Kontorudlejning med fokus på arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel

Ønsker du mere end blot et kontor? Hos The Union forstår vi, at arbejdsmiljøet er afgørende for din virksomheds succes.

Vores kontorudlejning giver dig ikke blot plads; den skaber en ramme, hvor din virksomhed og dine medarbejdere kan blomstre.

Designet til trivsel

Vores kontorlokaler er nøje designet med fokus på trivsel. På baggrund af stærke visioner fra PFA ved vi nemlig, at trivsel og ydeevne hænger sammen. Medarbejderne skal have det godt for at præstere. Og arbejdspladsen betyder noget for, hvordan medarbejderne har det. Vi skaber derfor omgivelser, der fremmer produktivitet på baggrund af trivsel. Det kan være alt fra naturligt lys og frisk luft til ergonomisk møblement.

The Union er dedikeret til at levere mere end bare et kontor; vi leverer et arbejdsmiljø, hvor dine medarbejdere kan have det godt og dermed yde deres bedste.

Business kvinde gør med et smil klar til præsentation i et mødelokale med stor tv-skærm. På bordet står forplejning i form af vand, juice og sunde snacks klar
Loungeområde i kontorhotel med bløde lænestole og tæpper i afdæmpede farver. På bordet står friske blomster.

Inspirerende arbejdsplads

Arbejdsmiljøet handler ikke kun om fysiske omgivelser, det handler også om velvære og atmosfære. Her gør de små detaljer den helt store forskel. Derfor har vi netop et stort fokus på detaljerne i alle The Union kontorhuse. Det gælder alt lige fra den inspirerende kunst på væggene og de funktionelle og æstetiske møbler til en behagelig belysning og et godt indeklima. Vores kontorudlejning giver jeres virksomhed adgang til en række attraktive faciliteter, der giver jeres medarbejdere lyst til at møde ind (også om mandagen).

 Noget af det, der kan tage tid fra jeres kerneopgaver er vedligeholdelsen og koordinering af kontoret. Det er dog en ret vigtig faktor, for at hverdagen forløber den skal. Hos The Union har vi fjernet alt den slags arbejde, for med vores full-service kontorudlejning er alle fællesfaciliteter i vores kontorhuse fuldt servicerede. Her står vi altså for alt drift og service, så du kan fokusere på dine opgaver og skabe mere værdi for virksomheden. Med vores fleksible servicepakke kan I selv vælge ekstra services til jeres eget kontor til eller fra.

Fleksible kontorløsninger

The Union tilbyder fleksible kontorløsninger, der kan tilpasses til jeres virksomheds behov. Uanset om I har brug for åbne arbejdsområder, private kontorer eller adgang til funktionelle mødelokaler, tilbyder vi skræddersyede løsninger for at støtte jeres virksomheds dynamik og udvikling.

Mange af vores kontorhuse er endda så fleksible, at jeres virksomhed løbende har mulighed for at skrue op og ned for kvadratmeterne i takt med, at jeres virksomhed udvikler sig. Det kan være, I har brug for at afgive noget af jeres lejemål i en periode eller måske leje et ekstra kontor, som skal slås sammen med jeres nuværende.

The Union ønsker at være din partner i kontorudlejning på hele jeres virksomheds rejse. 

Atrium i kontor som er indrettet med forskellige zoner og store grønne planter. Her er både cafeborde og stole samt lounge med sofaer. I baggrunden ses store kontorlejemål, indgang til kantine med storkøkken samt indgang til mødecenter med fælles mødelokaler.
To kollegaer sidder i sofa og snakker sammen. De smiler og har et afslappet kropssprog. Ved siden af sofaen står en stor grøn plante.

Mennesker først

Som en del af PFA ønsker vi at skabe sundere arbejdspladser og højere trivsel på fremtidens arbejdsmarked. Første skridt er sundhedstilbud til jeres virksomhed, så I kan passe godt på jeres medarbejdere både nu og gennem hele arbejdslivet. Med PFA’s førende ekspertise inden for strategisk arbejde med sundhed i ryggen, kan vi styrke sundheden i jeres virksomhed

Skab et sundt arbejdsmiljø og styrk medarbejdertrivslen med kontorudlejning fra The Union. Kontakt os i dag for at opdage, hvordan vores moderne kontorlokaler kan give din virksomhed den perfekte ramme til vækst og succes med sunde medarbejderforhold. Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.