Storkontor til leje i Aarhus

Når det kommer til at finde det perfekte kontorlokale, er det værd at undersøge lokationerne i Aarhus. The Union tilbyder spændende storkontorer her med plads til mange medarbejdere.  

Vores lejemål I Aarhus kan rumme mange medarbejdere, og er designet til at imødekomme behovene hos en bred vifte af virksomheder. Så er I på udkig efter et storkontor til leje, vil vi anbefale at I udforsker adresserne i Aarhus. I kan starte med at læse deres prospekt, men vi anbefaler altid, at I også tager ud og besøger bygningen. Det er kun jer, der for alvor kan mærke, om stemningen er den helt rette for jeres virksomhed.  

 Med The Unions dedikation til attraktive fællesfaciliteter og spændende storkontorer, er vi glade for at kunne tilbyde kontorudlejning, der understøtter både vækst og trivsel for vores lejere. 

Udforsk vores lokationer i Aarhus: Engsøhus, Pakhusene og TRÆ

I Engsøhus nord for Aarhus venter en moderne kontoroplevelse. Her kan din virksomhed flytte ind i et topmoderne kontorhus med fuldt serviceret erhvervslejemål. Beliggende i et attraktivt erhvervsområde, tilbyder Engsøhus en perfekt base for jeres forretningsmål med en bred vifte af fællesfaciliteter og grønne initiativer.  

På Aarhus Ø finder du Pakhusene – en del af The Union. Det er stedet for virksomheder, der lægger vægt på kvalitet og beliggenhed. I Pakhusene finder du blandt andet et stort brasserie med frokostbuffet tilberedt på stedet af MIB, fælles mødefaciliteter til både store og små møder, flere tagterrasser med udsigt over byen og bugten samt en business lounge til afslappede møder eller fredagsbarer, som om aftenen og i weekenden bliver en del af Michelin-restauranten Substans. 

På Sydhavnen i Aarhus vokser et unikt kontorhus frem – TRÆ. Dette imponerende bygningsværk, tegnet af Lendager Arkitekter, udmærker sig ved at være Danmarks højeste træhus, som strækker sig hele 780 meter i vejret. TRÆ er mere end blot et kontorhus; det repræsenterer en ny æra af bæredygtigt byggeri. Ved brug af genbrugsmaterialer som mursten, genbrugt træ og kasserede vindmøllevinger, skaber TRÆ et unikt og miljøvenligt arbejdsmiljø, der bryder med traditionerne og åbner døren for fremtidens kontorlokaler.  

kontorhus i aarhus
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense
Den kendte regnbue på toppen af Aros i Aarhus

Aarhus som forretningsdestination

Aarhus, Danmarks andenstørste by, er et blomstrende erhvervscenter med en rig historie og en pulserende kultur. Byen er kendt for sit innovative erhvervsmiljø, sin veluddannede arbejdsstyrke og sit rige kulturliv. Med sin centrale beliggenhed i Danmark og sin gode infrastruktur er Aarhus det ideelle sted at etablere og drive en virksomhed. Fra moderne kontorlokaler til et væld af netværksmuligheder og adgang til talentfulde fagfolk, tilbyder Aarhus alt, hvad jeres virksomhed skal bruge for at kunne trives og vokse. 

Ved at vælge The Union som jeres udlejningspartner i Aarhus får I ikke kun adgang til vores fleksible flerbrugerhuse og attraktive fællesfaciliteter, men også muligheden for at være en del af en dynamisk forretningskultur i en af Danmarks mest spændende byer. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med at opnå succesfuld etablering i Aarhus. 

Fleksibilitet til at skrue op og ned for kvadratmeterne

En af de største fordele ved at vælge The Union som din udlejningspartner er den fleksibilitet, vi tilbyder. Med vores fleksible lejeaftaler kan I nemt tilpasse jeres kontorlokaler efter jeres virksomheds skiftende behov. Uanset om I har brug for mere plads til at vokse eller ønsker at nedskalere, giver vi jer mulighed for at skrue op og ned for kvadratmeterne, så I altid har den rette mængde plads til jeres virksomhed.  

Det er muligt at leje både hele, halve og kvarte etager i vores kontorhuse, og vi vil så vidt muligt altid være behjælpelige med at slå lejemålene sammen til ét stort, eller afskrive dele af lejemålet. Hvis jeres virksomhed skulle få brug for meget mere plads, vil vi endda kunne flytte jer til en af vores andre lejemål. Jeres lejemål tilpasses altså jeres virksomheds udvikling og ikke omvendt.  

Faciliteter:

Fordele og services:

Vores mange kontorhuse og kontorhoteller i København, Aarhus og Odense går ud over traditionel kontorudlejning og tilbyder et unikt arbejdsmiljø, hvor produktivitet og trivsel forenes. Vi håber at komme med på din virksomheds rejse, så vi kan hjælpe med at skabe rammerne for den hverdag, der skal føre til succes.  

Her er det nemt at drive en sund forretning

Fleksible vilkår

Jeres lejemål skal passe til jer. Ikke omvendt. Og også i morgen. Derfor tilbyder vi fleksible vilkår, så I kan skalere op og ned, hvis jeres behov ændrer sig.

Deleøkonomi

Få mere for mindre. Inspireret af deleøkonomien er vores lokationer indrettet som flerbrugerhuse, hvor flere virksomheder deles om nogle af de samme ressourcer. 

Arbejdsglæde

Når du booster arbejdsglæden, booster du også bundlinjen. Lad os skabe rammerne, der giver jer lyst til at møde på kontoret (også om mandagen).

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.