Arbejdsmiljø i centrum: Faciliteter som omklædning og bad

Ønsker jeres virksomhed et arbejdsmiljø, der fremmer trivsel og produktivitet? Hos The Union er vores tilgang til kontorudlejning centreret omkring arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel.  

Glade medarbejdere er mere produktive, og det skaber i sidste ende resultater på bundlinjen. Derfor arbejder vi målrettet for at kunne tilbyde vores lejere de optimale forhold for et sundt arbejdsmiljø. Det gør vi bl.a. ved at tilbyde attraktive faciliteter. Én af dem er omklædning og bad på lokationen. Med det i orden, kan I som virksomhed kan tilbyde jeres medarbejdere gode forhold, hvis de skulle få brug for den slags. Mange får klaret motionen til og fra arbejde, og her er gode omklædningsfaciliteter en luksus. Gode faciliteter er samtidig med til at understøtte medarbejdernes work-life balance.   

Vores faciliteter er designet til at skabe et inspirerende og behageligt arbejdsmiljø, hvor jeres medarbejdere kan trives og yde deres bedste. Fra omklædningsrum og bad til brasserie og rekreative områder tilbyder vi alt det, der skal til for at skabe et sundt og produktivt arbejdsmiljø. 

Attraktive services, der gør en forskel

Udover vores omfattende faciliteter tilbyder The Union en række attraktive services, der gør jeres hverdag lettere. Fra professionel rengøring og vedligeholdelse af fællesområder til administrativ support og teknisk assistance er vi her for at sikre, at jeres virksomhed fungerer problemfrit. Vi tror på, at det er de små detaljer, der gør en stor forskel, og derfor stræber vi altid efter at levere den bedste service til vores lejere.  

 

Se et udvalg af vores services her: 

  • Digital eller bemandet reception. 
  • Lounges og touch down spaces. 
  • Mødecenter med mødelokaler på både egen lokation og andre The Union adresser.  
  • Brasserie med mulighed for frokostordning 
  • Omklædnings- og badefaciliteter 
  • Rengøring og vedligeholdelse af fællesfaciliteter 
  • Facilitering af ekstra services til eget lejemål 
  • Mulighed for flytteservice og indretningshjælp 
  • Attraktive pensions- og forsikringspakker hos PFA 
  • Fri sundhedsanalyse af jeres medarbejdere 
Omklædningsfaciliteter med lockers og moderne bænk i brun læder.

Få gode omklædnings- og badefaciliteter i Cortex Business Park

På en lang række af The Unions lokationer, får vores lejere omklædnings- og badefaciliteter. En af de lokationer, er Cortex Business Park i Odense. 

I Cortex Business Park, centralt placeret i Odenses mest ambitiøse erhvervsområde, åbner der sig en unik mulighed for jeres virksomhed. Med et topmoderne, DGNB-certificeret kontorhus får I ikke kun en perfekt beliggenhed nær motorveje og offentlig transport, men også adgang til en række attraktive fællesfaciliteter. Udover fuld service inkluderer disse faciliteter omklædnings- og badefaciliteter, der gør det nemt for dine medarbejdere at kombinere arbejde og træning, og dermed støtter op om en sund livsstil. Cortex Business Park tilbyder en ideel ramme for jeres virksomhed, hvor medarbejdernes glæde, forretningsmål og ambitioner forenes på bedste vis. 

Lokationer på tværs af landet

Uanset hvor jeres virksomhed er placeret, har The Union den perfekte lokation til jer. Med kontorer og kontorhoteller spredt over hele landet tilbyder vi fleksible og moderne arbejdspladser, der passer til enhver virksomheds behov. Fra travle bycentre til rolige forstæder har vi lokationer, der kan imødekomme de flestes krav til beliggenhed og faciliteter. Med The Union får I hjælp til at finde den ideelle arbejdsplads, uanset hvor i landet jeres virksomhed befinder sig.  

Skulle I få brug for en afdeling et andet sted i landet, eller måske afholde et møde tættere på en stor kunde? Så er dette også muligt som lejer hos The Union. Med vores brugervenlige bookingsystem kan I booke et mødelokale på en anden lokation end jeres egen. Det gør afstandene til både kunder og måske også nogle medarbejdere lidt kortere.  

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.