Leje af storkontor med frihed til tilpasninger

Når det kommer til virksomhedens vækst og udvikling, er det afgørende at have de rette kontorlokaler.  

Hos The Union tilbyder vi storkontorløsninger, der er designet til at imødekomme jeres behov og understøtte jeres virksomheds vækst. Uanset om I har brug for et stort kontorlejemål til hele jeres organisation eller en etage til jeres teams, kan vi skræddersy en løsning, der matcher jeres ønsker og fremtidige ambitioner. 

Fremtiden er væsentlig for virksomheder, og vi forstår at pladsbehov og budgetter kan ændre sig hastigt. Vi vil derfor gerne tilbyde fleksibilitet til vores lejere, så I kan lave de tilpasninger som er nødvendige for jeres virksomhed.  

 

Fleksible vilkår i lejekontrakten

Hos The Union tilbyder vi fleksible vilkår i vores lejekontrakter, der giver jer mulighed for at tilpasse jeres kontorlokaler, når behovet opstår. I kan leje både hele, halve og kvarte etager i vores kontorhuse, og slå dem sammen til ét stort lejemål, hvis det er det, I ønsker. På flere af vores lokationer, kan etagerne rumme over 100 medarbejdere. Så er I på udkig efter et storkontor, eller lejemål som på sigt kan blive til et storkontor, er The Union et oplagt valg.  

Vores fleksible vilkår gør det nemt for jeres virksomhed at skalere op eller ned, ændre på antallet af kvadratmeter eller tilføje nye faciliteter, så I altid har de optimale rammer at drive jeres forretning I. Derudover tilbyder vi en række services, som I også har fuld fleksibilitet til at vælge til og fra. Det kan være et spørgsmål om at få budgettet til at hænge sammen, eller om nogle generelle beslutninger, som skal på plads. Uanset hvordan I vælger, at hverdagen skal forløbe i jeres lejemål, stiller vi følgende faciliteter og services til rådighed: 

 

Faciliteter: 

 • Velkomstområde med digital eller bemandet reception. 
 • Mødecenter med high speed Wi-Fi, AV-udstyr og mulighed for at booke på andre The Union lokationer.  
 • Brasserie med nærende og velsmagende frokost, samt mulighed for afholdelses af events eller workshops.  
 • Fællesområder med lounges og touch down spaces i blødere møblement. 
 • Auditorium med plads til store præsentationer. 
 • Omklædning og bad  
 • Parkering til bil og cykel 
 • Et hyggeligt gårdmiljø til en udendørs kaffepause eller lign. 

 

Services: 

 • Frokostordning 
 • Rengøring 
 • Håndværksservice 
 • Mødeforplejning 
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Kontorhuse med deleøkonomi

I vores kontorhuse praktiserer vi deleøkonomi, hvilket betyder, at flere virksomheder deler omkostningerne til drift og service. Dette giver jer adgang til premium faciliteter og services, men til en brøkdel af prisen. Med deleøkonomi kan I nyde godt af fællesfaciliteter som mødelokaler, receptionsservice, kantine og meget mere, uden at skulle bekymre jer om den fulde omkostning. I har naturligvis stadig friheden, til at lave de tilpasninger I har brug for i jeres egen kontorløsning.  

Få en behovsafklaring og kom videre i processen

Hvis I vil vide mere om, hvad et kontorhus med deleøkonomi kan give jer, kan I altid booke en behovsafklaring hos os. Det er ganske uforpligtende og kan forhåbentlig hjælpe jer et skridt videre i processen. Har I et område eller en lokation, som I er nysgerrige på, anbefaler vi altid, at I tager ud og ser stedet med en mægler. The Union samarbejder med dygtige erhvervsmæglere, som ved alt om lokationerne – og mere til.  

Lad os hjælpe jer med at finde det perfekte storkontor til jeres virksomhed. Hos The Union er vi dedikerede til at skabe skræddersyede kontorløsninger, der opfylder jeres behov for fleksibilitet, kvalitet og service. 

Business kvinde gør med et smil klar til præsentation i et mødelokale med stor tv-skærm. På bordet står forplejning i form af vand, juice og sunde snacks klar

Vi gør det nemt at drive en sund forretning

Her får I mere end et kontor. Alt fra lejevilkår og værditilbud til faciliteter og services er skabt for at give jeres virksomhed de bedste forudsætninger for at drive en sund forretning

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.