Kontorudlejning og domicilløsninger i København

Hos The Union forstår vi vigtigheden af at skabe en dynamisk og inspirerende arbejdsplads, der styrker jeres virksomheds vækst og professionelle identitet.

Vores kontorudlejning og domicilløsninger i København er skræddersyede til at imødekomme forskellige virksomhedsbehov og skabe et unikt miljø, der fremmer produktivitet og samtidig afspejler jeres virksomheds værdier. Uanset om I søger et mindre kontorrum eller et imponerende domicil, er The Union jeres partner i at skabe det optimale arbejdsmiljø for jeres virksomheds succes.

Kontorudlejning til enhver virksomhed

Udforsk vores alsidige kontorudlejning hos The Union. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til enhver virksomheds størrelse og behov. Vores kontorer skaber det ideelle fundament for jeres virksomheds vækst ved altid at have fokus på både medarbejdertrivsel og forretningsmål.

Her kan jeres virksomhed skabe et moderne take på det klassiske domicil ved at leje en eller flere etager i et flerbrugerhus. Hos The Union deler flere virksomheder en række faciliteter såsom kantine, reception og mødecenter, så I kan skære ned på kvadratmeterne i jeres eget lejemål uden at gå på kompromis med de faciliteter og services, der skaber ekstra arbejdsglæde.

Samtidig får jeres virksomhed fleksibilitet til at udvide eller indsnævre jeres lejemål, hvis jeres behov ændrer sig.

Moderne kontorplads med skrivebord i lyst eg og grønne designerstole samt enkel og stilfuld lampe.
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense
Mødelokale med glasvæg som er indrettet med moderne designermøbler i dansk design i rolige og neutrale farver.

Domicil: Skab identitet og professionalisme

Hvilke ønsker har I, til jeres virksomheds domicil? Vælger I at leje domicil hos The Union, kan I udforske vores spændende erhvervsadresser i København.

Vælg mellem Vesterport i Indre By, det pulserende miljø i erhvervsområdet ved Nordhavn eller den arkitektoniske perle på Tromsøgade I København Ø. I kan også søge lidt udenfor hjertet af hovedstaden til vores erhvervsudlejning i Birkerød eller Lyngby. Disse spændende lokationer er bare et udpluk af The Unions adresser, som kan blive hjemsted for jeres virksomhed.  

Hos The Union handler et domicil ikke kun om adresse, men også om at skabe identitet og professionalisme. Vores moderne flerbruger domicilløsninger er designet til at imponere og styrke jeres virksomheds brand med attraktive faciliteter.

I er altid velkomne til at tage en snak med os om, hvordan jeres virksomheds domicil kan blive i fremtiden. Book en behovsafklaring hos The Union. 

Fleksible løsninger, der følger jeres virksomhed

The Union er dedikeret til at levere fleksible løsninger, der følger udviklingen i jeres virksomhed. Uanset om det er leje af enkelte kontorpladser eller leje af domicil, tilpasser vi os jeres krav og skaber rammerne for, at jeres virksomhed kan trives og udvikle sig. Hos The Union forstår vi, at behov kan ændre sig hurtigt, og derfor tilbyder vi også fleksibilitet i vores lejemål. I kan fx leje hele, halve eller kvarte etager i vores kontorhuse, og senere slå dem sammen til ét lejemål, hvis I skulle få behov for det. Vi kan også være behjælpelige med at flytte jeres virksomhed til et andet lejemål eller afskrive dele af lejemålet, hvis I ønsker det. The Union ønsker at være jeres partner i kontorudlejning på hele virksomhedens rejse.

Hovedindgang til The Union kontorhus

Kontorudlejning med servicepakke

Hvad kunne fuldt fokus på arbejdsopgaverne gøre for jeres virksomhed? Det spørgsmål beder vi virksomhederne stille sig selv. Mange medarbejdere bruger kræfter på praktiske forhold i organisationen. Det kunne være koordinering af håndværkere, rengøring, catering osv. Alt dette kan I overlade til The Union, så jeres medarbejdere kan gøre det, som de hver især er bedst til. Det vil ikke bare være godt for virksomhedens bundlinje, men også for medarbejdernes daglige trivsel. I kan altid vælge til og fra i vores servicepakke, men den kunne se ud på følgende måde:

Reception i The Union kontorhus. Indrettet med reception af træ.

Erhvervslivet i København

Vores kontorer og domicilløsninger bringer jer til hjertet af forretningslivet i København. Med spændende erhvervsadresser tilbyder The Union ikke kun et sted at arbejde, men også en destination, der markerer jeres virksomheds tilstedeværelse og ambitioner.

Bliv inspireret af det pulserende miljø hvor kreativitet og nytænkning blomstrer. Nyd også godt af kulturtilbud, der altid kan lede tankerne mod nye veje. København har med tiden tiltrukket store internationale virksomheder, og måske skal jeres virksomheds domicil indtage samme position?

Her er det nemt at drive en sund forretning

Fleksible vilkår

Jeres lejemål skal passe til jer. Ikke omvendt. Og også i morgen. Derfor tilbyder vi fleksible vilkår, så I kan skalere op og ned, hvis jeres behov ændrer sig.

Deleøkonomi

Få mere for mindre. Inspireret af deleøkonomien er vores lokationer indrettet som flerbrugerhuse, hvor flere virksomheder deles om nogle af de samme ressourcer. 

Arbejdsglæde

Når du booster arbejdsglæden, booster du også bundlinjen. Lad os skabe rammerne, der giver jer lyst til at møde på kontoret (også om mandagen).

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.