Kontorudlejning i Odense: Private lejemål tilpasset jer

Vores private lejemål giver jer den ultimative frihed til at skabe et arbejdsmiljø, der passer perfekt til jeres virksomheds behov.  

Uanset om I har brug for en hel etage til jer selv eller foretrækker en mere kompakt løsning på en halv eller kvart etage, giver vores fleksible lejemålsstørrelser jer mulighed for at tilpasse pladsen præcis efter jeres ønsker og behov. Med total autonomi inden for jeres fire vægge kan I frit indrette og organisere kontoret, så det matcher jeres arbejdsstil og virksomhedskultur. Og mens I fokuserer på at levere resultater, sørger vi for at holde fællesområderne funktionsdygtige og servicerede, så I kan nyde godt af et velfungerende arbejdsmiljø uden besvær. 

Oplev Odense: En livlig og attraktiv by

Odense er meget mere end blot en by – det er et pulserende knudepunkt for kultur, innovation og erhvervsliv. Med sin rige historie, smukke arkitektur og dynamiske byliv tiltrækker Odense virksomheder fra alle sektorer og brancher. Fra at være fødeby for H.C. Andersen til at være hjemsted for en voksende teknologisk scene, byder Odense på en bred vifte af kulturelle og økonomiske muligheder. Uanset om I er til historiske vandreture gennem gamle gader eller spændende netværksarrangementer i moderne erhvervsparker, finder I alt det, I har brug for i Odense. 

Gade i Odense centrum

Fleksible vilkår, der passer til jeres behov

Hos The Union forstår vi, at virksomheders behov og krav kan ændre sig over tid. Derfor tilbyder vi fleksible vilkår i vores lejekontrakter, der giver jer den nødvendige smidighed og tilpasningsdygtighed. Uanset om I har brug for mere plads til at imødekomme vækst eller ønsker at nedskalere jeres kontorareal, er vores fleksible lejekontrakter skræddersyet til at imødekomme jeres skiftende behov. Vi tilbyder også kort opsigelsestid på udvalgte lejemål, så I ikke er bundet af lange kontrakter, der ikke længere passer til jeres situation. Hos os får I den frihed og fleksibilitet, der giver jer mulighed for at fokusere på jeres kerneforretning uden bekymring for kontorlokalerne. 

Fokus på medarbejdertrivsel og resultater på bundlinjen

Hos The Union arbejder vi med fokus på medarbejdertrivsel. Vi oplever det ganske enkelt som nøglen til en velfungerende virksomhed. Er medarbejdertrivslen i top, er der også mere produktive medarbejdere. Dét kan mærkes på bundlinjen. Derfor har vi skabt et arbejdsmiljø, der fremmer trivsel, samarbejde og produktivitet. Fra moderne kontorfaciliteter til en række deleøkonomiske principper stræber vi efter at skabe et miljø, hvor jeres medarbejdere føler sig velkomne og motiverede til at yde deres bedste. Vi tror på, at glade medarbejdere er mere engagerede, og vi er dedikerede til at skabe de ideelle rammer, hvor både virksomheden og dens medarbejdere kan vokse og trives.  

Noget af det vi har fokus på for at sikre medarbejdertrivsel, er arbejdsmiljøet. Der er flere ting, som er væsentlige at have styr på, når det skal være rart at gå på arbejde – hver eneste dag. Det er ting som: 

Akustik: Dårlig akustik kan give hovedpine og generelt være stressende. Det vil derfor give færre sygedage hos medarbejderne, hvis der er godt styr på akustikken. Her kan gulvtæpper og billeder på væggene være en hjælp. 

Indeklima: Adgang til grønne områder, naturligt lysindfald og gode muligheder for udluftning er alle væsentlige ting at være opmærksomme på, for at sikre et godt indeklima.  

Sundhedsanalyser: Som lejer hos The Union får I adgang til sundhedsanalyser, der kan hjælpe jer, med at sikre bedre trivsel på arbejdspladsen. Det kan være et godt hjælpemiddel, der kan pege på præcis hvor i virksomheden, der er plads til forbedringer.  

To kollegaer sidder i sofa og snakker sammen. De smiler og har et afslappet kropssprog. Ved siden af sofaen står en stor grøn plante.

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.