Hvornår er et flerbrugerhus det rigtige for dig

I et flerbrugerhus får I mere for mindre, fordi I deler fælles faciliteter med andre virksomheder. Løsningen er rigtig, hvis jeres virksomhed har behovet, men ikke er stor nok eller ikke ønsker at bruge ressourcer på at klare opgaverne selv. Oveni kommer videndeling og et domicil, der altid er præsentabelt.

Mange virksomheder kan være i tvivl, om de skal vælge eget domicil eller et fællesskab med andre i et flerbrugerhus. 

Et flerbrugerhus er et simpelt koncept, som tager det bedste fra flere verdener. For det første kan I nyde godt af et stærkt ansigt udadtil, når flere spændende virksomheder sidder under samme tag i samme kontorhus. For det andet får I glæde af den synergi, der opstår, når medarbejdere fra forskellige virksomheder mødes på kryds og tværs i løbet af arbejdsdagen.

Skal vi afklare jeres behov på 15 minutter?

Både små og store virksomheder har glæde af flerbrugerhuset

Flerbrugerhuset er oplagt til både små og store virksomheder, fordi kvadratmeterne bliver udnyttet fleksibelt og effektivt, og driftsomkostningerne er lavere end i et traditionelt domicil.

 Virksomhederne i flerbrugerhuset lejer sig nemlig ind på færre kvadratmeter og deler fællesfaciliteter, som typisk er foyer, reception, mødelokaler, kantine og mødeforplejning. Eller kaffebar og badefaciliteter – og måske frisør, bilvask og tøjrens.

Se fordelene ved deleøkonomi her

Et flerbrugerhus giver mulighed for samarbejde og videndeling

Flerbrugerhuset er det rigtige for jer, hvis I prioriterer at blive en del af et større fællesskab, hvor I kan videndele, networke og samarbejde på tværs af virksomheder. 

I får et domicil, der altid er klar til at modtage kunder, så kan I skrue op og ned for kvadratmeterne alt efter, hvad der sker i jeres virksomhed og verden omkring her. Måske betyder øget hjemmearbejde, at I slet ikke har brug for så meget kontorplads som tidligere samtidig med, at kontoret skal være så lækkert, som sikrer, at medarbejderne har lyst til at komme og trives, når de er der.

Jeres lejemål skal passe til jer. Ikke omvendt. Og også i morgen.

Samtidig kan I få adgang til faciliteter, som kan være svære at have råd til på egen hånd, og Ibetaler ikke fuld pris, fordi I deler fællesfaciliteterne med alle de andre brugere i huset.

På trods af I deler lokalerne med andre virksomheder, er der stadig rig mulighed for, at lejemålet kan tilpasses jeres identitet og behov. Måske har I behov for at flytte ind lidt før tid. Eller at få et depotrum.

Læs også vores guide: “Sådan vælger du de helt rigtige kontorlokaler til jeres virksomhed”

To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.

Få hjælp til at finde jeres næste erhvervslejemål🔍

Lad os hjælpe dig med at afdække jeres ønsker og behov. Måske gemmer jeres drømmekontor sig i vores portefølje?