhed

Ambitioner om en sund arbejdsplads er én ting, men hvordan får man det eksekveret? Vælger I erhvervsudlejning med The Union, får I tilbudt en sundhedsanalyse af jeres virksomhed. Her får i tal, som I kan arbejde med samt konkrete bud på måder at optimere arbejdsforholdene på. Med en sundhedsanalyse kan I nemmere se, hvor I skal sætte ind.

Sundhedsanalyserne er et tilbud, som vi er glade for at kunne give vores lejere. Erhvervsudlejning med sundhed i fokus er hele vores DNA, og vi deler gerne ud af vores erfaringer og de visioner, som vi har i ryggen fra PFA. Vores mål er at sikre, at din virksomhed ikke kun trives, men at dine medarbejdere også gør det, da det skaber en positiv spiral af velvære, optimal ydeevne og en sund bundlinje

Sundhed på flere områder

For en virksomhed gælder det ikke kun om at have sundhed i arbejdskraften. En sund økonomi er naturligvis også både vigtig og altafgørende for virksomhedens muligheder. Det anerkender vi hos The Union. Derfor er alle vores lokationer indrettet som flerbrugerhuse, der er opbygget omkring deleøkonomi. I vores flerbrugerhuse deler virksomhederne om faciliteter, der ellers ville kræve både stor plads og stor økonomi at etablere. Det kunne fx være en kantine med frokostordning eller store mødelokaler. Ved at deles om pladsen og udgifterne er der store økonomiske fordele at hente for virksomhederne, samtidig med at vi bruger ressourcerne bedst muligt, og derved også handler med omtanke for planeten. Dét er sundhed på mange forskellige områder samlet under ét tag.

Fællesfaciliteterne i vores flerbrugerhuse gælder:

  • Velkomstområde: Modtag jeres gæster med enten en receptionist (udvalgte lokationer), eller med en digital reception.

  • Mødecenter: Alle vores mødelokaler er er udstyret med high speed Wi-Fi og AV-udstyr, så jeres møder nemt kan tilgås fra medarbejdere, der arbejder hjemmefra eller er ude af kontoret, samt vise præsentationer eller lign. på skærmen.

  • Brasserie: Udover at tilbyde en god frokost, kan I også afholde events, workshops eller lign. I The Union Brasserie. På flere lokationer tilbyder brasseriet også morgenmad, snacks og mødeforplejning.

  • Lounges og touch down spaces: Der er sørget for forskellige områder med forskellige funktioner på arbejdspladsen, med det formål at sikre en dynamisk hverdag for medarbejderne.

  • Auditorium: På flere The Union lokationer kan I opleve auditorium. Her er enten skærm eller projekter, der gør det muligt at afholde større møder, events eller workshops.

  • Online mødebooking: Vi tilbyder et bookingsystem, hvor I nemt kan booke både mødelokaler og kantinen alt efter behov. I kan også booke mødeforplejning, så der bliver taget godt imod jeres virksomheds gæster, når de kommer til møder hos jer.

  • Omklædning og bad: Denne facilitet er et tilbud til jeres medarbejdere om frihed og fleksibilitet. Det er det på den måde, at de har mulighed for fx at løbe eller cykle på arbejde og tage et bad inden arbejdsdagen begynder.

  • Parkering til bil og cykel: På centrale adresser i de store byer, kan det være svært at finde parkering, men det behøver I ikke at bekymre jer om som lejer hos The Union.

  • Gårdmiljø: Tag kaffepausen udenfor og fang en solstråle. Frisk luft og et hyggeligt gårdmiljø kan kun give nye inspiration.

  • Book mødefaciliteter på andre lokationer: Som lejer hos The Union kan I også booke og afholde møder på vores andre lokationer. Det kan være smart, hvis vi fx har et mødelokale til rådighed nær jeres kunde, så I kan tilbyde dem mindre transporttid.
Kvinde iklædt business casual tøj sidder i loungeområde foran tekøkken. Hun har en kuglepen og blok i hånden, smiler og ser veltilpas og afslappet ud. I forgrunden ses en blomst fra en frisk buket.

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.