Oplev erhvervsudlejning med fuld fleksibilitet hos The Union

Skab optimale betingelser for jeres virksomheds vækst gennem erhvervslejemål hos The Union. Vi går ud over almindelig kontorudlejning og tilbyder ikke blot et sted at arbejde, men en kontorløsning der er skabt til at følge jeres virksomheds unikke behov.

Vi tilbyder fleksible lejemål, der vokser med jer. Hos os kan I leje hele, halve eller kvarte etager i vores kontorhuse, som vi med tiden kan slå sammen til ét stort lejemål, hvis der bliver behov for det. Vi tilbyder også mindre kontorer eller enkelte kontorpladser, så hvis I er på udkig efter det, kan I gå på opdagelse i vores kontorhoteller. På kontorhotellerne har vi skruet fuldt op for servicen og i kombination med helt centrale beliggenheder, er det et sted udover det sædvanlige.

Fremtid med fleksibilitet

Erhvervsudlejning bør være mere end bare en kontrakt; det skal være en partnerskabsoplevelse, der tilpasses jeres virksomheds unikke rejse. Hos The Union forstår vi en virksomheds skiftende behov og tilbyder fleksible lejemål, der giver dig frihed til at tilpasse jeres arbejdsplads efter skiftende krav. Får I brug for mere eller mindre plads, vil vi være behjælpelige med det, og skulle I få brug for et helt nyt lejemål, kan vi se på mulighederne for at flytte jer til en af vores andre lokationer. Vi har kontorhuse i København, Aarhus og Odense, så her kan vi hjælpe jer godt på plads, hvis I ønsker at skifte lokation eller har behov for at etablere nye afdelinger i en af Danmarks største byer.

Vi ønsker at være med på hele jeres virksomheds rejse, og hjælpe jer med at etablere jeres base. Vi anerkender virksomheders udvikling, og er derfor glade for at kunne tilbyde stor fleksibilitet, så der er plads til udvikling i fremtiden.

Kvinde får strejf af sollys i ansigtet fra store vinduer i kontoret.

Sundhedsanalyse og unikke fordele hos The Union

Fleksibilitet er ikke blot en fordel ved The Union; det er vores kerneværdi. Udover fleksible lejemål tilbyder vi også en række andre fordele. Vi er af den overbevisning, at arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel spiller en vigtig rolle for virksomheder, da glade medarbejdere ganske enkelt arbejder bedre. Men hvor skal man lige starte, når man ønsker at fremme arbejdsmiljøet? 

Her tilbyder vi sundhedsanalyser som en integreret del af vores engagement i jeres virksomheds trivsel. Med stærke visioner fra PFA i ryggen er vores mål med sundhedsanalysen, at I får tal, der er til at forstå og konkrete råd til forbedring. 

Det bliver altså muligt for jer at investere i jeres medarbejderes sundhed og trivsel, hvilket skaber et sundere og mere produktivt arbejdsmiljø. Investerer i jeres virksomheds sundhedsrejse – fordi en sund arbejdsplads er en velpræsterende arbejdsplads.

Kontorhoteller hos The Union - En ny standard for arbejdspladsoplevelsen

Vidste du, at The Union byder på eksklusive kontorhoteller? Hvis I værdsætter hoteloplevelsen i jeres daglige arbejdsrutine, er vores kontorhoteller det ideelle valg. Fra åbne kontorpladser til lukkede kontorer tilbyder vi en eksklusiv indretning og luksuriøse faciliteter. Vælg mellem vores unikke beliggenheder i Nordhavn eller Vesterport (og snart også i Aarhus C). Skal jeres virksomhed opleve en arbejdsdag lidt ud over det sædvanlige?

Alle vores kontorhoteller er fuldt servicerede, og tilbyder stor fleksibilitet ved ikke binde jeres virksomhed på langsigtede aftaler.

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.