Flyt ind i fremtidens sunde og fleksible flerbrugerkontorhuse

Hos The Union bliver du en del af et inspirerende fællesskab af landsdækkende og servicerede flerbrugerkontorhuse med adgang til unikke fællesfaciliteter, et stort businessnetværk og mulighed for hurtigt at skrue op og ned for dit lejemål alt efter behov.

Hvordan skal dit nye,
bæredygtige kontor se ud?

Søg ud fra kontortype:

Domicil
Pris pr. kvadratmeter

Etage
Pris pr. kvadratmeter

Del af etage
Pris pr. kvadratmeter

Lukket kontor
Pris pr. kvadratmeter

Vi skaber sunde rammer
om en sund forretning

Fremtiden er fleksibel
- det samme er The Union

Uanset om du er en etableret virksomhed eller en voksende start-up, gør vi det nemt for dig at fokusere på din forretnings udvikling. Med vores landsdækkende lokationer og ultra-fleksible lejemål kan du være bredt repræsenteret i hele landet og hurtigt skrue op og ned for servicen og kontorarealerne afhængig af behov.

Vælg markedets mest transparente lejekontrakt med alt inkluderet og en opsigelsesperiode på kun 6 måneder.

kurve

Medarbejdertrivsel
fremfor alt

Hos The Union tager vi medarbejdertrivsel alvorligt. Derfor har vi et stort fokus på indretning af vores kontorhuse, fordi vi ved, at det har stor betydning for arbejdsglæden og produktiviteten. Du vil opleve, at indretningen i vores kontorhuse fremmer den gode energi, og inspirerer til fællesskab. Udover gode fysiske rammer tilbyder vi også en lang række sunde services, som kan vælges til eller fra.

Lån mere end mel
hos naboen

Hos The Union bliver du automatisk en del af et stærkt businessnetværk. En landsdækkende kæde af flerbrugerkontorhuse, hvor der skabes stordriftsfordele via fællesskabet, og hvor det er muligt at inspirere hinanden på tværs af brancher og discipliner. Der er plads til alle, og sammen udvikler vi kontorhusene efter lejernes ønsker og behov.

Skal dit erhvervslejemål være bæredygtigt?

I samarbejde med The Union kan du styrke din virksomheds grønne image og få en mere bæredygtig virksomhedsprofil. For os handler bæredygtigheden om at balancere mellem økonomisk vækst, sunde arbejdspladser og positiv indflydelse på klimaet. Dette betyder blandt andet, at de fleste af vores kontorhuse er DGNB-certificerede med et godt indeklima og god akustik, og er udstyret med et nyt, innovativt Smart Building system, der sikrer, at vores kontorhuse bliver brugt så effektivt og bæredygtigt som muligt.

The union app

Få mere ud af arbejdsdagen med The Union app

The Union app giver adgang til en række gode fordele, der booster arbejdsdagen, og ændrer måden, hvorpå du arbejder og samarbejder.

  • Overskueligt og nemt at booke møder
  • Bliv en del af et landsdækkende businessnetværk
  • Del og modtag nyheder fra dine kollegaer
  • Nemt at fejlmelde drifts- og tekniske problemer

Klar til ekstra fordele? Som lejer kan du hente The Union appen her:

The Union er
en del af PFA

The Union er bygget på stærke visioner fra PFA. Udsprunget af et ønske om at skabe sundere arbejdspladser og højere trivsel på fremtidens arbejdsmarked. En god forretning handler nemlig ikke alene om bundlinje og profit. I dag bliver virksomheder også målt på medarbejdertrivsel og evnen til at vise samfundssind gennem en grøn omstilling. Det vil vi gerne hjælpe virksomhederne med at understøtte ved at skabe de bedste rammer for at drive en sund forretning.

Med The Union får du attraktive pensions- og forsikringspakker fra PFA

Måske er pension ikke en topprioritet for dig, men vi garanterer dig for, at det er superrelevant for dine ansatte. Flere og flere medarbejdere efterspørger en ordentlig pensionsaftale, og alle fremtidsanalyser peger på vigtigheden i at kunne tilbyde en attraktiv firmapension, når man vil tiltrække nye talenter til teamet. Uanset om du er helt lille virksomhed, mellemstor på vej til at vokse eller 100-mands virksomhed? Det spiller ingen rolle. Du træder ind i en større ramme og kan udnytte styrken fra The Union fællesskabet

Det perfekte match?
Lad os finde et kontor,
der matcher dine behov

  • Dine oplysninger
u logo pos