Udforsk vores erhvervslejemål i Odense

The Union har spændende lokationer i Odense. Overvejer I at placere jeres virksomheds hjem her, kan I dykke ned i byens mange muligheder denne side.    

Det er altid vores anbefaling, at I besøger lokationerne fysisk. Det er kun jer, der for alvor kan mærke, om stemningen, omgivelserne og alt det praktiske kan fungere for jeres virksomhed. Er I blevet interesseret i en lokation, så besøg den gerne med en ejendomsmægler og få grundig vejledning – og måske en sjov historie om stedet. 

Gade i Odense centrum

Bliv klogere på Odense

Odense, Danmarks tredjestørste by, er et pulserende samlingspunkt for kultur, historie og innovation, der tiltrækker både turister og forretningsfolk. Med sin rigdom af oplevelser, fra det idylliske fødehjem af H.C. Andersen til de moderne videns- og kulturinstitutioner, tilbyder byen en unik blanding af gammelt og nyt. For dem, der søger grønne oaser, byder Odense på smukke parker og haver, der indbyder til afslapning og inspiration – eller en gåtur som afbræk fra en travl dag bag skrivebordet. 

For virksomheder repræsenterer Odense en attraktiv base med sin strategiske placering i hjertet af Danmark, tæt på motorvejsnettet og med effektive transportforbindelser til resten af landet. Byens engagement i innovation og udblik til verden kan ses i dens ambitiøse erhvervsparker. Det er et ideelt sted for virksomheder, der ønsker at være på forkant med innovation, teknologi og digitalisering. Odenses stærke fokus på uddannelse og forskning sikrer adgang til et talentfuldt arbejdsmarked, mens det lokale erhvervsliv og myndighederne er kendt for deres støttende samarbejde. Alt dette tilsammen gør Odense til et dynamisk centrum for både liv og forretning, hvor virksomheder kan trives og vokse. 

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Oplev vores to spændende adresser i Cortex Business Park

Området er Odenses mest ambitiøse indenfor erhvervslivet. Stedet huser mange spændende virksomheder, og atmosfæren er dybt professionel. Måske skal jeres virksomhed være en del af dette spændende område, og nyde godt at de mange erhvervsmæssige muligheder, som lokationen afføder?   

Udforsk The Unions to adresser i området her: 

Cortex Park 3: 
Lokationen tilbyder din virksomhed en enestående chance for at etablere sig i et moderne, DGNB-certificeret kontorhus beliggende i erhvervsdelen af den skønne og kulturrige by, Odense. Udover omfattende service og en ideel placering nær motorvejen og offentlig transport, får I også adgang til et bredt udvalg af attraktive fællesfaciliteter. Dette muliggør et vigtigt arbejde med medarbejdertilfredshed, forretningsmål og langsigtede ambitioner. 

Cortex Park 4: 
Lokationen giver din virksomhed mulighed for at etablere sig i et topmoderne kontorlokale i det nye og ambitiøse erhvervsområde i Odense. Her tilbydes fuld service i et nyt, DGNB Guld-certificeret kontorhus. Fuld service sikrer jeres medarbejdere ro til at fordybe sig i deres kerneopgaver. Det giver både anerkendelse af jeres medarbejderes evner og en mærkbar forskel på produktivitetsniveauet.  

Hvilke overvejelser kan I gøre jer, når I leder efter nyt kontor?

Det kan være en god idé at gøre jer en række overvejelser, inden I begynder søgningen efter et nyt kontor. Hvis I har klarhed over, hvad I reelt er på udkig efter, bliver processen ofte nemmere. Her er nogle input til, hvad I med fordel kan tænke over:  

  • Hvilken kontortype I søger. Fx kontorhotel, flerbrugerhus eller domicil. 
  • Tidshorisont for flytningen. 
  • Om I ønsker services inkluderet i lejen. 
  • Hvor meget plads I har brug for. 
  • Hvor jeres kontor skal være placeret i landet. 
  • Om der er sociale, trivselsfremmende eller forretningsmæssige hensyn I ønsker at tage. 
  • Hvor lang tid I ønsker at binde jer. 

(Vær opmærksom på EU-regnskabsregler ved lange lejekontrakter) 

Se vores guide til 7 ting du skal overveje, når du er på jagt efter nyt kontor

Mødecenter hos The Union Engsøhus nær Aarhus

Vi gør det nemt at drive en sund forretning

Her får I mere end et kontor. Alt fra lejevilkår og værditilbud til faciliteter og services er skabt for at give jeres virksomhed de bedste forudsætninger for at drive en sund forretning

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.