Få adgang til mødelokaler på tværs af Danmark

Ønsker I at invitere kunder eller samarbejdspartnere med ind i yderst professionelle mødefaciliteter?  

Hos The Union tilbyder vi mødelokaler med stemningsfuld indretning, moderne møblement og teknologisk udstyr i højeste standard. Som lejer hos os, får I ikke bare adgang til disse faciliteter på jeres egen lokation, men kan benytte mødecentre på tværs af Danmark. Vores bookingsystem rummer mødelokaler på tværs af The Unions lokationer, så du altid kan finde lokaler nær f.eks. en kunde 

Gode mødefaciliteter hos The Union

Uanset om I befinder jer i København, Aarhus eller Odense, kan I regne med at finde gode mødefaciliteter hos The Union. Vores mødelokaler er udstyret med moderne teknologi, så I kan afholde produktive møder. Teknologien spiller en større og større rolle, fordi arbejdslivet hele tiden ændrer sig og stiller nye krav. Efter perioden med corona har mange medarbejdere vænnet sig til hjemmearbejdsdage. Derfor er det en rigtig god ting for en virksomhed at tilbyde sine medarbejdere, selvom situationen i dag er en anden. Det kræver dog, at virksomheden er gearet til det, så man f.eks. ikke går ned på kvaliteten af møder, fordi forbindelsen er dårlig. Hos The Union er udstyret på plads, så I kan koncentrere jer om mødets indhold.   

Vores mødelokaler er tilgængelige på både jeres egen og andre The Union lokationer. Det kan være en god gestus overfor en kunde at tage over til dem. Det viser engagement og initiativ. Det er muligt som lejer hos The Union.  

Vi tilbyder fleksible bookingmuligheder for at imødekomme jeres behov. Uanset om I har brug for et lille mødelokale til en intim samtale eller et stort konferencerum til præsentationer, har vi faciliteterne til det. 

The Unions lokationer på tværs af Danmark

The Union tilbyder lokationer i flere områder af landet. Skal jeres virksomhed befinde sig i midten af storbyen, i grønne omgivelser eller i et arkitektonisk, visionært hus? Uanset hvilke værdier som danner grundlag for jeres beslutning om virksomhedens beliggenhed, kan The Union imødekomme jeres behov. En af fordelene ved vores store tilstedeværelse i landet er, at I nemt kan åbne afdelinger eller benytte mødelokaler andre steder i landet. Så bliver vores lille land endnu mindre.  

Vi har lokationer i: 

– København V, Ø og S 

– Birkerød 

– Kongens Lyngby 

– Odense M 

– Aarhus N og C 

Digital reception i ankomstområde.
To kollegaer sidder i et uformelt møde i loungeområde. Kvinden sidder med ryggen til og manden sidder med front mod kameraet og smiler stort. I baggrunden ses et kunstværk og en plante.

Fordele ved at drive forretning i Odense, Aarhus og København:

Det er en stor beslutning, hvor jeres virksomhed skal have sit hjem. The Unions lokationer i landets tre tørste byer har hver sine fordele, som måske kan gøre processen lidt nemmere. Uanset hvilken adresse, der bliver hovedadressen for jeres virksomhed, kan I frit benytte jer af mødelokaler på tværs af Danmark.  

 

Odense:

  • Central beliggenhed med god infrastruktur.
  • Stærkt iværksættermiljø og støtte fra lokale erhvervsorganisationer.
  • Attraktivt lave omkostninger sammenlignet med andre storbyer

 

Aarhus:

  • Hurtig vækst på områder som teknologi og innovation.
  • Tæt samarbejde mellem virksomheder, universiteter og offentlige institutioner.
  • Livlig kulturscene med inspirationsværdi tiltrækker talentfulde medarbejdere. 

 

København:

  • Internationalt erhvervsmiljø og adgang til globale netværk.
  • Diversificeret økonomi og tilstedeværelse af førende virksomheder inden for forskellige brancher.  
  • Stort udvalg af kulturelle og rekreative aktiviteter samt højt uddannelsesniveau. 

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.