Skab jeres virksomheds domicil med The Union

At etablere jeres virksomheds domicil er en strategisk beslutning, der kræver omhyggelig overvejelse.  

The Union står klar til at hjælpe jer med professionel erhvervsudlejning, der ikke blot tilbyder kontorlokaler, men spændende og visionære løsninger, der altid sigter efter at imødekomme jeres virksomheds behov. Der er mange overvejelser at gøre sig, når domicilet skal etableres, så det er godt at have en erfaren udlejer ved jeres ide.

Book en uforpligtende behovsafklaring med The Union og bliv klogere på, hvad vores erhvervsudlejning kan gøre for jeres virksomhed. Her kan I også tale om beliggenhed, der spiller en stor rolle i udvælgelsen af domicil. Har I overvejet Aarhus, som hjemsted for jeres virksomhed? 

Mødebord med forplejning

Nybyggede kontorer i Risskov, Aarhus Nord

Er I på udkig efter en lokation i Aarhus, der kan danne rammerne for jeres virksomhed? I The Union Engsøhus flytter jeres virksomhed ind i et fuldt serviceret erhvervslejemål i et nybygget, DGNB certificeret kontorhus nord for Aarhus. I får både en erhvervsmæssig topplacering i et attraktivt område tæt på motorvejen, og et fuldt serviceret lejemål, der sikrer jer fuldt fokus på kerneopgaverne, og det kan mærkes på jeres virksomheds bundlinje. 

På denne lokation får I en hverdag i særdeles gode rammer. Det gælder både i selve bygningen og i området. Risskov rummer nemlig skøn natur. Her kan I tilbyde jeres medarbejdere en naturskøn vej til og fra arbejde. Det kan også være en god idé at tage interne møder på en gåtur, eller lade jeres medarbejde gå en tur i løbet af dagen, og få frisk luft til hovedet. En rask gåtur kan inspirere og give kreativiteten et løft på en ellers lang arbejdsdag bag et skrivebord.

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Beliggenhed er afgørende for domicilet

medarbejdere i Engsøhus

En central beliggenhed er en nøglefaktor ved etableringen af jeres domicil. Det handler både om signalværdi, om virksomhedens karakter og om mulighederne for at komme til og fra adressen for både kunder og medarbejdere. The Union’s lokationer i København, Aarhus og Odense giver jer mulighed for at vælge en adresse, der passer til jeres virksomheds behov.

Vores kontorer er strategisk placeret og kan alle noget forskelligt. Mærk efter hvad beliggenheden skal kunne for jeres virksomhed, og tag ud at se vores lokationer med en ejendomsmægler. Det er kun jer, der for alvor kan mærke, om den helt rigtige energi er der.   

Fordele ved at vælge flerbrugerhuse ved The Union

  • Vi tilbyder fleksible vilkår, der giver jer mulighed for at tilpasse jeres kvadratmeter og services efter behov. Uanset om I har brug for mere plads til at vokse eller ønsker at skrue ned, står vi klar til at forsøge at imødekomme jeres behov.  
  • Med vores flerbrugerkoncept kan vi tilbyde lækre faciliteter og førsteklasses service, som ikke kun tiltrækker den bedste arbejdskraft, men også øger trivsel og effektivitet blandt jeres medarbejdere. Dette kan i sidste ende have en positiv indvirkning på din virksomheds bundlinje.  
  • Vores full-service løsning giver jer ro til at fokusere på jeres kerneforretning. Vi sørger for drift og service i fællesarealerne, samtidig med at vi tilbyder ekstra services til jeres eget lejemål, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget for jeres virksomhed. 
  • Som en landsdækkende udbyder giver The Union jer mulighed for nemt at etablere nye afdelinger eller kontorer på vores lokationer i andre byer. Dette åbner op for nye muligheder for jeres virksomhed og gør det nemt at skalere op eller ned efter behov. 

Fleksible lejemål tilpasset jeres virksomhed

Når I overvejer at etablere jeres virksomhedsdomicil, er fleksibilitet afgørende. The Union tilbyder yderst fleksible lejemål, der giver jer mulighed for at tilpasse jeres kontorplads efter skiftende behov. Skulle I få brug for enten mere eller mindre plads, vil vi hjælpe jer med at finde jer til rette i det. Det vil også altid være muligt at flytte jeres virksomhed til et andet The Union lejemål.  

Også på selve kontoret til byder vi fleksibilitet. Med vores fleksible servicepakke kan jeres virksomhed vælge services som rengøring, vinduespudsning, planteservice og kaffeløsning til og fra I jeres eget lejemål

Kantine med lækker indretning i café-stil
Billede af lejemål i Engsøhus
Billede af Atrium og fællesareal på Tromsø

Vi gør det nemt at drive en sund forretning

Her får I mere end et kontor. Alt fra lejevilkår og værditilbud til faciliteter og services er skabt for at give jeres virksomhed de bedste forudsætninger for at drive en sund forretning

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.