Moderne kontorlokaler: Lej et lille kontor i Odense

Ønsker jeres virksomhed et mindre kontorlokale i Odense? Hos The Union tilbyder vi moderne og fleksible kontorløsninger, der passer perfekt til virksomheder i enhver størrelse.

Fra startups til etablerede virksomheder giver vores små kontorlokaler jer mulighed for at etablere en effektiv arbejdsplads med alle nødvendige faciliteter.  

Udover lokaler af varierende størrelser og attraktive fællesfaciliteter, tilbyder The Union også yderst fleksible vilkår. Det er en stor fordel for en virksomhed at kende sine udgifter. De fleksible vilkår gør det desuden nemmere at udvide lejemålet eller afskrive dele af lejemålet. Jeres virksomhed er dermed mere smidig, og kan hurtigt reagere på en pludseligt opstået mulighed.  

Odense: En attraktiv by for virksomheder

Odense byder på en dynamisk og inspirerende ramme for virksomheder. Som en af Danmarks mest innovative byer er Odense kendt for sit stærke erhvervsmiljø og sin evne til at tiltrække talentfulde medarbejdere og vækstorienterede virksomheder. Med en central beliggenhed på Fyn og en voksende startup-kultur tilbyder Odense et spændende vækstpotentiale for både etablerede virksomheder og nystartede iværksættere. Byen er samtidig en kulturel og historisk sværvægter, med en charme og stemning, der drager de fleste.    

Fodboldbord med OB logo
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Flytte- og indretningshjælp med The Union

Selv et lille kontor kan være udfordrende at indrette – måske faktisk mere udfordrende end et stort. Med The Union får I både mulighed for flytte- og indretningshjælp. Så står I ikke alene med de store opgaver. For når det kommer til at flytte til nye lokaler, kan det være udfordrende at koordinere alle detaljer. Hos The Union har vi stor erfaring med denne proces, og vi står vi klar til at hjælpe jer med at gøre flytningen så problemfri som muligt. Vores indretnings- og flyttehjælp sikrer, at I kan fokusere på jeres kerneforretning, mens vi tager os af alt det praktiske fra fraflytning og opmagasinering af møbler fra det gamle kontor til flytning og indretning i de nye lokaler.  

 

Kontorhuse med muligheder

I vores kontorhuse hos The Union tilbyder vi en bred vifte af fleksible lejemålsstørrelser, der imødekommer enhver virksomheds behov både før og efter indflytning. Her kan I vælge mellem at leje en hel, en halv eller en kvart etage, eller endda samle flere lejemål til et større og mere passende kontorlokale. Dette giver jer mulighed for at tilpasse jeres plads efter behov og vækst, hvilket sikrer, at I altid har den rette mængde plads til jeres virksomhed. 

Vores fleksible tilgang betyder, at vi kan imødekomme behovene for både større og mindre virksomheder, uanset størrelse og vækststadie. Vi forstår, at virksomheders pladsbehov kan ændre sig over tid, og vores lejemålsstørrelser tilpasses dette ved at tilbyde muligheden for at tilføje eller reducere pladsen i jeres lejemål. 

Desuden er vores fleksibilitet ikke kun begrænset til lejemålsstørrelser. Mange af vores kontorhuse er så tilpas fleksible, at I kan justere jeres pladsbehov uden besvær, uden at skulle bestille en flyttebil eller gennemgå besværet med en omfattende flytteproces. Vi tilbyder også muligheden for at slå flere lejemål sammen, frigive dele af jeres nuværende lejemål eller hjælpe jer med at finde en passende løsning i et af vores andre tilgængelige lejemål. Dette sikrer, at I altid har den rette mængde plads til jeres virksomheds unikke behov. 

 

kantine i The Union Cortex Park i Odense

Fleksibilitet til at skrue op og ned for kvadratmeterne

En af de største fordele ved at vælge The Union som din udlejningspartner er den fleksibilitet, vi tilbyder. Med vores fleksible lejeaftaler kan I nemt tilpasse jeres kontorlokaler efter jeres virksomheds skiftende behov. Uanset om I har brug for mere plads til at vokse eller ønsker at nedskalere, giver vi jer mulighed for at skrue op og ned for kvadratmeterne, så I altid har den rette mængde plads til jeres virksomhed.  

Det er muligt at leje både hele, halve og kvarte etager i vores kontorhuse, og vi vil så vidt muligt altid være behjælpelige med at slå lejemålene sammen til ét stort, eller afskrive dele af lejemålet. Hvis jeres virksomhed skulle få brug for meget mere plads, vil vi endda kunne flytte jer til en af vores andre lejemål. Jeres lejemål tilpasses altså jeres virksomheds udvikling og ikke omvendt.  

Faciliteter:

Fordele og services:

Vores mange kontorhuse og kontorhoteller i København, Aarhus og Odense går ud over traditionel kontorudlejning og tilbyder et unikt arbejdsmiljø, hvor produktivitet og trivsel forenes. Vi håber at komme med på din virksomheds rejse, så vi kan hjælpe med at skabe rammerne for den hverdag, der skal føre til succes.  

Her er det nemt at drive en sund forretning

Fleksible vilkår

Jeres lejemål skal passe til jer. Ikke omvendt. Og også i morgen. Derfor tilbyder vi fleksible vilkår, så I kan skalere op og ned, hvis jeres behov ændrer sig.

Deleøkonomi

Få mere for mindre. Inspireret af deleøkonomien er vores lokationer indrettet som flerbrugerhuse, hvor flere virksomheder deles om nogle af de samme ressourcer. 

Arbejdsglæde

Når du booster arbejdsglæden, booster du også bundlinjen. Lad os skabe rammerne, der giver jer lyst til at møde på kontoret (også om mandagen).

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.