Kontorudlejning med The Union: Fordele som hjælp med flytning og indretning

Skab et godt arbejdsmiljø med The Union – din partner i moderne kontorudlejning. Vi tilbyder fleksible lejemål, moderne indretning og attraktive fællesfaciliteter, alt sammen til en billig pris sammenlignet med konventionelle lejemål.

Vi prioriterer medarbejdertrivsel for at sikre et sundt arbejdsmiljø, hvor medarbejdere kan trives og udfolde sit potentiale. Vores æstetisk indrettede kontorer er det ideelle sted for vækst og innovation. Fleksibilitet, forudsigelige udgifter og et billigt kontor sikrer, at virksomheder kan se bort fra usikre forhold og i stedet fokusere på deres kerneopgaver. Vælg The Union for en arbejdsplads, hvor trivsel og forretningsmål går hånd i hånd.

Kig igennem kontormiljø med mødefaciliteter med moderne designer møbler, friske blomster og farvefuld kunst.

Få hjælp med både flytning og indretning

En stor flytning, som The Unions kunder ofte står overfor, kan være svær at overskue. Men vi gør vores bedste for at tilbyde hjælp og sparring. Derfor faciliterer vi en række services, der gør flytningen nemmere for jer, så jeres flytning bliver til en god proces. Som lejer hos The Union får jeres virksomhed bl.a. favorable priser på erhvervsflytning, rømning af fraflyttede lokaler og håndtering af genbrugsinventar. Alt sammen noget, der sikrer en gnidningsløs overgang fra jeres gamle til nye kontor.

Jeres virksomhed har også mulighed for at få rådgivning fra et professionelt workplace specialist team, der har rig erfaring med indretning af kontorer i alle størrelser. Vores eksklusive møbelpakke giver jeres virksomhed adgang til gode priser på lækre møbler fra fx Gubi, &Tradition og Montana – I kan spare op til 45% på jeres nye kontormøbler.

Vores tilgang til indretning bygger på trivsel og effektivitet. Kontorerne skal være funktionelle og leve op til virksomhedernes individuelle krav, og samtidig være indrettet til at fremme den generelle trivsel. Det kan være med fokus på indeklimaet med fx naturligt lysindfald og god mulighed for udluftning, eller med fokus på inspiration fra spændende kunst på væggene eller en formidabel udsigt. Vi finder også gerne smukke, grønne planter, som vi endda gerne vander og plejer for jer med vores planteservice.

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Lej et billigt kontor på en dyr adresse

The Union råder over en række eftertragtede adresser. Det er særligt vores kontorhuse og kontorhoteller der befinder sig midt i de store byer, der ligger på adresser, som kan være rigtig svære at få adgang til. Det er endnu sværere, hvis man ønsker at købe en ejendom, men med udlejning hos The Union, er det faktisk ret nemt. Vi hjælper dig med både flytning og indretning, og tilbyder dig fleksible lejeaftaler til gode priser. Det er billige kontorer på dyre adresser.

Dyk ned i vores spændende lokationer:

  • Aarhus C: Lej kontorlokaler i et moderne og nytænkende kontorbyggeri med særligt fokus på anvendelse af genbrugsmaterialer i byggeprocessen.

  • Birkerød: Flyt ind i et unikt flerbrugerhus med fokus på fleksibilitet og drag store fordele af deleøkonomi og services.

  • København Ø (Tromsøgade): Skal jeres virksomhed være en del af et attraktivt kontormiljø, der balancerer arbejde, trivsel og nyskabende design?
  • København Ø (Lautrupsgade): Kunne det være en fordel for din virksomhed at have sin base i Nordhavns pulserende erhvervsområde?

  • København V: På udkig efter kontorlejemål midt i København? Den unikke placering på Vester Farimagsgade kan blive jeres virksomheds hjem.

  • Islands Brygge: Få adgang til en særligt attraktiv adresse midt på Islands Brygge.

  • Kongens Lyngby (Nørgaardsvej): Kombiner stilfuld, klassisk arkitektur med et attraktivt erhvervsområde, og lad jeres virksomhed flytte ind på denne særlige adresse.

  • Kongens Lyngby (Lottenborgvej): Her får jeres virksomhed mulighed for at flytte ind i et klassisk erhvervslejemål med naturskøn beliggenhed.

  • Odense M: Lad jeres virksomhed blive en del Odenses mest ambitiøse erhvervsområde.

  • Risskov, Aarhus: Flyt ind i et unikt erhvervs lejemål i Engsøhus med kort afstand til Aarhus midtby.

Har I udkig på en bestemt lokation, anbefaler vi altid at I tager ud og ser den med en ejendomsmægler, der kan besvare jeres spørgsmål og vise jer spændende detaljer. Hvis I ikke er helt sikre på, hvilken lokation, der vil gavne jeres virksomhed, kan I booke en behovsafklaring hos The Union. Vi står klar med hjælp og sparring i alle situationer.

Udforsk The Union lokationen Tromsø

Moderne kontorbygning med store vinduer set udefra. I baggrunden ses en blå himmel.

Bliv en del af et spændende kontormiljø, hvor arbejde og velvære forenes i en arkitektonisk perle.

Tromsø, vores banebrydende kontorbyggeri, har opnået den prestigefyldte DGNB Platin-certificering og lokker med en central beliggenhed i Nordhavn. Her åbner der sig en unik mulighed for jeres virksomhed til at slå sig ned i erhvervslejemål i rammerne af et topmoderne kontorhus, hvor service er i højsædet, og luksus er standarden.

Udover den optimale beliggenhed tæt på både motorvejen og offentlig transport får I adgang til en imponerende række af fællesfaciliteter som f.eks. egen barista og et moderne mødecenter. . Velkommen til Tromsø, hvor arbejdsglæde og succes mødes i fornem, arkitektonisk stil

Vi gør det nemt at drive en sund forretning

Her får I mere end et kontor. Alt fra lejevilkår og værditilbud til faciliteter og services er skabt for at give jeres virksomhed de bedste forudsætninger for at drive en sund forretning

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.