Skab inspiration og produktivitet med selv et lille kontor

Vores små kontorer hos The Union er mere end blot arbejdsrum – de er springbrættet til en ny måde at arbejde på. Vi tror på, at selv de mest begrænsede pladser kan være epicentre for kreativitet, innovation og produktivitet.

Når du vælger vores små kontorer, investerer du ikke kun i et fysisk rum, men også i en filosofi om fleksibilitet og effektivitet, der går hånd i hånd med din virksomheds vækst. Lad os sammen skabe et inspirerende arbejdsmiljø, hvor dine ideer kan blomstre, og din virksomhed kan udfolde sit fulde potentiale.

Et lille kontor med stor indflydelse

Uanset størrelsen på din virksomhed kan små kontorer hos The Union have en stor indflydelse. Vi forstår vigtigheden af dynamiske arbejdsområder, der både er funktionelle og inspirerende. 

Med vores små kontorer skaber vi ikke blot plads, men også mulighed for at forme et arbejdsmiljø, der fremmer innovation og produktivitet. 

Selv fra et lille skrivebord, kan en stor idé udspringe, og det vil vi gerne omfavne i vores kontorudlejning.

Kontorpladser med hæve-sænke skrivebord og kontorstole. Rummet har højt til loftet, store vinduer og grønne planter.
To kollegaer går på walk and talk sammen igennem mødecenter. De bærer på computer og kaffe i kaffekopper. De er ved at passere et mødelokale med stort mødebord, der har plads til mange deltagere.

Fleksible løsninger – både i kontrakten og på kontoret

The Union prioriterer altid fleksibilitet. Det gælder ikke kun i størrelsen af vores kontorer, men også i vores lejevilkår. Vi tilbyder forskellige løsninger, der matcher dine virksomhedsbehov, både nu og i fremtiden. Fra korte lejemål til tilpasninger undervejs, giver vores fleksible kontraktløsninger dig frihed til at fokusere på det, der betyder mest for din virksomhed. Du kan både leje halve og kvarte etager i The Unions kontorhuse, der senere kan slås sammen til ét stort lejemål, hvis der bliver behov for det. Ændrer din virksomheds behov sig, forsøger vi altid at finde en løsning. Det kan være at slå flere lejemål sammen, lade jer afgive noget af jeres lejemål eller hjælpe jer på plads i et af vores andre lejemål. Din virksomhed har altid fleksibilitet – selv i usikre tider.

Fleksibilitet er også vigtigt på selve kontoret. Hverdagen i mange virksomheder er dynamisk, og her skal omgivelserne på arbejdspladsen kunne følge med. Et eksempel herpå er, at mange virksomheder benytter sig af hjemmearbejdsdage. Her er det en god idé at kontoret er gearet til det, så der fx er skærme i mødelokalerne, der gør det muligt at deltage i møderne hjemmefra.

Servicepakke uanset lejemålets størrelse

Når du lejer hos The Union, tilbyder vi fuldt servicerede lejemål. Med servicepakken er drift og håndtering af alle fællesfaciliteter inkluderet i jeres leje. 

I sammensætter selv de ekstra services, som I ønsker til jeres eget lejemål. Her kan I frit vælge services til og fra, hvis jeres behov ændrer sig, eller hvis I ønsker at skrue på jeres faste udgifter.

Ung medarbejder sidder ved moderne kontorplads og nyder en kop kaffe, imens han smilende arbejder ved sin bærbare computer.

Inspirerende indretning af små kontorer

Selv et lille kontor kan være svært at indrette – måske endda sværere end de store, fordi pladsudnyttelsen er så vigtig. Selv små arbejdsrum kan være kreativt indrettet for at fremme en positiv arbejdsatmosfære. Med moderne møbler og innovative løsninger skaber vi et rum, der motiverer og inspirerer. Få professionel rådgivning fra et workplace specialist team, som er specialiseret i indretning af kontorer. Så kan jeres forretningsmål forenes med jeres kvadratmeter.

Kontor med arbejdspladser og lounnge
To kollegaer sidder i sofa og snakker sammen. De smiler og har et afslappet kropssprog. Ved siden af sofaen står en stor grøn plante.

Lad trivsel og produktivitet gå hånd i hånd

Hos The Union går vores engagement i kontorer ud over det fysiske rum, og det gælder kontorer i alle størrelser. Vi fokuserer på at skabe et miljø, der fremmer trivsel og produktivitet. For vi ved, at medarbejdere i trivsel også er mere produktive og dermed giver virksomheden mest værdi. Fra ergonomisk designede møbler til grønne oaser i fællesområderne, arbejder vi på at skabe et helhedsorienteret arbejdsmiljø, der understøtter din virksomheds succes.

Åben kontorplads på The Unions kontorhoteller i København

The Union tilbyder kontorhoteller på eftertragtede adresser i København. Her kan du leje en åben kontorplads, hvor du får fornemmelsen af fællesskab, selvom du måske kun er én enkelt i virksomheden. Den kollegiale tone og mulighed for at styrke dit netværk kan være godt både på arbejds- og privatfronten. Giv din virksomhed luft under vingerne med sparring og idéudveksling med andre ligesindede og opsøg muligheden for spændende bekendtskaber til en snak over kaffemaskinen.

Kig igennem kontormiljø med mødefaciliteter med moderne designer møbler, friske blomster og farvefuld kunst.

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.