Erhvervsudlejning med The Union

The Union stræber efter at levere en unik udlejningsoplevelse, hvor jeres forretningsmål og medarbejdernes trivsel prioriteres højt.  

Vi forstår, at jeres virksomheds behov kan ændre sig over tid, og derfor tilbyder vi ikke kun kontorlokaler, men fleksible løsninger der udvikler sig i takt med jeres virksomheds rejse. Der skal være plads til vækst, og det imødekommer vi hos The Union. Vi slår gerne flere små lejemål sammen til et stort, eller hjælper jer med at finde en ny lokation hos os.  

Vi vægter fleksible vilkår højt

The Union prioriterer fleksibilitet for alle vores kunder. Vi mener, at det afspejler vores engagement at kunne give jer tillid og muligheder frem for begrænsninger. Vores fleksible vilkår strækker sig ud over blot lejeaftaler. Vi forstår, at virksomheder oplever forandringer og behov for tilpasninger. Med The Unions fleksible lejemål og erhvervsudlejning kan I justere jeres plads efter behov, tilføje eller fjerne services og skabe den ideelle arbejdsplads, der støtter jeres virksomheds unikke krav. Dette giver jer friheden til at forme jeres arbejdsplads, når I har brug for det mest. 

Udover at give jer fleksibilitet i jeres erhvervslejemål, giver vi jer også fleksibilitet i vores services. Vi tilbyder servicerede lejemål med forskellige niveauer af service. I kan altid frit vælge til og fra i vores servicepakke, der inkluderer både catering, rengøring, handyman, mødeforplejning og meget mere.  

Faciliteter og services i vores erhvervslejemål kunne som eksempel se ud på følgende måde:  

  • Reception: Jeres gæster bliver taget godt imod i vores digitale receptioner. En række af vores lokationer har også en receptionist.  
  • Frokostordning: Det er vigtigt med god energi midt på dagen, og I behøver endda ikke selv stå for koordineringen af den. 
  • Rengøring: Vi tilbyder rengøring af fællesarealerne, så I altid kan møde ind i rene omgivelser.  
  • Håndværkerservice: The Unions viceværter er klar til at hjælpe, når noget ikke virker som det skal. 
  • Mødeforplejning: Vi sørger for fuld forplejning til jeres møder, så I kun skal koncentrere jer om indholdet. 
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Medarbejdertrivsel som kerneelement

Vi tror på, at glade medarbejdere skaber en sund bundlinje. The Union prioriterer medarbejdertrivsel ved at skabe et arbejdsmiljø, der fremmer både fysisk og mental sundhed. Fra æstetisk møblering til god belysning og grønne planter vejleder vi jer i at skabe et sted, hvor medarbejdere trives og præsterer deres bedste arbejde.  

Udover at bruge medarbejdertrivsel som kerneelement i vores kontorindretning, tilbyder vi også vores lejere sundhedsanalyser. Med en sundhedsanalyse kan I blive klogere på, hvor i virksomheden der er plads til forbedring. Med analysen kan I få tal at arbejde med og konkrete råd til at komme videre på en konstruktiv måde.  

Spændende lokationer i Aarhus, Odense og København

Vores lokationer i Aarhus, Odense og København er mere end blot kontorsteder – de er alle spændende byer med hver sit at byde på. I Aarhus får I adgang til byens pulserende forretningsliv, mens Odenses kulturelle scene og Københavns kosmopolitiske atmosfære giver jeres medarbejdere inspirerende omgivelser. Vi skaber forbindelser mellem by og arbejde, så jeres virksomhed kan trives i hjertet af disse spændende byer. Book en fremvisning med en ejendomsmægler der kan gøre jer klogere på de forskellige byer, og undersøg mulighederne for at give jeres virksomhed et hjem i en af dem.  

domicil i risskov

The Union Engsøhus - 8240 Risskov

Kontorhuset Cortex Park 3 i Odense set udefra

The Union Cortex Business Park - 5230 Odense M

Moderne kontorbygning med store vinduer set udefra. I baggrunden ses en blå himmel.

The Union Tromsø - 5230 Odense M

Vi gør det nemt at drive en sund forretning

Her får I mere end et kontor. Alt fra lejevilkår og værditilbud til faciliteter og services er skabt for at give jeres virksomhed de bedste forudsætninger for at drive en sund forretning

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.