Lej et storkontor i København hos The Union

Hos the Union tilbyder vi udlejning af mange forskellige kontorer, ét af dem er storkontorer. 

At leje et storkontor er en enestående mulighed for at samle din virksomhed på én eller flere etager i særdeles gode omgivelser. Hos The Union forstår vi nemlig, at jeres virksomhed fortjener mere end blot plads. Den fortjener rammer, der fremmer vækst, innovation og medarbejdertrivsel. Vores storkontorer er skabt til at imødekomme jeres unikke behov og sikre, at jeres virksomhed fungerer i det daglige.

Professionel hjælp med både indflytning og indretning

Ved at leje af et storkontor er der mange ting at tage højde for. The Union står ved din side, fra start til slut. Når jeres virksomhed lejer storkontorer hos os, får I ikke kun pladsen, men også mulighed for professionel hjælp med indflytning og indretning. 

Et professionelt workplace specialist team guider jer igennem en problemfri indflytningsproces og hjælper med at skabe et kontormiljø, der afspejler jeres virksomhedskultur. Fra møbelvalg til skræddersyede indretningsløsninger er vores fokus at gøre jeres overgang til storkontorer så let og positiv som muligt. 

Som lejer hos The Union får jeres virksomhed adgang til vores møbelpakke, hvor du kan spare op til 45% på kontormøbler.

Moderne kontorplads med skrivebord i lyst eg og grønne designerstole samt enkel og stilfuld lampe.
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense
Frokostbuffet i kontormiljø med anretninger af årstidens grønt.

Full-service kontorudlejning i København

Vi tror på, at man skal gøre det, man er god til. Det betyder, at du skal fokusere på din kerneforretning, mens vi tager os af det praktiske på kontoret. Med vores full-service løsning behøver du og dine kollegaer ikke bekymre jer om rengøring, vedligeholdelse eller catering. The Union sikrer, at jeres storkontor er i topform, så I kan koncentrere jer om at drive jeres virksomhed til succes. Lejer I et storkontor hos The Union får jeres virksomhed førsteklasses kontorfaciliteter centralt beliggende i København.

Hvordan kan et storkontor hos The Union se ud?

Hos The Union har vi forskellige spændende lokationer med kontorer, der mest af alt kan beskrives som arkitektoniske perler. Èt af dem er Tromsø, der befinder sig på Tromsøgade i København Ø.

Tromsø er et nyt kontorbyggeri, der udover at være ren nydelse for øjet, også er DGNB Platin-certificeret. Her har jeres virksomhed mulighed for at flytte ind et erhvervslejemål i et fuldt serviceret kontorhus med beliggenhed tæt på motorvej og offentlig transport.

Alt dette får jeres virksomhed ved leje af storkontor i Tromsø:

Faciliteter:

Fordele og services:

Vores mange kontorhuse og kontorhoteller i København, Aarhus og Odense går ud over traditionel kontorudlejning og tilbyder et unikt arbejdsmiljø, hvor produktivitet og trivsel forenes. Vi håber at komme med på din virksomheds rejse, så vi kan hjælpe med at skabe rammerne for den hverdag, der skal føre til succes.  

Her er det nemt at drive en sund forretning

Fleksible vilkår

Jeres lejemål skal passe til jer. Ikke omvendt. Og også i morgen. Derfor tilbyder vi fleksible vilkår, så I kan skalere op og ned, hvis jeres behov ændrer sig.

Deleøkonomi

Få mere for mindre. Inspireret af deleøkonomien er vores lokationer indrettet som flerbrugerhuse, hvor flere virksomheder deles om nogle af de samme ressourcer. 

Arbejdsglæde

Når du booster arbejdsglæden, booster du også bundlinjen. Lad os skabe rammerne, der giver jer lyst til at møde på kontoret (også om mandagen).

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.