Kontorudlejning af både hovedkontor og lokalkontor

Er jeres virksomhed på udkig efter kontorlokaler i Storkøbenhavn, Aarhus eller Odense?  

 

Hos The Union tilbyder vi et bredt udvalg af kontorlokaler på tværs af Danmark, så I kan finde det perfekte match til jeres virksomheds unikke behov. Uanset om I allerede er lejere i et af vores kontorhuse og ønsker at etablere et lokalkontor i en anden by, eller I er på udkig efter et helt nyt kontor, kan vi hjælpe jer med den rette løsning. 

Samme gode faciliteter på begge kontorer

Vi forstår vigtigheden af at kunne tilbyde sammenhængende faciliteter og services på tværs af vores lokationer. Derfor sikrer vi, at jeres nye kontor i en anden by så vidt muligt får adgang til de samme services og faciliteter, som jeres medarbejdere allerede kender fra jeres nuværende lejemål.  

Vores kontorhuse tilbyder en lang række fællesfaciliteter, herunder kantine med frokostordning, loungeområder, omklædningsfaciliteter og mødelokaler, der er designet til at opfylde behovene for et moderne arbejdsmiljø. Vores services og faciliteter har til formål at gøre jeres arbejdsdag både produktiv, inspirerende og succesfuld. Derfor kan I tilvælge en række services, som fritager jer fra koordinering og praktiske opgaver i forbindelse med lejemålet. Det giver jer tid og ro til kerneopgaverne og er med til at fremme medarbejderes trivsel.  

Fleksible vilkår giver store fordele for et lokalkontor

Hos The Union tilbyder vi generelt fleksible vilkår, så vores lejere kan tilpasse sig efter behov. Særligt vores All Inclusive lejemål har fleksibilitet i centrum, og det er en stor fordel for et lokalkontor 

Virksomheder med et stort hovedkontor, der ønsker at etablere et hub eller en mindre afdeling i en ny by, kan nyde godt af vores fleksible vilkår. Med vores All Inclusive kontorer kan I nemlig etablere et nyt kontor i en ny by uden den samme risiko, som er forbundet med traditionelle lejemål.  

Vores All Inclusive lejemål er fuldt møblerede, så I kan begynde arbejdet med det samme. Derudover er alt fra internet og kaffeløsning til rengøring og vinduespolering med i lejen. Det er luksus i hverdagen, som giver medarbejderne god grund til at møde ind på kontoret – selv på den mest regnfulde mandag.  

Desuden tilbyder vi en kort opsigelsesperiode på kun 6 måneder, og fraflytningsforpligtelsen er inkluderet i lejen. Det gør en potentiel flytteproces nemmere og mere bekvem for jer, og I kan hurtigt komme videre mod nye muligheder.  

Fleksibiliteten i vores lejevilkår gælder også kvadratmeterne på jeres kontor. I vores kontorhuse kan I leje hele, halve eller kvarte etager og med tiden slå flere lejemål sammen til ét stort. I kan også afskrive dele af lejemålet, hvis det bliver nødvendigt, og det er også muligt at flytte kontoret til en anden The Union lokation. Vi vil altid forsøge at imødekomme jeres behov og ønsker bedst muligt, så I får lige det kontor, som passer til jeres virksomhed.  

Loungeområde i kontorhotel med bløde lænestole og tæpper i afdæmpede farver. På bordet står friske blomster.
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Deleøkonomi giver mulighed for mere

The Unions kontorhuse er opbygget som flerbrugerhuse, der har deleøkonomi i fokus. Vores lejere får ganske enkelt adgang til mere, end hvis de skulle betale det hele selv. Pladskrævende områder som en kantine eller luksuriøse faciliteter som et auditorium kræver store ressourcer at etablere. Når områderne og faciliteterne deles af flere lejere, og dermed også betales af flere leje, kræver det pludselig ikke nær så mange ressourcer, men hver virksomhed får stadig stor gavn af faciliteterne.  

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.