Kontorlokaler med fleksibilitet til udvikling

Med kontorudlejning hos The Union er der plads til jeres virksomhed. Der er både plads i form af kontorpladser, men også plads til udvikling, vækst og ændrede behov.

Hos The Union forstår vi, at en virksomheds behov udvikler sig, og derfor tilbyder vi fleksible løsninger, så I ikke binder jer til en fast aftale, som pludselig ikke passer til jeres virksomhed. Vi ønsker at støtte jer med professionel kontorudlejning og være med på hele jeres virksomheds rejse. Lad os hjælpe jeres virksomhed med at finde det rette hjem.

Vi tilbyder full-service lejemål

Når I lejer kontorlokaler hos The Union, er der mange fordele uanset hvilken løsning, som I vælger for jeres virksomhed. I vores kontorhuse kan I leje en hel, halv eller kvart etage, alt efter hvad jeres virksomhed har brug for. Alle vores lokationer er indrettet som flerbrugerhuse, hvor virksomhederne deler visse faciliteter som f.eks. velkomstområde, kantine og mødecenter. På den måde kan I skære ned på kvadratmeterne i jeres eget lejemål uden at gå på kompromis med de faciliteter og services, der skaber ekstra arbejdsglæde hos jeres medarbejdere. Samtidig opnår jeres virksomhed stordriftsfordele, når I deler regningen på drift og service med andre virksomheder.

Alle fællesfaciliteter i vores kontorhuse er full-service. I jeres eget lejemål står i som udgangspunkt selv for alt inden for jeres egne fire vægge. Vi tilbyder dog også en fleksibel servicepakke, hvor I kan vælge services som f.eks. rengøring, planteservice og vinduespudsning til og fra. På den måde kan I få et komplet full-service lejemål.  

Her får I ro til at koncentrere jer om jeres kerneforretning, og dét er noget der kan mærkes på bundlinjen. Full-service pakken er skræddersyet til at lette byrden i dagligdagen, så jeres medarbejdere kan fokusere på det, de gør bedst. På den måde får i også gladere og mere fokuserede medarbejdere, som i sidste ende er både gunstigt og holdbart for virksomheden.

Moderne kontorplads med skrivebord i lyst eg og grønne designerstole samt enkel og stilfuld lampe.
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Lej kontorlokaler på spændende adresser rundt i landet

Ikke alle virksomheders domicil skal kunne det samme. Derfor bestræber vi os på at kunne tilbyde forskellige adresser med forskellige muligheder, så vi forhåbentlig har lige netop det, som jeres virksomhed skal bruge.

The Union har spændende adresser i alle Danmarks største byer, udforsk lokationerne her:

  • Aarhus C: Lej kontorlokaler i et moderne og nytænkende kontorbyggeri med særligt fokus på anvendelse af genbrugsmaterialer i byggeprocessen.

  • Birkerød: Flyt ind i et unikt flerbrugerhus med fokus på fleksibilitet og drag store fordele af deleøkonomi og services.

  • København Ø (Tromsøgade): Skal jeres virksomhed være en del af et attraktivt kontormiljø, der balancerer arbejde, trivsel og nyskabende design?

  • København Ø (Lautrupsgade): Kunne det være en fordel for din virksomhed at have sin base i Nordhavns pulserende erhvervsområde?

  • København V: På udkig efter kontorlejemål midt i København? Den unikke placering på Vester Farimagsgade kan blive jeres virksomheds hjem.

  • Islands Brygge: Få adgang til en særligt attraktiv adresse midt på Islands Brygge.

  • Kongens Lyngby (Nørgaardsvej): Kombiner stilfuld, klassisk arkitektur med et attraktivt erhvervsområde, og lad jeres virksomhed flytte ind på denne særlige adresse.

  • Kongens Lyngby (Lottenborgvej): Her får jeres virksomhed mulighed for at flytte ind i et klassisk erhvervslejemål med naturskøn beliggenhed.

  • Odense M: Lad jeres virksomhed blive en del Odenses mest ambitiøse erhvervsområde.

  • Risskov, Aarhus: Flyt ind i et unikt erhvervs lejemål i Engsøhus med kort afstand til Aarhus midtby.
To kollegaer sidder i sofa og snakker sammen. De smiler og har et afslappet kropssprog. Ved siden af sofaen står en stor grøn plante.

Udforsk The Union lokationen: Engsøhus

En af The Unions spændende lokationer er Engsøhus ved Risskov, Aarhus Nord. Er I på udkig efter kontorlokaler i Aarhus omegn, er denne adresse et besøg værd. Vi anbefaler altid, at I tager ud og oplever stedet i virkeligheden. Her kan I mærke stemningen og fornemme om lokationen kan danne rammen om jeres virksomhed. I kan booke en fremvisning af lokationen med en ejendomsmægler, hvor I sammen kan få vendt relevante temaer eller spørgsmål.

Engsøhus er også en lokation for jer, der vægter omtanke for naturen højt. Bygningen er DGNB-certificeret og repræsenterer dermed en byggestil med langsigtede visioner. Hvis I er nysgerrige på dette nybyggede kontorhus, kan I blive endnu klogere på det ved at hente Engsøhus’ prospekt.

Her er det nemt at drive en sund forretning

Fleksible vilkår

Jeres lejemål skal passe til jer. Ikke omvendt. Og også i morgen. Derfor tilbyder vi fleksible vilkår, så I kan skalere op og ned, hvis jeres behov ændrer sig.

Deleøkonomi

Få mere for mindre. Inspireret af deleøkonomien er vores lokationer indrettet som flerbrugerhuse, hvor flere virksomheder deles om nogle af de samme ressourcer. 

Arbejdsglæde

Når du booster arbejdsglæden, booster du også bundlinjen. Lad os skabe rammerne, der giver jer lyst til at møde på kontoret (også om mandagen).

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.