Eksklusive erhvervslejemål i Lyngby

Opdag en ny standard for erhvervsudlejning med The Union. På vores to lokationer i Lyngby skaber vi gode rammer med fleksible vilkår, attraktive fællesfaciliteter og full service.  

Vi tilbyder moderne erhvervslejemål, der ikke kun rummer jeres virksomhed, men også styrker den gennem fælles ressourcer og dynamisk kontorindretning. Deleøkonomi er tankegangen bag vores flerbrugerkoncept. Her lejer flere virksomheder sig ind i det samme kontorhus og deler udgifterne til fællesarealer som fx kantine, loungeområder og mødelokaler. Det er forskelligt fra vores lokationer, hvilke faciliteter der tilbydes, men fælles for dem alle er, at der er økonomisk fordel at drage ved at dele udgifterne på faciliteter, drift og service.

Hovedindgang til The Union kontorhus

Forretningsfordele i Lyngby

Lyngby er en by med masser af potentiale. Med centralt beliggende erhvervslejemål hos The Union får jeres virksomhed adgang til et spændende forretningsmiljø og en uovertruffen strategisk base for at udvikle og styrke jeres virksomhed. Oplev hvordan Lyngbys forretningsmæssige tiltrækningskræft bliver jeres virksomheds styrke. 

Besøg Lyngby med en erhvervsmægler, der kan fortælle mere om byens historie og give jer gode tips med på vejen. Vi anbefaler altid, at I tager ud og ser en lokation, og mærker efter om det kan være stedet for jeres virksomhed.  

Kvinde, der sidder i arbejdsmiljø og taler i telefon.

Sundhedsanalyser: Jeres vej til mere trivsel

Med stærke visioner fra PFA i ryggen er vi meget optaget af medarbejdertrivsel hos The Union. Vi tror på, at glade medarbejdere er mere produktive, og produktivitet skaber resultater for virksomheden.  

Som en del af vores engagement i medarbejdertrivsel tilbyder The Union eksklusive Sundhedsanalyser til vores lejere. Skab en sund og produktiv arbejdsstyrke med nye løsninger, der fremmer trivsel og performance i jeres virksomhed. Med en sundhedsanalyse får I konkrete tal at handle på, samt ser præcis hvor i virksomheden, der er plads til forbedring. Det er et godt og anvendeligt værktøj. 

Vores lokationer i Lyngby

Oplev The Unions lokation på Nørgaardsvej i Kgs. Lyngby.  

Byen har forført flere internationale og videnstunge virksomheder, og nu er det jeres virksomheds tur til at omfavne dette spændende område. Vores kontorhus på Nørgaardsvej er ikke bare et sted at arbejde – det er et unikt og stilfuldt hjem for jeres virksomhed. Med en perfekt beliggenhed tæt på motorveje og offentlig transport er det ikke kun nemt at komme til, men også en fornøjelse at være her. Vi har skabt et miljø, hvor medarbejderglæde, forretningsmål og visionære ambitioner forenes på den mest charmerende måde. Velkommen til et kontorhus, hvor du har lyst til at møde ind (også om mandagen).  

Oplev Lottenborghus i Lyngby  

Vores lokation, The Union Lottenborghus, er bestemt et besøg værd. Vi tilbyder erhvervsudlejning med servicerede lejemål, hvor kvalitet og indretning går hånd i hånd. Vores hus er skabt med et grundlæggende princip om større og mere fleksible rammer, hvor deleøkonomien er i fokus. Udover jeres virksomheds eget lejemål får I adgang til moderne fællesfaciliteter og fristende goder. Forestil dig et ankomstområde, der byder jeres gæster velkommen, et mødecenter der huser kreative sammenkomster og en kantine med et særdeles godt køkken, der forkæler jeres smagsløg med dagens friske kulinariske oplevelse. Velkommen til Lottenborghus, hvor vi ikke bare tilbyder kontorlokaler – vi skaber en arbejdsoplevelse, der er lige så unik som jeres virksomhed. 

Dronefoto af The Union lokationen på Nørgaardsvej i Lyngby.

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.