the_union_logo_pos
Vil du vide mere om The Union?

Bliv en del af et attraktivt kontormiljø, der forbinder arbejde med velvære

2100 København Ø

Tromsø er et nyt bæredygtigt kontorbyggeri der er DGNB Platin-certificeret og med en central beliggenhed i Nordhavn. Her har din virksomhed mulighed for at flytte ind et erhvervslejemål i et fuldt serviceret kontorhus med high-end som laveste fællesnævner. Udover fuld service og en perfekt beliggenhed tæt på motorvej og offentlig transport får I også adgang til en lang række attraktive fællesfaciliteter, som gør det nemt at forene medarbejderglæde, forretningsmål og grønne ambitioner.

Alt dette får du i Tromsø

Faciliteter
Lobby med digital reception

En indbydende lobby tager godt imod dine gæster, som kan melde deres ankomst digitalt.

Mødecenter

Adgang til fælles mødecenter med indbydende og funktionelle mødelokaler der alle er udstyret med high speed Wi-Fi og AV udstyr.

Lounge og touch down spaces

Med lounge og touch down spaces opnås en bredere pallette af arbejdsrammer, som understøtter et mere dynamisk arbejdsliv og forbedrer arealeffektiviteten.

Mulighed for større events i fællesområdet

Undgå at bruge plads til store mødelokaler i eget lejemål. Anvend i stedet fællesområdet til større events og arrangementer.

Omklædning og bad

Gør det nemt for dine medarbejdere at indpasse træning i hverdagen med attraktive bade- og omklædningsfaciliteter.

Parkering til bil og cykel

Stor parkeringsplads tæt på kontorhuset gør det nemt at finde en plads både til bilen og cyklen.

Adgang 24/7

Vær uafhængig af arbejdstider med fri adgang til kontoret 24/7.

Fordele og services
Fuldt serviceret kontorhus

Spar værdifuld til på koordinering af alt fra rengøring, kantineordning til planteservice. Driften af kontorhuset er inkluderet i pakken. Vi tilbyder også ekstra services til eget lejemål.

Brasserie

Vores brasserie byder hver dag på økologist free seating frokost frisk tilberedt i eget køkken.

Barista

Vores barista byder på god stemning og friskbrygget kaffe i lobbyen.

Take away

Skal det være nemt? Så bestil take away til aftensmaden fra vores lækre Brasserie.

Design og indretning

Når du flytter ind hos The Union, tilbyder vi dig hjælp til din indretning, så du får et kontor, der passer til dine behov. Vi tilbyder også flytteservice på særligt favorable vilkår.

Unikke sundhedstilbud

Vi tilbyder løbende nye services og tilbud, der understøtter en sund hverdag. Din virksomhed får desuden adgang til særligt attraktive pensions- og forsikringspakker og sundhedsanalyse fra PFA. Din virksomhed kan indgå i prispakker, som normalt kun hører de helt store virksomheder til.

Værditilbud til dine medarbejdere

Understøt dine medarbejderes work/life balance med attraktive værditilbud, der gør det nemmere at få hverdagen til at hænge sammen.

Beliggenhed

Kom tættere på Tromsø

Vi gør det nemt for dig at drive en sund forretning

Når din virksomhed flytter ind i et The Union kontorhus får I ikke kun adgang til fysiske rammer, hvor komfort hænger sammen med at være omkostningsbevist. Inspireret af deleøkonomien får I også en lang række attraktive fællesfaciliteter og værditilbud. 

Fokus på et sundt arbejdsliv

Sunde medarbejdere er gladere og mere effektive. Pas på dine medarbejdere med særligt attraktive aftaler hos PFA og en fri sundhedsanalyse.

Drift og service inkluderet i lejen

Spar værdifuld tid på alt det praktiske. Vi sørger for alt fra kantineordning og reception til rengøring og handyman, så du kan fokusere på forretningen.

Værditilbud til dine medarbejdere

Understøt dine medarbejderes work/life balance med attraktive værditilbud, der gør det nemmere at få hverdagen til at hænge sammen.

Flytteservice og hjælp til indretning

Få hjælp til indflytning og indretning af jeres eget kontor. Og spar penge på nye møbler med vores attraktive møbelpakke. 

Danmarks højeste bæredygtighedsprofil

Tromsø er certificeret med den højeste bæredygtighedsprofil DGNB Platin. Certificeringen kommer med en garanti om, at alt ned til søm og skruer er udvalgt med et afsæt i bæredygtighed og miljøansvar. Det gælder også valg af kunst, udsmykning og møblering. Ansvarlig drift og optimeret forbrugsadfærd understøtter vi bl.a. gennem et bevidst fokus på genbrug og valg af certificerede og langtidsholdbare materialer, der sikrer et minimum af drift og vedligehold.

Bestil din fremvisning nu

Du er 25 sekunder fra, at vi kan kontakte dig for at aftale nærmere omkring en fremvisning. Fremvisningen tager cirka en time og er selvfølgelig helt uforpligtende.

Angiv dine kontaktoplysninger (trin 1 af 2)

Navn*

Fandt du ikke det du søgte?

Opret en søgeagent med dine præferencer for dit kommende lejemål, så kontakter vi dig, når vi finder et match.

Få prospektet direkte i din indbakke

Hvem skal vi sende prospektet til?

Navn*

Fortæl os, hvad du leder efter

Consent*