Erhvervsudlejning i København: Udforsk vores lokationer med en ejendomsmægler

The Union tilbyder erhvervsudlejning af forskellige typer kontorer i hele København og omegn. Du kan få erhvervslokaler, der er skræddersyet til din virksomheds behov.

Vi arbejder altid med kombinationen af modernitet, velvære og funktionalitet, så kontorlokalerne imødekommer både medarbejdernes trivsel, forretningsmæssige behov og mulighed for vækst. Udforsk vores mange lokationer og forskellige typer erhvervslejemål.

Book en fremvisning med en ejendomsmægler og oplev vores attraktive lokationer i København

Der er mange ting at tage stilling til, når man er på jagt efter de helt rigtige kontorfaciliteter på Københavns erhvervsmarked. Vi anbefaler at booke en fremvisning med ejendomsmægleren, så I kan se kontorlejemålet med egne øjne. En ejendomsmægler kan også hjælpe med at lytte til jeres behov og stille dig de spørgsmål, jeres virksomhed måske ikke selv havde overvejet.

Her kan det prospekt, som typisk lavet for en erhvervsejendom også være en god rettesnor. Det beskriver alt fra området og transportmulighederne til lejemålsopdelinger, fællesfaciliteter og omkostninger.

For alle The Union lokationer kan du altid downloade prospekt og booke fremvisning med en ejendomsmægler direkte på vores hjemmeside. Vi tilbyder også 15 minutters uforpligtende behovsafklaring, så du kan spore dig ind på jeres virksomheds behov og muligheder.

Lounge og cafe-miljø med bløde lænestole, puf, puder, tæpper, magasiner og tekøkken med professionel kaffemaskine
Ung medarbejder sidder ved moderne kontorplads og nyder en kop kaffe, imens han smilende arbejder ved sin bærbare computer.

Optimal udlejningsproces: Hvordan en ejendomsmægler kan gøre en forskel

En erfaren ejendomsmægler kan være en vigtig del af en gnidningsfri og vellykket udlejningsproces, når man som virksomhed er på jagt efter et nyt kontor. Vores The Union kontorhuse udlejes i samarbejde med dedikerede ejendomsmæglere, som har både erfaring og viden i ryggen, når de rådgiver virksomheder om erhvervsudlejning. Vi håber meget, at vi får muligheden for at hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem hos et af vores kontorhuse i København, Aarhus eller Odense.  

Erhvervsudlejning i København: Maksimer din virksomheds potentiale

København er mere end blot en by; det er et epicenter for erhvervslivet, hvor innovation og kreativitet mødes. Med vores kontorudlejning i København åbner du døren til en verden af muligheder for din virksomhed. Byen tiltrækker talenter, faciliterer netværk og tilbyder en unik forretningsmæssig dynamik. Vores kontorudlejning handler ikke kun om at leje fysisk plads; det handler om at forankre din virksomhed i et miljø, der inspirerer og udfordrer, og hvor den næste mulighed venter lige om hjørnet. Maksimer din virksomheds potentiale med erhvervsudlejning i et af Københavns mange spændende områder.

Atrium med store grønne planter, telefonboks og cafemiljø
Fællesområde med lounge med høje sofaer og grønne planter

Erhvervsudlejning i Kongens Lyngby

The Union tilbyder udlejning til erhverv på mange forskellige lokationer. En af dem er Nørgaardsvej i Kongens Lyngby. Her er pulsen til at mærke. Kgs. Lyngby er et samlingssted for internationale, nyskabende og videnstunge virksomheder. Nu er det også muligt for jeres virksomhed at omfavne denne unikke atmosfære i det særligt elegante kontorhus på Nørgaardsvej. Med en beliggenhed, der bringer jer tæt på motorveje og offentlig transport, åbner dette enestående kontorhus dørene til en verden af muligheder. Udover den praktiske beliggenhed, får jeres virksomhed også adgang til fortryllende fællesfaciliteter og services, der ikke blot gør forretningslivet lettere, men også vækker glæde og styrker ambitioner om mere omtanke for naturen. I dette stilfulde hus er det nemt at forene medarbejdertrivsel med forretningsmål hver eneste dag.

Med The Union kan du også leje erhvervslokaler på bl.a. Islands Brygge, i Birkerød eller på Tromsøgade i København Ø. Book en fremvisning med en ejendomsmægler og få en uforpligtende fremvisning, så du kan mærke stemningen på egen krop.

Udforsk The Union Journal

Hvis du ønsker inspiration til at drive en sund forretning, kan du med fordel gå på opdagelse i The Union Journal. Her deler markante stemmer fra erhvervslivet deres viden og erfaringer. Måske er der en tanke eller to, der passer til jeres virksomhed?

Sådan får I succes med den hybride arbejdsplads

Interview med Cynthia Koetsier-Beerten, landechef for Cisco Danmark

Læs mere
For 3.500 år siden havde kvinder masser af magt i samfundet

Interview med Jeanette Varberg, arkæolog og museumsinspektør ved Nationalmuseet

Læs mere
Fleksible kontorer ruster virksomheder i omskiftelig hverdag

Interview med Ulf Gaardsted, rådgiver inden for udvikling af workspaces

Læs mere

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.