Kontorudlejning til scale up hos The Union

Som scale-up virksomhed er det afgørende at finde det rette kontor, der kan imødekomme jeres voksende behov.

Hos The Union tilbyder vi skræddersyet kontorudlejning, der passer perfekt til alle virksomhedens udviklingstrin. Vi forstår, at virksomheder på tværs af brancher kan møde stor uforudsigelighed – særligt i scale up fasen. Hos The Union sørger vi derfor for, at vores lejemål tilpasser sig jeres virksomhed og ikke omvendt.

Business kvinde i jakkesæt gør klar til præsentation i mødelokale.

Ultra fleksible vilkår hos The Union

Noget af det, vi prioriterer højt hos The Union, er at kunne tilbyde fleksible lejekontrakter. Det er en stor fordel som lejer at kunne ændre, opsige eller opgradere sit lejemål, hvis ens behov ændrer sig.

Vi forstår vigtigheden af fleksibilitet for særligt scale-up virksomheder. Derfor tilbyder vi ultra-fleksible vilkår med vores All Inclusive lejemål, der giver jer mulighed for at tilpasse jeres kontor i takt med jeres virksomheds vækst. Uanset om I har brug for flere pladser, større mødelokaler eller ekstra service, er vi her for at imødekomme jeres behov.

Er du freelancer, eller I en mindre virksomhed tilbyder vi også kontorhoteller på udvalgte lokationer, hvor der kan lejes én enkelt plads eller et kontor med plads til flere medarbejdere. Vores enkeltpladser har ultrakort binding. På den måde er freelancere eller nystartede virksomheder ikke bundet i langvarige, kostbare lejeforhold. I har frihed til at tage en pludselig opstået mulighed, eller til at vækste lynhurtigt. Fleksibilitet er væsentligt, og derfor er det vigtigt for os, at kunne tilbyde vores lejere det.

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Fordelene ved at benytte et kontorhotel

At være en del af et kontorhotel bringer en række fordele med sig, især for dynamiske iværksættere og scale-ups. Her er nogle af fordelene:

  • Fællesskab med ligesindede: Som en del af et kontorhotel bliver I en del af et fællesskab med andre ambitiøse iværksættere og scale-ups. Dette skaber et inspirerende og motiverende miljø, hvor idéer kan udveksles, og netværk kan bygges.

  • Stærkt fagligt miljø: Kontorhoteller tiltrækker ofte virksomheder fra forskellige brancher og sektorer, hvilket skaber et mangfoldigt og fagligt stimulerende miljø. Dette åbner op for muligheder for samarbejde, partnerskaber og vidensdeling.

  • Socialt netværk: Udover det faglige miljø giver et kontorhotel også mulighed for at opbygge et stærkt socialt netværk. Gennem sociale arrangementer, fælles aktiviteter og kreative initiativer kan I opbygge langvarige forbindelser og venskaber.

  • Adgang til fælles faciliteter: Kontorhoteller tilbyder fællesfaciliteter såsom mødelokaler, loungeområder, frokostordning og endda omklædning- og badefaciliteter. Dette giver jer adgang til premium faciliteter, som ellers ville være forbeholdt større virksomheder.

  • Fleksibilitet og skalérbarhed: Et kontorhotel giver jer fleksibilitet til at tilpasse jeres plads i takt med jeres virksomheds vækst. Fra enkelte skriveborde til større kontorlokaler kan I skalere jeres plads efter behov, hvilket gør det til en ideel løsning for skiftende behov og dynamiske virksomheder.

Ved at være en del af et kontorhotel får I adgang til et inspirerende og støttende miljø, der kan hjælpe med at drive jeres virksomhed fremad og fremme jeres vækst og succes.

The Union tilbyder kontorhoteller på tre adresser

The Union har kontorhoteller på tre attraktive adresser: Nordhavn, Vesterport og Aarhus C. Uanset hvor jeres virksomhed skal placeres, eller hvor mange kontorpladser I har brug for, kan I nyde godt af vores luksuriøse kontorhoteller, der tilbyder moderne faciliteter, udsøgt service samt en dynamisk arbejdskultur – og virkelig god kaffe.

Ved at vælge The Union som jeres partner i kontorudlejning sikrer I, at jeres scale up virksomhed får den rette ramme til vækst og succes. Kontakt os i dag, og få mere information om vores kontorudlejningstilbud og hvordan vi kan hjælpe jer med at tage jeres virksomhed til næste niveau.

To kvinder sidder i loungeområde og holder en pause eller et uformelt møde. I baggrunden ses to kollegaer, der er i gang med en kaffepause. I forgrunden ses en buket friske blomster.

Vi gør det nemt at drive en sund forretning

Her får I mere end et kontor. Alt fra lejevilkår og værditilbud til faciliteter og services er skabt for at give jeres virksomhed de bedste forudsætninger for at drive en sund forretning

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.