Flyt ind i fremtidens sunde og fleksible kontorhuse

Bliv en del af et landsdækkende fællesskab af servicerede kontorhuse, der forener medarbejderglæde, forretningsmål og grønne ambitioner. Når din virksomhed flytter ind hos The Union får du udover jeres eget lejemål også adgang til unikke fællesfaciliteter og medarbejdergoder, et stort businessnetværk samt mulighed for at skrue op og ned for dit lejemål alt efter behov.

Hvordan skal dit nye,
bæredygtige kontor se ud?

Søg ud fra kontortype:

Domicil
Pris pr. kvadratmeter

Etage
Pris pr. kvadratmeter

Del af etage
Pris pr. kvadratmeter

Lukket kontor
Pris pr. kvadratmeter

Vi skaber sunde rammer
om en sund forretning

Fremtiden er fleksibel
- det samme er The Union

Uanset om du er en etableret virksomhed eller en voksende scale-up gør vi det nemt for dig at fokusere på din forretnings udvikling. Med vores landsdækkende lokationer og ultra-fleksible lejemål kan du være bredt repræsenteret i hele landet og hurtigt skrue op og ned for servicen og kontorarealerne afhængig af behov.

Vælg markedets mest transparente lejekontrakt med alt inkluderet og en opsigelsesperiode på kun 6 måneder.

kurve

Medarbejderglæde
frem for alt

Når din virksomhed flytter ind i et The Union kontorhus får dine medarbejdere mere at smile af. Vhar et stort fokus på både indeklimaet og indretningen i vores kontorhuse, fordi vi ved, det har stor betydning for arbejdsglæden og produktiviteten. Og udover gode fysiske rammer tilbyder vi også en lang række sunde services, som du kan vælge til eller fra.

Styrk din virksomhed i et stærkt businessnetværk

Hos The Union bliver du automatisk en del af et landsdækkende fællesskab, hvor det ikke kun er muligt at dele regningen på attraktive faciliteter og medarbejdergoder, men også at dele viden og skabe forbindelser.

Vi skaber stordriftsfordele via fællesskabet og inspirerer hinanden på tværs af brancher og discipliner. Der er plads til alle, og sammen udvikler vi kontorhusene og fællesskabet efter lejernes ønsker og behov.

Skal dit erhvervslejemål være bæredygtigt?

I samarbejde med The Union kan du styrke din virksomheds grønne image og få en mere bæredygtig virksomhedsprofil. For os handler bæredygtighed om at balancere mellem økonomisk vækst, sunde arbejdspladser og positiv indflydelse på klimaet. Det betyder blandt andet, at de fleste af vores kontorhuse er DGNB-certificerede med et godt indeklima og god akustik samt udstyret med et nyt, innovativt Smart Building-system, der sikrer, at vores kontorhuse bliver brugt så effektivt som muligt.

The union app

Få mere ud af arbejdsdagen med The Union app

The Union app giver adgang til en række gode fordele, der booster arbejdsdagen, og ændrer måden, hvorpå du arbejder og samarbejder.

  • Overskueligt og nemt at booke møder
  • Bliv en del af et landsdækkende businessnetværk
  • Del og modtag nyheder fra dine kollegaer
  • Nemt at fejlmelde drifts- og tekniske problemer

Klar til ekstra fordele? Som lejer kan du hente The Union appen her:

The Union er
en del af PFA

The Union er bygget på stærke visioner fra PFA. Her ønsker vi at skabe sundere arbejdspladser og højere trivsel på fremtidens arbejdsmarked. En god forretning handler nemlig ikke alene om bundlinje og profit. I dag bliver din virksomhed også målt på medarbejdertrivsel og evnen til at vise samfundssind gennem en grøn omstilling. Det vil vi gerne hjælpe dig med at understøtte ved at skabe de bedste rammer for at drive en sund forretning.

Med The Union får du attraktive pensions- og forsikringspakker fra PFA

Flere og flere medarbejdere efterspørger en ordentlig pensionsaftale. Og alle fremtidsanalyser peger på vigtigheden af at kunne tilbyde en attraktiv firmapension, hvis du vil tiltrække nye talenter til teamet. Som lejer hos The Union får du adgang til attraktive pensions- og forsikringspakker fra PFA, der stiller dig stærkere i kampen om talenterne. Det spiller ingen rolle, om du er en lille virksomhed, en mellemstor scale-up eller en større 100-mands virksomhed. Du træder ind i en større ramme og kan udnytte styrken fra The Union-fællesskabet

Det perfekte match?
Lad os finde et kontor,
der matcher dine behov

Udfyld felterne nedenfor, så kontakter vi dig snarest muligt.
Vi kan også kontaktes på 70 60 53 84
  • Dine oplysninger
u logo pos