Find et lille lejemål i Aarhus med The Unions erhvervsudlejning

The Union byder jeres virksomhed velkommen i et af vores fleksible lejemål i Aarhus. Uanset om I er på jagt efter et lille lejemål eller flere etagers kontor.  

Vi forstår vigtigheden af tilpassede løsninger, fleksible vilkår og attraktive faciliteter. Med os får I ikke blot kontorlokaler, men også en professionel udlejer, der er engageret i jeres virksomheds succes og jeres medarbejderes trivsel. Vi har rig erfaring bag os og står klar med vores ekspertise til at hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem. 

Små kontorlokaler i The Unions kontorhuse

Lad jer inspirere af vores små kontorlokaler i The Unions moderne kontorhuse. I kan leje kvarte eller halve etager i vores kontorhuse og stadig få adgang til attraktive faciliteter. Alle vores lokationer er indrettet som flerbrugerhuse, og der er mulighed for at få kantine, mødelokaler og loungeområder selvom jeres virksomhed ikke er synderligt stor. Her deles virksomhederne om udgifter til faciliteterne, og det er derfor en budgetvenlig måde at få adgang til virkelig gode faciliteter.  

Selv et lille lejemål får stor service

Hos The Union gør vi ikke forskel. Det betyder, at selv et lille lejemål får stor service. Alle vores kontorhuse har adgang til servicepakker, så I kan få servicerede lejemål. Udover den selvfølgelige luksus, der ligger I at have et serviceret lejemål, er det også en god ting at kunne tilbyde sine medarbejdere. De får nemlig frigivet tid og overskud til at fordybe sig i kerneopgaverne, når de ikke længere skal koordinere håndværkere, rengøring eller catering. Med fokus følger produktivitet, og øget produktivitet kan mærkes på virksomhedens bundlinje. Overvej hvad fuldt fokus på arbejdsopgaverne kan gøre for jeres virksomhed?  

I kan altid vælge til og fra i vores servicepakke til jeres eget lejemål og på den måde skrue op og ned for jeres faste udgifter. Fællesområderne i vores kontorhuse er altid fuldt servicerede, og her deler virksomhederne om udgifterne.  

Nogle af de services, som vores kunder især er glade for er:  

 

Reception: Jeres gæster bliver taget godt imod i vores digitale receptioner. En række af vores lokationer har også en receptionist.  

Frokostordning: Det er vigtigt med god energi midt på dagen, og I behøver endda ikke selv at stå for koordineringen af den. 

Rengøring: Vi tilbyder rengøring af fællesarealerne, så I altid kan møde ind i rene omgivelser.  

Håndværkerservice: The Unions viceværter er klar til at hjælpe, når noget ikke virker som det skal ude på kontorerne.  

Mødeforplejning: Vi sørger for fuld forplejning til jeres møder, så I kun skal koncentrere jer om indholdet. 

Den kendte regnbue på toppen af Aros i Aarhus

Fordele ved at have kontor i Aarhus

Er I på udkig efter et lejemål i Aarhus? Hvis ikke, er det måske alligevel værd at undersøge denne by, som har meget at byde på for forretningsdrivende. Aarhus, Jyllands hjerte, er mere end blot en central by det er et pulserende forretningsområde.  

Når I vælger at have jeres kontor i Aarhus med The Union, får I ikke kun adgang til en moderne arbejdsplads, men også til byens dynamiske erhvervsmiljø, rige kulturliv og gode beliggenhed midt i landet. Byen huser talentfulde fagfolk, innovative virksomheder og talentmasse i udvikling. Book en fremvisning på en af vores lokationer med en af de erhvervsmægler, som The Union samarbejder med. En erhvervsmægler kan fortælle mere om fordelene ved at drive forretning i Aarhus, samt besvare de spørgsmål I måtte have.  

 

All Inclusive tilbud i et lille lejemål

Opdag vores eksklusive All Inclusive tilbud, hvor alt er inkluderet i lejen. Selvom I har et lille lejemål, kan I stadig drage store fordele af All Inclusive.  

Vores All Inclusive lejemål kommer fuldt møbleret med alle nødvendige faciliteter, hvilket betyder, at I kan flytte ind og komme i gang med det samme uden besværet med at arrangere møbler eller udstyr. 

Vi tilbyder også ekstra fleksible lejekontrakter og fastlåste fraflytningsomkostninger på udvalgte lokationer, hvilket giver jer tryghed og forudsigelighed. Med en klar forståelse af jeres udgifter på forhånd kan I frit fokusere på jeres virksomheds vækst og succes, mens vi tager os af resten. 

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.