Forudsigelige udgifter med lejede kontorløsninger

Det er en stor fordel at kunne forudse sine faste udgifter. Det er det for alle virksomheder, men særligt for virksomheder i vækst. Her er det særligt vigtigt at kunne kontrollere sine omkostninger, så der ikke pludselig kommer noget uventet, der kræver store finansielle midler. Man kan med fordel kontrollere sine omkostninger ved at leje fremfor at købe. Hvis det pludselig skulle brænde på, er det trods alt nemmere at afskrive sit lejemål end at sælge en hel ejendom over natten.

 

En anden stor fordel ved at leje fremfor at købe, er den kapital, som ikke er bundet i ejendommen, men som I kan investere i andre elementer af jeres virksomhed. Ved at leje et kontor følger også faste udgifter med, men med en forudsigelig aftale, er I klar over præcis hvor meget kapital, I kan arbejde med hver eneste måned. Vi forstår, at forudsigelige udgifter er afgørende for jeres virksomheds succes. Hos The Union tilbyder vi klare og gennemsigtige lejeaftaler, så I kan planlægge jeres økonomi. Det er vores mål at skabe en problemfri oplevelse, hvor I kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – jeres virksomheds vækst.  

Prioritering af medarbejdertrivsel hos The Union

I vores kontorudlejning lægger vi stor vægt på medarbejdertrivsel. Det handler ikke bare om at tilbyde et sted at arbejde; det handler om at skabe et miljø, hvor jeres medarbejdere trives og bliver inspireret. Glade medarbejdere er ganske enkelt mere produktive, og det kan mærkes på virksomhedens bundlinje. Fra æstetisk design til naturligt lys og grønne områder arbejder The Union for at skabe rammerne om en positiv arbejdsdag.   

Udover vores arbejde med medarbejdertrivsel i kontorindretningen, forsøger vi også at skabe ro i løbet af arbejdsdagen. Det gør vi på den måde, at vi tager os af driften af lejemålet, så medarbejderne ikke skal bruge energi på koordinering af catering og håndværkere eller vande blomster og tømme skraldespande. Giv jeres medarbejdere ro til fordybelse i deres kerneopgaver, uden de skal gå ned på services i deres hverdag. Udover driften af lejemålet, giver vi jer også fuld forudsigelighed i jeres udgifter. Det kan være en stor fordel for virksomhedens økonomi, at der ikke kommer uforudsete udgifter og vælter potentielle muligheder. På den måde forener vi fysisk velvære med mental ro, og prioriterer et sundt arbejdsmiljø der sikrer trivslen blandt jeres medarbejdere.  

The Union tilbyder jeres virksomhed ro og stabilitet i hverdagen, og det er en af hjørnestene i vores tilgang til kontorudlejning.

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Billige kontorer på spændende adresser

Ikke alle virksomheders domicil skal kunne det samme. Derfor bestræber vi os på at kunne tilbyde forskellige adresser med forskellige muligheder, så vi forhåbentlig har lige netop det, som jeres virksomhed skal bruge. En ting som dog er fælles for alle vores lokationer, er de gode beliggenheder. Vores beliggenheder kan noget forskelligt, men er alle nøje udtænkt efter de områder de er placeret i, og hvad de skal bidrage med for virksomheden. Selvom vores beliggenheder er gode, og nogle af adresserne er særligt eftertragtede, kan jeres virksomhed komme til at bo her uden at skulle betale store summer for at købe ejendommen. Med andre ord kan I få adgang til kontorer med central placering, som ellers ville binde meget kapital.   

The Union har spændende adresser i alle Danmarks største byer, udforsk lokationerne her: 

  • Aarhus C: Lej kontorlokaler i et moderne og nytænkende kontorbyggeri med særligt fokus på anvendelse af genbrugsmaterialer i byggeprocessen.  
  • Birkerød: Flyt ind i et unikt flerbrugerhus med fokus på fleksibilitet og drag store fordele af deleøkonomi og services.  
  • København Ø (Tromsøgade): Skal jeres virksomhed være en del af et attraktivt kontormiljø, der balancerer arbejde, trivsel og nyskabende design? 
  • København V: På udkig efter kontorlejemål midt i København? Den unikke placering på Vester Farimagsgade kan blive jeres virksomheds hjem. 
  • Islands Brygge: Få adgang til en særligt attraktiv adresse midt på Islands Brygge. 
  • Kongens Lyngby (Nørgaardsvej): Kombiner stilfuld, klassisk arkitektur med et attraktivt erhvervsområde, og lad jeres virksomhed flytte ind på denne særlige adresse. 
  • Odense M: Lad jeres virksomhed blive en del Odenses mest ambitiøse erhvervsområde. 
  • Risskov, Aarhus: Flyt ind i et unikt erhvervs lejemål i Engsøhus med kort afstand til Aarhus midtby.  
Kontor med arbejdspladser og mødelokale med gardin

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.