Etabler jeres domicil i Aarhus

Aarhus åbner dørene til en af Danmarks mest pulserende byer, og hos The Union gør vi processen med etablering af domicil let og problemfri.  

 Med vores fleksible kontorløsninger kan I opbygge det ideelle domicil, som ikke kun imponerer jeres kunder, men også giver jeres medarbejdere en inspirerende arbejdsplads. 

Reception i The Union kontorhus. Indrettet med reception af træ.

Skab et godt førstehåndsindtryk med jeres domicil

Jeres domicil er virksomhedens visitkort overfor verden, og hos The Union forstår vi vigtigheden af at skabe det perfekte førstehåndsindtryk. Vores lokationer i Aarhus tilbyder moderne og professionelle omgivelser, der vil imponere jeres kunder fra første øjeblik. Med vores hjælp kan I skabe en arbejdsplads, der afspejler jeres virksomheds identitet og værdier på en stilfuld og imødekommende måde 

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense
Den kendte regnbue på toppen af Aros i Aarhus

Aarhus: En kulturel by og en vigtig forretningsdestination

Aarhus er ikke kun kendt som en kulturel metropol med spændende museer og livlige gader, men også som en dynamisk forretningsdestination. Byen tiltrækker innovative virksomheder fra alle brancher og tilbyder et rigt forretningsmiljø med adgang til talentfulde medarbejdere. Med sin unikke blanding af kultur, natur og erhvervsliv er Aarhus den perfekte by at etablere jeres domicil og bygge videre på jeres virksomheds rejse. 

Domicil i Pakhusene: Moderne kontorer i Aarhus

Pakhusene er det ideelle valg for virksomheder, der søger lejemål af høj kvalitet og en attraktiv beliggenhed. Pakhusene tilbyder unikke faciliteter, der understøtter både virksomhedens vækst og medarbejdernes trivsel.  

I Pakhusene venter der en række fantastiske faciliteter på jer. Med et stort brasserie, der tilbyder en lækker frokostbuffet tilberedt på stedet af MIB, får I mulighed for at nyde kulinariske oplevelser sammen med kollegaerne. Der er også adgang til fælles mødefaciliteter i forskellige størrelser, tagterrasser med betagende udsigt over byen og vandet samt en business lounge, der om aftenen og i weekenden forvandles til en del af den anerkendte Michelin-restaurant Substans. 

Pakhusene lægger også op til en sund livsstil for jeres medarbejdere. Her er der fri adgang til sauna efter et forfriskende dyp i kanalen fra den nærliggende badeplatform. Derudover tilbyder Seier Fitness moderne faciliteter til en eksklusiv fitnessoplevelse. Disse tilbud er samtidig med til at understøtte en god work-life-balance, hvor træningen kan klares på stedet, og ikke kræver den store tid og logistik.  

Lejemålene i Pakhusene er skræddersyet til at imødekomme jeres nuværende og fremtidige behov. Der er lagt stor vægt på fleksibilitet, så jeres virksomhed kan vokse og trives. Alle lejemål er indrettet med fokus på god akustik og behageligt indeklima, og det naturlige lysindfald suppleres med intelligent LED-belysning for at skabe et behageligt arbejdsmiljø. 

domicil i risskov

Domicil i Engsøhus: Unik beliggenhed i Risskov

Engsøhus tilbyder jeres virksomhed muligheden for at flytte ind i et fuldt serviceret erhvervslejemål i et splinternyt, DGNB-certificeret kontorhus. Beliggenheden nord for Aarhus i det naturskønne område Risskov, er noget helt særligt.  

Engsøhus ligger i hjertet af Aarhus Nord, et område i rivende udvikling og med en stærk tiltrækning af både lokale og internationale virksomheder. Beliggende i Risskov har I nem adgang til både motorvejen og offentlig transport, hvilket gør det let at nå både midtbyen og Danmarks andre byer. Samtidig er området omkring Engsøhus præget af grønne områder, hvilket muliggør en god work-life-balance for jeres medarbejdere. 

Som lejer i Engsøhus får I adgang til en række unikke fællesfaciliteter, som bidrager til at skabe et inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø. Fra moderne mødefaciliteter til loungeområder er der tænkt på alle behov.  

Vi gør det nemt at drive en sund forretning

Her får I mere end et kontor. Alt fra lejevilkår og værditilbud til faciliteter og services er skabt for at give jeres virksomhed de bedste forudsætninger for at drive en sund forretning

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.