Udforsk vores kontorpladser hos The Union

Hvorfor vælge kontorudlejning med The Union? Hos The Union arbejder vi på at understøtte jeres virksomhed I at være en sund forretning. Det betyder, at vi har udviklet alt fra lejevilkår og værditilbud til faciliteter og services med henblik på at give et sundt løft til både den økonomiske og den menneskelige bundlinje.

Vi værdsætter og praktiserer deleøkonomi i flerbrugerhuse, vi giver stor fleksibilitet i vores lejemål og vi har altid fokus på medarbejdertrivsel via attraktive faciliteter og services.  Gennem vores tilgang til kontorudlejning giver vi virksomheder mulighed for at dele ressourcer og ideer, skabe nyt og fremme vækst. Sammen indtænker vi kontorlandskabet i en helhedsorienteret tilgang, der er holdbar for medarbejdere, virksomheder og planeten.  

To glade kollegaer hygger sig med at vælge en sund frokost i buffet i fælles kantine

Fordelagtige kontorpladser med deleøkonomi

I vores flerbrugerhuse kan virksomhederne nyde godt af fælles ressourcer. Her deler virksomhederne en række faciliteter, som ellers ville være dyre og kræve stor plads at etablere. Det kunne fx være kantineområde eller større mødelokaler. Her deles man om pladsen og om udgifterne, som kan være alt fra catering til rengøring og reparation. Der er store økonomiske fordele at drage af denne løsning.

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Fleksible vilkår i jeres lejemål

The Union prioriterer fleksibilitet i lejemålet som en hjørnesten i vores kontorudlejning. Vi tilbyder tilpassede løsninger, der imødekommer jeres virksomheds behov og udvikling. Jeres lejemål skal passe til jer og ikke omvendt, derfor vil vi altid være behjælpelige med at flytte jeres virksomhed til et andet lejemål, slå flere små lejemål sammen til ét stort eller afskrive dele af jeres lejemål. Vi støtter jer i den udvikling, som jeres virksomhed måtte gennemgå.

Med vores fleksible vilkår får I ikke blot et lejemål – I får en partnerskabsorienteret tilgang til kontorudlejning, der giver din virksomhed plads til at udvikle sig. The Union ønsker at være med på hele jeres rejse.

Hovedindgang til The Union kontorhus
To kvinder sidder i loungeområde og holder en pause eller et uformelt møde. I baggrunden ses to kollegaer, der er i gang med en kaffepause. I forgrunden ses en buket friske blomster.

Trivsel og arbejdsglæde hos jeres medarbejdere

Arbejdsglæde er en nøglefaktor hos The Union. Vi tror på, at et glædesfyldt arbejdsmiljø fører til øget produktivitet og succes på den lange bane. Derfor integrerer vi elementer i vores kontorudlejning, der fremmer arbejdsglæde blandt medarbejderne. Fra moderne faciliteter og æstetisk møblement til åbne, lyse områder skaber vi rammerne for en positiv arbejdsdag, hvor trivsel og inspiration går hånd i hånd med professionel vækst.

Hvad skal en ideel kontorplads kunne?

En ideel kontorplads handler ikke kun om rummet, men også om de funktioner, der kommer med det. Hos The Union forstår vi vigtigheden af et sundt arbejdsmiljø, der understøttes af omgivelserne. Vores kontorløsninger inkluderer moderne indretning, forskellige drop-in arbejdsstationer og åbne fællesområder, der fremmer samarbejde. Hvis I har en tvivl om, hvilke kontorløsninger der vil fungere for jeres virksomhed, kan I altid få en behovsafklaring hos os.

Skab den perfekte arbejdsplads for lige præcis jeres virksomhed og lad os hjælpe jeres virksomhed med at finde et velfungerende hjem. 

Kontor med arbejdspladser og lounnge

The Union tilbyder flytteservice

En flytning kan være en uoverskuelig proces, men hos The Union vil vi gerne gøre vores til, at processen bliver så nem som overhovedet muligt. Vi faciliteter både flytteservice og indretningshjælp, så I ikke står alene med alle de store opgaver.

Lejer I kontorpladser på en The Union lokation får I mulighed for:

  • Flytterådgivning: hjælp til overblik over flytteprocessen.

  • Gode priser på selve flytningen: Eksempelvis på håndtering af inventar der skal genbruges eller opbevares, samt rømning af jeres tidligere kontor.

  • Professionelt workplace specialist team: Erfaringsrig rådgivning i indretning samt en detaljeret projekt- og tidsplan.

  • Møbelpakke: med op til 45% på jeres nye kontormøbler, fra store designbrands som Gubi, &Tradition og Montana.
Kig igennem kontormiljø med mødefaciliteter med moderne designer møbler, friske blomster og farvefuld kunst.

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.