Lej et storkontor med The Union

Velkommen til The Union, hvor vores udlejning af storkontorer åbner dørene til en unik oplevelse. Vi arbejder hver dag for at skabe og indrette kontorer, der imødekommer forskellige typer virksomheders ønsker og behov.

Vi forstår, at ønsker og behov er en flygtig størrelse, for de kan ændre sig hurtigt. Netop derfor tilbyder vi fleksible vilkår i vores lejeaftaler, så jeres kontor kan tilpasses jeres virksomhed og ikke omvendt.

Mødelokaler i forskellige størrelser i kontorets fælles mødecenter. Indrettet i moderne stil med skærme og kamera til online møder

Store visioner på store kontorer

The Unions storkontorer er skabt til at imødekomme både store virksomheder og virksomheder som først lige har startet deres vækstrejse. Vi tilbyder leje af både kvarte, halve og hele etager i vores kontorhuse, som med tiden kan slået sammen til ét stort lejemål, hvis der bliver behov for det. Uanset om I er et start-up, et voksende firma eller en etableret virksomhed, tilbyder vi skræddersyede pladsløsninger, der ikke blot opfylder jeres behov, men også skaber det ideelle miljø for jeres virksomheds potentiale.

Med den fleksibilitet og forskellighed The Union tilbyder, ønsker vi at være med på hele jeres virksomheds rejse. VI repræsenterer et engagement i at støtte jeres virksomhed i den udvikling I arbejder for. Med moderne faciliteter, spændende indretningsmuligheder og en strategisk god beliggenhed skaber vi i fællesskab med jer det optimale arbejdsrum, hvor store idéer får plads til at blomstre. Oplev styrken i rummelighed og professionel ejendomsadministration med storkontorer hos The Union. Velkommen til et arbejdsmiljø, hvor rummelighed og vækst går hånd i hånd.

The Union er stedet, hvor store visioner bliver realiseret. Uanset om I er på udkig efter et privat lejemål til 15-500+ medarbejdere eller plads på et kontorhotel til 1-25+ medarbejdere, har vi løsninger til jer. Med vores udvalg af storkontorer til leje skaber vi rammerne for jeres virksomheds vækst og udvikling. Uanset om I har brug for en åben arbejdsplads, fællesrum eller mødelokaler i stor skala, tilbyder vi lejemål, der imødekommer jeres unikke behov. Vores storkontorer er designet til at være mere end blot arbejdspladser; de er steder, hvor store idéer tager form og bliver til virkelighed.

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Professionel hjælp med flytning

Ved at leje af et storkontor er der mange ting at tage højde for. Det kan virke uoverskueligt at flytte en stor virksomhed og skabe stemningsfyldte omgivelser i helt nye lokaler. The Union står ved jeres side fra start til slut, og hjælper med at indtænke værdifulde detaljer som indeklima og kunst på væggene. Når I lejer storkontorer hos os, får I nemlig ikke kun pladsen, men vi tilbyder også at facilitere professionel hjælp med indflytning og indretning. Få rådgivning fra et professionelt workplace specialist team, som guider dig igennem en problemfri indflytningsproces og hjælper med at skabe et kontormiljø, der afspejler jeres virksomheds kultur. Vi hjælper både med gode priser på håndtering af inventar i jeres fraflyttede lokaler og med indretning i de nye lokaler.

Som lejer hos The Union får jeres virksomhed desuden adgang til vores møbelpakke, hvor I kan spare op til 45% på lækre møbler fra designer brands såsom Gubi, &Tradition og Montana.

All inclusive kontorudlejning

Hos The Union tilbyder vi kontorudlejning med All Inclusive på udvalgte lokationer. I et almindeligt kontorlejemål står jeres virksomhed selv for alt indenfor jeres egne fire vægge, hvor I løbende kan vælge ekstra services til og fra. På udvalgte lokationer kan jeres virksomhed tilføje all inclusive, hvor I får et møbleret lejemål med en lang række services inkluderet. Gør det så en forskel i hverdagen med vores services? Det korte svar er ja.

Vi tror på, at det er vigtigt med selvtillid hos medarbejdere. Selvtillid skaber rum for nye idéer og for at gribe spændende muligheder. En måde at opnår mere selvtillid hos medarbejderne, er at give dem ro til at fordybe sig i lige netop dét, de hver især er gode til. Fjerner man alle praktiske gøremål, som koordinering af frokostordning, rengøring, håndværkere osv. er der mere plads til fordybelse. Det giver gladere, mere produktive og mere selvtillidsfulde medarbejdere – en stor gevinst for virksomheden. Med The Unions All Inclusive lejemål kan jeres virksomhed tilbyde medarbejderne roen til at fokusere på deres kerneopgaver, samt lade dem blive inspireret og dygtiggøre sig i deres felt. Overlad praktikken til The Union med All Inclusive og frigør mere af den dyrebare tid til stor fordel for jeres virksomhed.

Alt dette får du hos The Union

Vores services indeholder:

  • Digital reception (Receptionist på udvalgte lokationer): Med en reception bliver der altid taget godt imod jeres gæster, når de ankommer til fx et møde med jeres virksomhed.

  • Rengøring: Vi klarer rengøringen og sikrer gode faciliteter for jeres virksomhed.

  • Frokostordning: Så er I sikret en smagfuld oplevelse og god energi uden selv at skulle koordinere det.

  • Håndværksservice: I slipper for at kontakte de forskellige fagligheder, når noget ikke virker, som det skal.

  • Mødeforplejning: Så er I sikret gode faciliteter for jeres møder, og I kan holde fuldt fokus på mødets indhold, fremfor, hvad der skal serveres.

  • Planteservice: Grønne planter er smukke og skaber et godt indeklima. Med denne service behøver I ikke at huske på, hvornår og hvor meget de forskellige slags planter skal vandes.

  • Mulighed for takeaway (på udvalgte lokationer): Spar tid på madlavningen i en travl hverdag, og undgå madspild ved at tage aftensmad med hjem fra vores brasserie.

 

Ønsker I ekstra luksus i alle hverdagens detaljer, så tag et kig på vores kontorhoteller, hvor vi har skruet helt op for serviceniveauet.

 

Vi gør det nemt at drive en sund forretning

Her får I mere end et kontor. Alt fra lejevilkår og værditilbud til faciliteter og services er skabt for at give jeres virksomhed de bedste forudsætninger for at drive en sund forretning

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.