Kontorlokaler i København med stor fleksibilitet

Med kontorudlejning hos The Union er der plads til jeres virksomhed. 
Der er både plads i form af kontorpladser, men også plads til udvikling, vækst og nye behov.

Hos The Union forstår vi, at en virksomheds behov ændrer sig, og derfor tilbyder vi fleksible løsninger, så I ikke binder jer til en aftale, som ikke passer til jeres virksomhed om nogle år. Eller i morgen. Vi bestræber os på at være jeres partner i kontorudlejning. Lad os hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem.

Fleksibilitet og full-service

Når jeres virksomhed lejer kontorlokaler hos The Union, er der mange fordele uanset hvilken løsning, som I vælger. I vores kontorhuse kan du leje en hel, halv eller kvart etage, alt efter hvad jeres virksomhed har brug for. Vores mål med kontorerne er altid at skabe en arbejdskultur, der inspirerer og motiverer jeres medarbejdere – og det starter med omgivelserne.

Du kan vælge at leje et kontorlokale, hvor jeres virksomhed selv står for det hele, men du kan også overlade det til os med full-service pakken. Du har naturligvis altid fleksibiliteten til at ændre i din aftale. Tag en snak med os, og lad os rådgive dig til en sund hverdag for både medarbejdere og virksomheden.

Vores full-service pakke er skræddersyet til at lette byrden af dagligdagen, så jeres medarbejdere kan fokusere på det, de gør bedst. Det giver både gladere og mere fokuserede medarbejdere, som i sidste ende er meget gunstigt for virksomheden. Vi tager os af alt fra vedligeholdelse og rengøring til mindre reparationer – vi tager os af alt det rundt om arbejdsopgaverne, så jeres virksomhed kan trives uden distraktioner. Har I fx overvejet catering? Frokosten er et samlingspunkt, et energiboost og en naturlig samtalestarter. Måske skal I overlade cateringen til The Union?

Business kvinde gør med et smil klar til præsentation i et mødelokale med stor tv-skærm. På bordet står forplejning i form af vand, juice og sunde snacks klar
Loungeområde i kontorhotel med bløde lænestole og tæpper i afdæmpede farver. På bordet står friske blomster.

Kontorudlejning i København med trivsel i fokus

The Union er ikke bare et sted at arbejde; det er et sted at trives. Medarbejdertrivsel er tænkt ind i vores indretning af kontorer og i de services, vi tilbyder. Vores kontorudlejning tilbyder en unik mulighed for at forme jeres arbejdsplads med øget fokus på de ansattes velbefindende. Medarbejdertrivsel skabes i et samarbejde med hele virksomheden, hvor I sammen kan finde ud af, om trivsel for jer handler om ergonomiske møbler, lysindfald, udluftning, naturskønne omgivelser, pulserende byliv eller andre ting.

Premium kontorlokaler og kontorhoteller i København

Vores kontorlokaler i København Ø, V, S, Lyngby og Birkerød er designet til at imødekomme behovene for moderne arbejdsstyrker. Med adgang til premium kontorlokaler, state-of-the-art faciliteter og moderne arbejdsmiljøer skaber vi rammerne for en arbejdsdag, hvor medarbejdertrivsel og produktivitet går hånd i hånd.

The Union går ud over traditionel kontorudlejning ved også at tilbyde adgang til vores eksklusive kontorhoteller på udvalgte lokationer i København. 

Atrium i kontor som er indrettet med forskellige zoner og store grønne planter. Her er både cafeborde og stole samt lounge med sofaer. I baggrunden ses store kontorlejemål, indgang til kantine med storkøkken samt indgang til mødecenter med fælles mødelokaler.

The Union Workspaces

Nordhavn

Vores kontorhus i Nordhavn tilbyder inspirerende omgivelser til din arbejdsplads. Hvad enten i er en stor virksomhed, der søger kontorlokaler eller en startup, som er på jagt efter pladser i vores kontorhotel. 

I Nordhavn kombineres moderne kontorlokaler med et innovativt og langsigtet design, der afspejler tidens trends. Med adgang til fællesfaciliteter og et pulserende erhvervsmiljø er vores kontorlejemål og kontorhotel i Nordhavn det ideelle valg for virksomheder, der stræber efter at være i front inden for deres branche. 

Kontorhuset i Nordhavn byder på særligt gode faciliteter som terrasse med orangeri og et auditorium.

The Union Workspaces

Vesterport

Vores kontorhus med kontorhotel i Vesterport er beliggende i hjertet af København og byder på en unik arbejdsplads. 

Med både moderne kontorlokaler til store virksomheder, kontorpladser til små virksomheder og state-of-the-art faciliteter er Vesterport en oase for virksomheder, der ønsker at arbejde i et inspirerende og dynamisk miljø. 

Det ikoniske kvarter tilføjer en ekstra dimension til arbejdsdagen, og vores kontor er designet til at imødekomme behovene for både etablerede virksomheder og nystartede. 

Ved vores kontorhus og kontorhotel på Vesterport finder du desuden el-ladestandere og andre gode faciliteter. 

To kollegaer sidder i sofa og snakker sammen. De smiler og har et afslappet kropssprog. Ved siden af sofaen står en stor grøn plante.

Arbejdsmiljø for dig der ønsker medbestemmelse

Giv dine medarbejdere det bedste arbejdsmiljø med kontorlokaler hos The Union. Kontakt os i dag for at udforske vores muligheder og skræddersy den ideelle arbejdsplads for din virksomhed. Vi er her for at styrke din virksomheds succes og medarbejdernes trivsel. Vi håber at være med på din virksomheds rejse og bidrage til, at det bliver et vaskeægte eventyr.

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.