Find den kontortype, der passer til jeres virksomhed

Vi har servicerede kontorhuse på attraktive placeringer i Aarhus, Odense og København med lejemål til både store og små virksomheder

Kontorhuse med lejemål til både store virksomheder og små startups

Alle vores lokationer er indrettet som flerbrugerhuse med forskellige typer af lejemål . Uanset hvilken kontortype jeres virksomhed vælger, får I adgang til en lang række attraktive faciliteter og services, der er skabt til at give jeres bundlinje et sundt løft. 

Kontorlejemål

Lejemål på hele, halve eller kvarte etager med mulighed for egne mødelokaler, tekøkken og toilet. 

All Inclusive kontorlejemål

Komplet møblerede lejemål med hurtig indflytning, alt inkluderet i lejen og fastlåst fraflytningsomkostning.

Kontorhotel​

Kontorpladser eller kontorsuiter i vores premium kontorhoteller The Union Workspace i København.

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Her er det nemt at drive en sund forretning

Fleksible vilkår

Jeres lejemål skal passe til jer. Ikke omvendt. Og også i morgen. Derfor tilbyder vi fleksible vilkår, så I kan skalere op og ned, hvis jeres behov ændrer sig.

Deleøkonomi

Få mere for mindre. Inspireret af deleøkonomien er vores lokationer indrettet som flerbrugerhuse, hvor flere virksomheder deles om nogle af de samme ressourcer. 

Arbejdsglæde

Når du booster arbejdsglæden, booster du også bundlinjen. Lad os skabe rammerne, der giver jer lyst til at møde på kontoret (også om mandagen).

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.