Kontorpladser hos The Union: Mulighed for frokostordning

Drømmer I om et kontor, hvor I ikke behøver bekymre jer om frokosten? Hos The Union tilbyder vi kontorpladser i kontorhoteller med mulighed for frokostordning i vores lækre brasserie 

Med vores frokostordning kan I fokusere fuldt ud på jeres arbejde uden at skulle tænke på madpakker eller på at finde et sted at spise. Den tid der ellers ville gå med koordinering af frokost, kan I bruge på jeres kerneforretning. Det kan mærkes på virksomhedens bundlinje.  

Som lejer på The Unions kontorhoteller får I yderst fleksible vilkår. Der er kort binding og fleksibilitet til udvidelse i jeres lejekontrakt.  

Kontor med arbejdspladser og lounnge

The Union Workspaces: Kontorhoteller i København og Aarhus

The Union har kontorhoteller i både København og Aarhus, to af Danmarks mest dynamiske forretningsbyer. Er I nysgerrige på de to byers potentiale, kan I her læse mere om nogle af fordelene ved at drive forretning i hver by: 

København: 

  • Central placering med nem adgang til internationale netværk og markeder 
  • Stor kulturel mangfoldighed og et pulserende forretningsmiljø 
  • Tilgængelighed af investeringsmuligheder og talentfulde medarbejdere 
  • Inspirerende omgivelser med historiske og kulturelle oplevelser 

 

Aarhus: 

  • Tæt samarbejde mellem virksomheder og uddannelsesinstitutioner, hvilket fremmer innovation og vækst 
  • Unik kombination af byliv og naturskønne omgivelser 
  • Stærkt iværksættermiljø og fokus på og grøn omstilling 
  • Stor kulturel scene 

Hvorfor vælge frokostordning på arbejdspladsen?

En frokostordning på arbejdspladsen bringer mange fordele med sig. Udover den åbenlyse bekvemmelighed ved ikke at skulle tænke på madpakker eller forlade kontoret for at finde frokost, fremmer en frokostordning også fællesskabsfølelsen på arbejdspladsen. Det skaber et socialt samlingspunkt, hvor medarbejdere kan mødes og have samtaler, der ikke nødvendigvis går på arbejdsemner. Det styrker både samarbejdet internt, og på kontorhotellerne styrker det også samarbejde på tværs af virksomheder.  

Er du freelancer eller nyopstartet iværksætter, og måske kun ene person i din virksomhed, kan det være rart med en kollegial følelse. Det kan du få ved at leje en kontorplads på et af vores kontorhoteller.  

Desuden kan en sund og velsmagende frokost bidrage til din eller dine medarbejderes trivsel og produktivitet, hvilket gavner både jer og virksomheden som helhed. 

Frokostanretning serveret som buffet med salat og grønt.
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Nysgerrig på kontorhoteller?

Er I interesseret i adgang til faciliteter og services samt på udkig efter en åben kontorplads eller et lukket kontor med plads til flere medarbejdere? Så er The Union Workspaces helt oplagt for jer. Her kan I læse mere om vores lokation i Aarhus og vores to lokationer i København: 

Aarhus:

The Union Workspaces TRÆ

TRÆ, et kommende kontorhus i Aarhus’ Sydhavn, skiller sig ud som Danmarks højeste træhus med 780 meter og 20 etager. Bygningen er et banebrydende projekt, der fokuserer på genbrug og æstetik ved brug af materialer fra nedrivningsprojekter som mursten, genbrugt træ og vindmøllevinger. TRÆ vil også tilbyde kontorpladser og lukkede kontorer med mulighed for frokostordning, hvilket gør det til et attraktivt valg for virksomheder, der søger en moderne og serviceret kontorløsning i Aarhus. Lounge med bløde møbler og store planter

København, Nordhavn:

The Union Workspaces Nordhavn

Nordhavn har tiltrukket et voksende antal internationale virksomheder i løbet af de seneste år. Nu har jeres virksomhed mulighed for at blive en del af dette dynamiske område i et ikonisk og eksklusivt kontorhus, der tilbyder både kontorlejemål og kontorpladser i et moderne kontorhotel. Udover den fulde fleksibilitet og service vil I også få mulighed for frokostordning. Det gør det nemt at kombinere medarbejderglæde, forretningsmål og store ambitioner. 
Kontor med loungesofa og skriveborde samt stole i nordisk design. Store vinduer lukker sollys ind i rummet

København, Vesterport

The Union Workspaces Vesterport

I Indre By, på Vester Farimagsgade, finder man næppe en bedre placering. Her kan jeres virksomhed slå sig ned i et ikonisk kontorhus, der tilbyder både kontorlejemål og kontorpladser i et moderne kontorhotel til større virksomheder og scale-ups. Kontorhuset er indrettet med inspiration fra de flotte farver på den ikoniske Palads-bygning, som du også har udsigt til fra ejendommens store fælles tagterrasse. Her får du mulighed for frokostordning i den hyggelige kantine, ligesom du kan slå dig ned med en god kop kaffe i et af loungeområderne eller invitere kunder og samarbejdspartnere til møde i et af de mange flotte mødelokaler i kontorhusets mødecenter.  

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.